Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Skibbe'nin 15 senelik Kariyeri;

- 6 sene U19 veya U18 takımlarını çalıştırmış (Schalke04, Dortmund ve Alman milli takımı)
- 1 yıl Dortmund un 2. takımınını yani amatörleri çalıştırmış.
- 4 yıl Alman milli takımı yardımcılığı
- 1,5 yıl Borussia Dortmund
- 2,5 yıl Bayer Leverkusen

Skibbe Leverkusen'i devraldiginda, Leverkusen oldukca kötü bir dönemdeydi, Almanya Federasyonu alt yapisinda gösterdigi organizasyon kabiliyetini yine gösterdi ve kisa zamanda Leverkusen'i toparlayabildi, iki kez üstüste UEFA Kupasi Ceyrek Finali oynatti. Bunlar iyi veriler. Ayrica yönetimin cizdigi Teknik Direktör profiline uygun diye düsünüyorum. Basariya ac, Galatasaray ile beraber büyümek isteyen hem egitimci hemde yarismaci birini ariyorlar. Skibbe, Laudrup gibi isimlerin ortaya cikmasi, bunu ispatliyor. Bu acidan yanlis bir tercih olmaz.

Ofansif futbol oynatan bir Teknik Direktör, bize karsi oynadiklari mac tesadüf degildi, Leverkusen iki sezondur böyle oynuyor ama kadronun genc olmasi itibariyle, istikrari cok fazla yakalayamadilar..Leverkusen’de. Skibbe teknik olarak cok iyi bir hoca, futbol bilgisi muazzamdir ama sakin ve cekimser kisiligi ile Türkiye’de ne kadar basarili olur, orasi süpheli bana göre. Gelirse yinede isyan etmem..Gelişmeleri merakla bekliyoruz..

Önümüzdeki sene leverkusen de skibbe takımın iskeletini genclerden olusturdu.önemli bir yildizlari yoktu, ama o cikartti...İki sene sonra bu oyuncular leverkusen de olursa, sinif atlatirlar.Oyunculari bunlar işte;

Rene adler (altyapidan cikti, simdi milli takimin yedek kalecisi, 23 yasinda) deger: 6 milyon €
Karim haggui(defans, strasbourg´dan alindi 2,5 milyon avro´ya,24 yasinda) deger: 5 milyon €
Arturo vidal(colo colo dan transfer oldu 5 milyona, defans,21 yasinda) degeri 8 milyon €
Gonzalo castro(altyapi´dan cikti,defans, 20 yasinda) deger 6,5 milyon €
Simon rolfes(aachen´den 250.00 avro´ya geldi,orta saha,26 yasinda) degeri 7 milyon €

Buyrun hakkında bilgisi olmayanlar için koyuyorum..Herseyin hayırlısı merakla bekliyoruz..Sürprizde olabilir