1 ile 30 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Beşiktaş’a transferi konuşulan Nuri Şahin kendi web sitesi www.nuri-sahin.de adresinden bu söylentilere yanıt verdi.

Nuri’nin açıklaması şöyle:

Merhaba,

Geleceğim hakkındaki çıkan bazı dedikodulardan dolayı açıklama yapmak istedim. Bildiğiniz gibi Borussia Dortmund kulübüyle olan sözleşmem devam ediyor. Son günlerde bazı medya kuruluşları tarafından başka bir kulüple sözleşme imzalayacağıma dair söylendiler yer alıyor. Bu haberler gerçeği kesinlikle yansıtmıyor.

Eğer hakkımda bir gelişme olursa bunu benim kendi sayfamdan öğrenebilirsiniz. Tekrar görüşünceye kadar hoşça kalın.

Nuri Şahin
    Burada Türkiye'ye ya da Beşiktaş'a gitmem ibaresi yok.Yani transferin gerçekleşme olasılığı var.Zaten kendiside bir gelişme yaşanırsa ben açıklarım sayfamdan diyor...

Bizimde ciddi bir şekilde ilgilendiğimizi S.Engin açıkladı,umarım gerçekleşir bu transfer...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YusufT View Post
    gelmez, kendiside acikladi..
    Kendisi gelmem diye bir söz söylemedi.Sadece şuanda böyle bir şey yok dedi,iyi oku...
    Last edited by anilton : 06.Haziran.2008 at 19:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri