Sayfa 9 / 29 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sizce geleceğini düşünen genç bir oyuncu şu yaşında türkiye'ye gelmeye ne kadar sıcak bakar?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Zafer Yelen'i alsak ya Nuri işi yaş...ben olsam bende gelmem Beşiktaş'a
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nuri Şahin haberini sabah bir kaç gazetede okudum.Dedim 1 den fazla gazetede çıkmışsa haberi sanırım ciddi bir şeyler var.Şimdi bu konudada gelişmeleri okudum.İnşallah alabiliriz.Alırsak müthiş bir transfere imza atmış oluruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Bugün televizyonda duydum Nuri haberini.2.5 Mn Euro istemiş Dortmund Beşiktaş'ta 2 Mn € önermiş.Bu rakam Nuri için az değil mi?Veya ne kadar istiyor Dortmund?
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş’a transferi konuşulan Nuri Şahin kendi web sitesi www.nuri-sahin.de adresinden bu söylentilere yanıt verdi.

Nuri’nin açıklaması şöyle:

Merhaba,

Geleceğim hakkındaki çıkan bazı dedikodulardan dolayı açıklama yapmak istedim. Bildiğiniz gibi Borussia Dortmund kulübüyle olan sözleşmem devam ediyor. Son günlerde bazı medya kuruluşları tarafından başka bir kulüple sözleşme imzalayacağıma dair söylendiler yer alıyor. Bu haberler gerçeği kesinlikle yansıtmıyor.

Eğer hakkımda bir gelişme olursa bunu benim kendi sayfamdan öğrenebilirsiniz. Tekrar görüşünceye kadar hoşça kalın.

Nuri Şahin

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşAllah gerçekleşir bu transfer, Nuri+M.Topuz alsak işte o zaman harika olur

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

gelmez, kendiside acikladi..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Beşiktaş’a transferi konuşulan Nuri Şahin kendi web sitesi www.nuri-sahin.de adresinden bu söylentilere yanıt verdi.

Nuri’nin açıklaması şöyle:

Merhaba,

Geleceğim hakkındaki çıkan bazı dedikodulardan dolayı açıklama yapmak istedim. Bildiğiniz gibi Borussia Dortmund kulübüyle olan sözleşmem devam ediyor. Son günlerde bazı medya kuruluşları tarafından başka bir kulüple sözleşme imzalayacağıma dair söylendiler yer alıyor. Bu haberler gerçeği kesinlikle yansıtmıyor.

Eğer hakkımda bir gelişme olursa bunu benim kendi sayfamdan öğrenebilirsiniz. Tekrar görüşünceye kadar hoşça kalın.

Nuri Şahin
    Burada Türkiye'ye ya da Beşiktaş'a gitmem ibaresi yok.Yani transferin gerçekleşme olasılığı var.Zaten kendiside bir gelişme yaşanırsa ben açıklarım sayfamdan diyor...

Bizimde ciddi bir şekilde ilgilendiğimizi S.Engin açıkladı,umarım gerçekleşir bu transfer...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Kendisi gelmem diye bir söz söylemedi.Sadece şuanda böyle bir şey yok dedi,iyi oku...
    Last edited by anilton : 06.Haziran.2008 at 19:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

fanatizm Anıl.Onları mazur gör.fener galatasaray ilgilense kesin gelirdi:d

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

gelmezdi merak etme sen.. Gelmez, ben olsam gelmem suan Türkiyeye.. yasi daha 20..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar en iyisi bekleyip,görmek.Açıkcası bende pek ümitli değilim bu transferin gerçekleşeceğinden.Çünkü Nuri'nin Avrupa'daki kariyerinin önü açık.Sanmıyorum Türkiye'ye gelmek isteyeceğini.Ama inşallah olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    İnşAllah gerçekleşir bu transfer, Nuri+M.Topuz alsak işte o zaman harika olur
    Halamı Mehmet Topuz kerem ya adam sözleşme uzattı hala alırsak diyosunuz unutun siz onu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nuri Şahin kariyerini Avrupa'da devam ettirmek istediğini ve İstanbul'a gelmeyi düşünmediğini açıkladı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Nuri Şahin kariyerini Avrupa'da devam ettirmek istediğini ve İstanbul'a gelmeyi düşünmediğini açıkladı.
    Nerede böyle bir açıklama Yunus.Avrupa'da devam etmek istiyorum İstanbula'a gelmeyeceğim diye bir şey söylemedi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ntv Spor'da alt yazıda geçti.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ntv Spor'da alt yazıda geçti.
    Nuri Şahin'in kendi ağzından resmi sitesinde beyan ettiği yorumlar yukarıda var ve böyle bir şey söylemedi.Sadece "şuanda basında iddia edildiği gibi başka bir kulüple sözleşme imzalamadım,böyle bir gelişme olursada bunu ilk benim sitemden duyarsınız" dedi...

Eğer İstanbul'a gelmek istemiyorum,Avrupa'da devam edeceğim dese sitesindeki yazısında belirtirdi...

Bekleyelim görelim nihayi kararı...

Bu arada Ntvspor'daki alt yazıyı gördüm Yunus.Sen yanlış aktarmışsın.Nuri Şahin gelmeyeceğini açıklamamış.Nuri'nin gelmek istemediği belirtiliyor diyor.Yani Nuri böyle bir şey söylememiş...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ntvspor ayrıca Yıldıray Baştürk ile ilgilendiğimizi duyurdu.Yıldıray ile anlaştığımızı kulübü ile bonservis pazarlığında olduğumuzu söyledi...
    Last edited by anilton : 06.Haziran.2008 at 21:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Halamı Mehmet Topuz kerem ya adam sözleşme uzattı hala alırsak diyosunuz unutun siz onu
    Evet hala Mehmet Topuz.Sözleşme imzalaması benim gözümde bişey değiştirmez,parayı veren yine alır Topuz'u.Topuz'la ilgili ya da Kayserisporla her mesajımda alıntı yapıp,satmıyacağız tarzı şeyler söylemezsen sevinirim Deniz
    Bu arada Yıldıray alsak da hiç fena olmaz...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yıldıray+Nuri+Mehmet Topuz muhteşem ötesi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Besiktas M.Topuzu istememiski bile, Ertugrul bey Mehmet Eren'i istemis

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu arkadaş kendi takımı hariç diğer bütün takımların ilgilendiği oyunculara gelmez yorumunu pat diye yapıştırıyor. Acaba bu oyuncular kime gelir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu arkadaş kendi takımı hariç diğer bütün takımların ilgilendiği oyunculara gelmez yorumunu pat diye yapıştırıyor. Acaba bu oyuncular kime gelir ?
    bak arkadasim, akil var mantik var. 20 yasinda bir oyuncu, taninmis ama halen bir türlü patlamayi yapamamis oyuncu, neden türkiye ligini tercih etsin? Almanya, Ingiltere ve Hollanda ligleri varken seceneklerde..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Patlama yapmak için olabilir mi Yusuf

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Türkiyeden patlama yapip giden oyuncularin sayisi cok az, cünkü ligin kalitesi pek iyi degil ayrica diger ülkelerde izlenmiyor..

Bu yil Dortmund'ta patlama yapacak büyük ihtimalle

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bak arkadasim, akil var mantik var. 20 yasinda bir oyuncu, taninmis ama halen bir türlü patlamayi yapamamis oyuncu, neden türkiye ligini tercih etsin? Almanya, Ingiltere ve Hollanda ligleri varken seceneklerde..
    Feyenoord Beşiktaş'tan çok mu büyük kulüpte(Hollanda gibi zayıf bir ligde ilk üçe giremiyor),Feyenoord'a gitti...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nuri kesinlikle gelmez türkiyeye..Zaten dortmunttan onu almakda bayağı pahalı olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Feyenoord Beşiktaş'tan çok mu büyük kulüpte(Hollanda gibi zayıf bir ligde ilk üçe giremiyor),Feyenoord'a gitti...
    Çünkü Hollanda ligi izlenen bir lig. Ve ayrıca şuanda Nuri Şahin Dortmund'da oynuyor. O zaman kiralık olarak alsın Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Çünkü Hollanda ligi izlenen bir lig. Ve ayrıca şuanda Nuri Şahin Dortmund'da oynuyor. O zaman kiralık olarak alsın Beşiktaş.
    Türkiye ligi Hollanda liginden daha önde bir lig,bunun tartışması bile olmaz bence.Ayrıca Feyenoord senelerdir Avrupa'da yok...

Kiralık ve ya bonservisiyle Beşiktaş'a gelme olasılığı var...

Nuri Şahin ve Mehmet Topuz ile ilgileniyoruz, kesin bu. ama gelirler mi orasını bilemiyorum işte. ancak kişisel gorusum ikisinden birinin kesin olarak gelecek sezon bizde olacagıdır. Nuri Sahin akla daha yatkın geliyor bu durumda tabii.

bu arada Mehmet Topuz için finansal olarak ülker kaynak olmus durumda, Delgado transferinde oldugu gibi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kayseri yönetimi zaten Topuz u Trabzonspor istese hemen satar. Bize geLince kıLLık yapıyorLar. Şu adamı bir aLabiLsek
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir Beşiktaş taraftar forumunda gördüğüm mesaj..

Arkadaşlar dün akşam aldığım bir duyuma göre (ülker kaynaklı) m.sedef+batuhan+gordon+6 milyon euroya iş bitmiş hatta kayseri a.karabulutu istemiş bizimkiler yanaşmamış bu teklife. bir kaç güne imza atılıcak dedi konuştuğum şahıs.hadi hayırlısı
    So what?
    Saike

Sayfa 9 / 29 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri