Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Uydu anten kullananlara şok!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Uydu anten kullananlara şok!

Televizyonunuzda uydu yayını varsa hiç boşa maç hazırlığı yapmayın çünkü ATV maç sırasında yayını şifrelemek zorunda.

Haberturk'un haberine göre anlaşmanın sadece Türkiye haklarını kapsadığı ve uydu yayınının başka ülkelerde de izlenebildiğini göz önünde bulunduran UEFA, bu nedenle uydu yayınına izin vermiyor.

Euro 2008'i karasal yada kablolu tv kullanıcıları ile Digitürk aboneleri izleyebilecek.

Türkiye'de uydu izleyicilerinin oranı yüzde 40 civarında. Yani UEFA'nın yasağı Türkiye'nin neredeyse yarısının keyfini kaçırdı. Bu durumda maçı Lig TV'den de yayınlayacak olan Digitürk avantajlı duruma geçmiş oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2006 Dünya Kupasında da aynısı olmuştu ve Uydu alıcısında bir kaç oynama ile izlenebiliyordu. Çözüm yine bulunur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Takıver bir tane kıytırık anten oLsun bitsin. Ne oLacak ki sanki, kerameti ne kadar
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yine mi ya :s Dünya kupasını da izleyemedik şimdi de bu mu ? ATV şifresiz şifresiz diyordu. yine böyle birsey olursa diyecek söz bulamıyorum, buluyorum da burda yazmam uygun degil .

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

selçuk manav santra programında şifre olmayacak dedi maçlarda hemde iddalı bir biçimde söyledi.herkes atvnin nasıl yayıncılık yaptığını görecek dedi.ben onun yalancısıyım.eğer şifre skandalı olursa atv biraz zor toparlar gelen baskılardan şikayetlerden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla tanıtımlarda falan hep sag alt köşede büyük puntolarda şifresiz şifresiz diye yazıyorlardı. Eger şifreli olacaksa yazıklar olsun. Dünya kupasını izledigim gibi tv üstü anten ve karıncalarla birlikte izleyecegim .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sistem garip.ATV bildiğim kadarıyla normal anten ve kablo tv de şifresiz,Digitürk'ün kendi digital yayını olacak diye digiturkte şifreli olabilir.Aynu şekilde uyduda şifreli.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kötü bir durum gerçekten ben lig tvden izleyecğim zaten Atvnin reklamalrı falan çekilmezdi zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Normal anten de var.LigTv'de var Her türlü izlerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

EURO 2008 ATV'DE ŞİFRESİZ!

Karasal anten ile yayın alan ATV izleyicileri şifresiz olarak maç yayınlarını izlemeye devam edeceklerdir.

Uydudan direkt yayın alanlar ise, daha önce de herkes tarafından kullanılan ve kumandadan girilebilen çok basit bir şifre ile yayınları alabileceklerdir.

Her halükarda sayın izleyicilerimiz 7 gün 24 saat hizmet veren teknik danışma hattımızın 0216 316 10 02 nolu telefonuna müracat edebilirler...

(ATV)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yani uyduya yine şifreli. verilecek şifreyle acılacakmış yayın. BİSS KEY oluyor sanırım o da . ama cogu uydular onu desteklemio . örnegin bizim uydu. olacak iş degil

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Off ya bizim uyduda key dalgası yok.Dünya Kupasındada aynı sorunu yaşamıştık.Acayip moralim bozuldu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Off ya bizim uyduda key dalgası yok.Dünya Kupasındada aynı sorunu yaşamıştık.Acayip moralim bozuldu..
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    EURO 2008 ATV'DE ŞİFRESİZ!

Karasal anten ile yayın alan ATV izleyicileri şifresiz olarak maç yayınlarını izlemeye devam edeceklerdir.

Uydudan direkt yayın alanlar ise, daha önce de herkes tarafından kullanılan ve kumandadan girilebilen çok basit bir şifre ile yayınları alabileceklerdir.

Her halükarda sayın izleyicilerimiz 7 gün 24 saat hizmet veren teknik danışma hattımızın 0216 316 10 02 nolu telefonuna müracat edebilirler...

(ATV)
    Şifresizmiş Şemsi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim burdaki uyducu 5 YTL verene bütün kanalları açıyordu 2006'da.Bakalım bu yılda olacakmı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dediğim gibi olcak işte. Eğer şifre konursa basit bi yöntem ile halledilir. Eğer uydunuz desteklemiyorsa uydu aldığınız yere başvurun, versiyon falan mı ne bi kaç zımbırtı ile çözülebilir.

Ben Lig TV'de HD Kalitesinde izleyeceğim için sorun yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi şifre belli 2 dakikaya haLLedilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Şifresizmiş Şemsi
    Burak uydu için şifre olayının var olduğundan ama bunun sorun yaratmayacağından bahsediyor.Ama asıl sorun bizim uydumuzda şifre zımbırtısı olayının olmamasından kaynaklanıyor.

Bi Alışveriş merkezinden almıştık.Serviste bi dünya para ister şimdi.Sonuçta onlardan almamışız.Off ki ne offf..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bi Alışveriş merkezinden almıştık.Serviste bi dünya para ister şimdi.Sonuçta onlardan almamışız.Off ki ne offf..
    Herhangi bir uyducuya sor çözebilrimisiniz diye 5 YTL'ye yapıyolar bizim bu taraflarda.Ama bu işlemi yaptırırken uydunuzun garanti süresine dikkat et.Eğer devam ediyorsa,bu işlem yapılınca garantisi geçersiz oluyor diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam bunu bi araştırayım ben yarın.

Bu arada sizin oralar neresi oluyor tam olarak? Bende Antalya'dayım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya şifresiz diye açıklamıştı ATV
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

size hemen pratik bir anten söyleyim eskiden odamda ondan kullanırdım çokda memnundum.
    İki tane boş tenekeden kutu kola şişeleri alınır bir tane tahta elbise askılığının alınır askılığın iki tarafına bu kutular bağlanır ardından bir tane anten kablosu alınır kabloyu biraz sıyırdıktan sonra içinden çıkan telleri ikiye ayırıp birini sağ taraftaki kutuya diğerini sol taraftaki kutya bağlanır yüksek bir yere asılıp tv izlenir

Nesil
    2006

Digitürk bütün üyeleri, maçları şifresiz olarak izleyebilecektir. Sinema Paketine geçmemize rağmen hala Lig TV kanalı açık bulunmakta.

Uydu sorun olmayacaktır. Bir telefon ile şifre öğrnelilebilineceğine inanıyorum. Zaten her çanak anten ve kablolu TV'de ATV gösteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biss keyleri verdiler mi bari ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar zamanı geldiğinde gerekli bilgilendirmeyi yaparım. Uzmanlık alanıma giriyorda

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Allahtan Kablolu Tv var oradan izleyebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arkadaşlar zamanı geldiğinde gerekli bilgilendirmeyi yaparım. Uzmanlık alanıma giriyorda

Zamanı ne zaman mac yarın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler botech de şifre girme bölümüne bir şekilde girdim. Girdiğim yerde provider (2haneli) key (2 haneli) ve key data sanırım 16 haneli bir bölüm çıktı. Ben şimdi nasıl yazacam şifreyi. ID 02 20 01 ama benim bunu girmem için 6 haneye ihtiyacım var provider da 2 hane var? sonra key 12 hanelik ama burda 16 hane var? nasıl olacak bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biss key olacak şifre...Tv8 de premier lig maçlarında oldugu gibi..Şifree büyük ihtimal

1fff

00 10 00 00 00 00 00 00 00 olacak..Şifreyi zaten atv verir..

Benim içiin sorun degil..İsivcre kanalı şifresini kırmısdım..Galatasaray maçını izlemek için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

id: 01 20 02
    Şifre: biss 10 00 00 00 00 00
    diyor sitede. iyi de provider 2 haneli nereye ne yazacam?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Atv şifre
    Biss Indent 01 20 02 0f
    şifre : 10 00 00 00 00 00 00 00
    Kanalın Kendisi Verdiginden Burda Yayınlamakta Hiçbir Sakıncası Yoktur
    Ben kendi cihazıma böyle girdim

01 20 02

00(Of mi olacak acaba) 10 00 00 00 00 00 00 00..Benimki böyle artık yarın maç sırasında deniyecem
    Last edited by Emurafu : 06.Haziran.2008 at 22:59

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri