1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Fenerbahçe ile Bir Rüya Gerçekleşiyor

Hybrid View

luganoyu ucuza satmışın bence ama kezmanla devid iyi paraya satmışın ben çok uğraştım o para o oyuncuları alanı görmemiştim. helal olsun heitinayı o fiyata alman güzel farfan ve love mütiş transferler çok iş yaparlar başaralır

Quote Originally Posted by pascal88 View Post
    luganoyu ucuza satmışın bence ama kezmanla devid iyi paraya satmışın ben çok uğraştım o para o oyuncuları alanı görmemiştim. helal olsun heitinayı o fiyata alman güzel farfan ve love mütiş transferler çok iş yaparlar başaralır
    valla ben de görmemiştim ama bu sefer gördüm ve yaptım ayrıca bi 10-15 maç oynadım birazını eklicem birazdan biraz daha oynayım da
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    kariyerinde başarılar transferler güzel olmuş luganoyu satman kötü olmuş ama heitinga onun yerini doldurur dm mi yoksa dc mi oynatacaksın onu ???
    Dc oynatıcam çünkü dm 'de appiah,maldonado,aurelio var.Birazdan galatasaray,sivas ve bjk ile yaptığım lig maçlarını koyucam.Sizce skorlar kaç kaç?
    Last edited by dberksu : 05.Haziran.2008 at 19:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri