Sizce geleceğini düşünen genç bir oyuncu şu yaşında türkiye'ye gelmeye ne kadar sıcak bakar?
Sizce geleceğini düşünen genç bir oyuncu şu yaşında türkiye'ye gelmeye ne kadar sıcak bakar?
(/s)
Zafer Yelen'i alsak yaNuri işi yaş...ben olsam bende gelmem Beşiktaş'a
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Nuri Şahin haberini sabah bir kaç gazetede okudum.Dedim 1 den fazla gazetede çıkmışsa haberi sanırım ciddi bir şeyler var.Şimdi bu konudada gelişmeleri okudum.İnşallah alabiliriz.Alırsak müthiş bir transfere imza atmış oluruz.
So what?
Saike
Bugün televizyonda duydum Nuri haberini.2.5 Mn Euro istemiş Dortmund Beşiktaş'ta 2 Mn € önermiş.Bu rakam Nuri için az değil mi?Veya ne kadar istiyor Dortmund?
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Beşiktaş’a transferi konuşulan Nuri Şahin kendi web sitesi www.nuri-sahin.de adresinden bu söylentilere yanıt verdi.
Nuri’nin açıklaması şöyle:
Merhaba,
Geleceğim hakkındaki çıkan bazı dedikodulardan dolayı açıklama yapmak istedim. Bildiğiniz gibi Borussia Dortmund kulübüyle olan sözleşmem devam ediyor. Son günlerde bazı medya kuruluşları tarafından başka bir kulüple sözleşme imzalayacağıma dair söylendiler yer alıyor. Bu haberler gerçeği kesinlikle yansıtmıyor.
Eğer hakkımda bir gelişme olursa bunu benim kendi sayfamdan öğrenebilirsiniz. Tekrar görüşünceye kadar hoşça kalın.
Nuri Şahin
İnşAllah gerçekleşir bu transfer, Nuri+M.Topuz alsak işte o zaman harika olur![]()
gelmez, kendiside acikladi..
Burada Türkiye'ye ya da Beşiktaş'a gitmem ibaresi yok.Yani transferin gerçekleşme olasılığı var.Zaten kendiside bir gelişme yaşanırsa ben açıklarım sayfamdan diyor...
Bizimde ciddi bir şekilde ilgilendiğimizi S.Engin açıkladı,umarım gerçekleşir bu transfer...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendisi gelmem diye bir söz söylemedi.Sadece şuanda böyle bir şey yok dedi,iyi oku...
Last edited by anilton : 06.Haziran.2008 at 19:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
fanatizm Anıl.Onları mazur gör.fener galatasaray ilgilense kesin gelirdi:d
gelmezdi merak etme sen.. Gelmez, ben olsam gelmem suan Türkiyeye.. yasi daha 20..
Arkadaşlar en iyisi bekleyip,görmek.Açıkcası bende pek ümitli değilim bu transferin gerçekleşeceğinden.Çünkü Nuri'nin Avrupa'daki kariyerinin önü açık.Sanmıyorum Türkiye'ye gelmek isteyeceğini.Ama inşallah olur..
So what?
Saike
Nuri Şahin kariyerini Avrupa'da devam ettirmek istediğini ve İstanbul'a gelmeyi düşünmediğini açıkladı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ntv Spor'da alt yazıda geçti.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Nuri Şahin'in kendi ağzından resmi sitesinde beyan ettiği yorumlar yukarıda var ve böyle bir şey söylemedi.Sadece "şuanda basında iddia edildiği gibi başka bir kulüple sözleşme imzalamadım,böyle bir gelişme olursada bunu ilk benim sitemden duyarsınız" dedi...
Eğer İstanbul'a gelmek istemiyorum,Avrupa'da devam edeceğim dese sitesindeki yazısında belirtirdi...
Bekleyelim görelim nihayi kararı...
Bu arada Ntvspor'daki alt yazıyı gördüm Yunus.Sen yanlış aktarmışsın.Nuri Şahin gelmeyeceğini açıklamamış.Nuri'nin gelmek istemediği belirtiliyor diyor.Yani Nuri böyle bir şey söylememiş...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ntvspor ayrıca Yıldıray Baştürk ile ilgilendiğimizi duyurdu.Yıldıray ile anlaştığımızı kulübü ile bonservis pazarlığında olduğumuzu söyledi...
Last edited by anilton : 06.Haziran.2008 at 21:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet hala Mehmet Topuz.Sözleşme imzalaması benim gözümde bişey değiştirmez,parayı veren yine alır Topuz'u.Topuz'la ilgili ya da Kayserisporla her mesajımda alıntı yapıp,satmıyacağız tarzı şeyler söylemezsen sevinirim Deniz
Bu arada Yıldıray alsak da hiç fena olmaz...
Yıldıray+Nuri+Mehmet Topuz muhteşem ötesi olur![]()
Besiktas M.Topuzu istememiski bile, Ertugrul bey Mehmet Eren'i istemis![]()
Patlama yapmak için olabilir mi Yusuf![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Türkiyeden patlama yapip giden oyuncularin sayisi cok az, cünkü ligin kalitesi pek iyi degil ayrica diger ülkelerde izlenmiyor..
Bu yil Dortmund'ta patlama yapacak büyük ihtimalle
Nuri kesinlikle gelmez türkiyeye..Zaten dortmunttan onu almakda bayağı pahalı olur...
Nuri Şahin ve Mehmet Topuz ile ilgileniyoruz, kesin bu. ama gelirler mi orasını bilemiyorum işte. ancak kişisel gorusum ikisinden birinin kesin olarak gelecek sezon bizde olacagıdır. Nuri Sahin akla daha yatkın geliyor bu durumda tabii.
bu arada Mehmet Topuz için finansal olarak ülker kaynak olmus durumda, Delgado transferinde oldugu gibi.
![]()
Kayseri yönetimi zaten Topuz u Trabzonspor istese hemen satar. Bize geLince kıLLık yapıyorLar. Şu adamı bir aLabiLsek![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bir Beşiktaş taraftar forumunda gördüğüm mesaj..
Arkadaşlar dün akşam aldığım bir duyuma göre (ülker kaynaklı) m.sedef+batuhan+gordon+6 milyon euroya iş bitmiş hatta kayseri a.karabulutu istemiş bizimkiler yanaşmamış bu teklife. bir kaç güne imza atılıcak dedi konuştuğum şahıs.hadi hayırlısı
So what?
Saike