1 ile 30 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Aimar gelmez cünkü suan Türkiyeye gelmek istemez, suan Italyadan, Ingiltereden ve Ispanyada talipleri var. Valencia bile Silva'yi iyi fiyata satabilirse Aimar'a teklif götürecektir. Bu is paraya bakar diyorsunuz ama Trabzonun suan 12M bonservis bedeni+ en az 3,5M yillik= 15,5M verecek parasi varsa denesin, ama bosuna...

Bence G.Ünal'e verdigi para bile fazla...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Aimar gelmez cünkü suan Türkiyeye gelmek istemez, suan Italyadan, Ingiltereden ve Ispanyada talipleri var. Valencia bile Silva'yi iyi fiyata satabilirse Aimar'a teklif götürecektir. Bu is paraya bakar diyorsunuz ama Trabzonun suan 12M bonservis bedeni+ en az 3,5M yillik= 15,5M verecek parasi varsa denesin, ama bosuna...

Bence G.Ünal'e verdigi para bile fazla...

sadi baskan bulur verır parayı yeterkı o gelmek ıstesın
    olmadı trabzondakıler fındıkları satar elınde olan parayı kulube verırı yıne para olur zaten bızde seyırcı fındık parasıyla, ineğini satıp parasıyla mac ızlemeye gelıo.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    OLayLarı o kim, şu, bu, yok geLmez, vs oLayLarı iLe taraftarLığa çekmeyin. Yapacaksanız adam gibi yorum yapın. Transfer böLümünde sizi çok saLdık bu araLar, Bizi tekrar sıkmak zorunda bırakmayın.

abi burda kotu ne yorum var mıllet ne yorumlar yapıo gereksız bıse konusmuyoruz ki burda
    Last edited by Trabzonspor : 05.Haziran.2008 at 20:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cool Yeni Forma Sponsoru !!

Arkadaşlar gerçi biraz ters olucak ama yeni sponsorumuz nike olmuş ben yeni duydum bunu ne kadar doğrudur ? internette formalar bile dolaşıyor doğrumudur ??
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by fokocaman View Post
    Arkadaşlar gerçi biraz ters olucak ama yeni sponsorumuz nike olmuş ben yeni duydum bunu ne kadar doğrudur ? internette formalar bile dolaşıyor doğrumudur ??
    Evet doğrudur ama o internette dolaşan formaların gerçekle yakından bir ilgisi yoktur. Taraftarların yaptığı forma çalışmalarıdır o henüz kulübümüz tarafından tanıtılmadı yeni sezon formalarımız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by fokocaman View Post

resmi bi acıklama yok ama buyuk ıhtımalle nıke olcak

Mesaj Yetkileri