İLK BOMBA N'ZOGBIA

MKE Kırıkkalespor ilk bombasını N.Castle United'den Charles N'Zogbia'yı alarak patlattı. Bonservis bedeli olarak 12 M YTL ödendi...

ANTONIO'DA KALE'DE

Porto takımının 20 yaşında ki genç sol açık oyuncusu Antonio serbest transferde kadromuza katılmıştır. Oyuncunun geleceği parlak görülerek takıma alınmıştır. Umarım yararlı bir transfer olur. AML mevikisi için gençler yetişene kadar N'Zogbia'yı aldım. Genç oyuncularım da tam performansa gelince N'Zogbia yaşlanacak zaten.

PIATTI ARTIK BİZİM

Man. Utd takımın dan 26 yaşın daki genç AMC'yi ücretsiz olarak takımımıza transfer ettik. Piatti genç sayılacak yaşta ve büyük maçları kaldırabilecek kapasitede bir oyuncu olduğu için alındı..

ODIAH HADI YAH

31 yaşın daki defans oyuncusunu Derby takımından serbest olarak takımımıza kattık. Oyuncu defansın sağın da görev yapacak. Bu oyuncu Avrupa'da ve ligde büyük katkı yapacak..

GUSTAVO CABRAL KIRIKKALE'DE

HSV'nin 29 yaşın daki defans oyuncusunu serbest transferde kadromuza kattık. Özellikle geçen sene ki defans hatalarından bunalan Aydoslu bu transferi bizzat kendi halletti..

ALEX'TE BİZ DE

Daha önce G.Birliği ve Trabzonspor'da da oynayan Alex'i Leverkusen takımından ücretsiz olarak aldık. Alex AML-R-C ve FC mevkilerinde oynayabiliyor. Leverkusen ile Avrupa Kupası'nda karşılaşmış ve Alex'te bize gol atmıştı..

SERDAR ÖZKAN ARTIK BİZİM

AMR mevkin de görev yapan Serdar Özkan'ı Kayseri'den ücretsiz transfer ettik. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon bize tecrübesiyle başarılar kazandıracak..

GİDENLER

Sebastian İspir adlı defansın sağın da görev yapan 22 yaşındaki genç oyuncumu üzülerek ama iyi bir fiyata Barcelona'ya yolladım. % 25 te pay alacağım satarlarsa oyuncuyu. Eşi bulunmaz bir oyuncuydu. Hem ofansa gidiyor AMR'ye yardım ediyor hem DC'ye gelip yardım ediyordu. Çok yönlü bir oyuncuydu İnşallah bir gün transfer ederim onu.. Diğer oyuncuları saymama gerek yok..Frran Alvarez'i Barcelona B'den ücretsiz almıştım iyi bir oyuncuydu Fener'e biraz fazla bir miktar önerdim onlar da kabul edince sattım. Kadom da orta sahada iyi oyuncular var..M.Ersoy'u yıllar önce Denizli'den 12 milyara felan almıştım. geleceği olan bir oyuncuydu. Fakat benim gençlerden çok ağzım yandı. Odiah'ı aldım alternatifi de var Odiah'ın onun için oyuncuyu Fener'e iyi bir fiyata sattım. Sattıklarımın hepsindende sonraki satış için pay aldım..Ramazan'da benim alt yapıdan çıktı ve defansın sağın daoynuyordu. Benim takım da şans bulamayacağını anlayınca iyi bir fiyata Denizlispor'a satıldı. Denizlispor ile kardeş kulüptük fakat Süper Lig'e yükseldi onun için iptal ettik bağları..

ANDREAS TÜRK OLDU

Güney Kıbrıs'lı oyuncumuz Andreas Kyriakou Türk vatandaşlığı kazandı..