1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Beyler nonda neden yollanmıyor ki ya? Fenerbahçe'ye orda bala mala bir gol attı diye mi? Şöyle dikkatli izlerseniz sadece fiziği olduğunu, ve teknik açıdan sıfır olduğunu çok iyi anlarsınız Nonda'nın. UEFA maçında bomboş pozisyonda kafa vuruşunu bi hatırlayın bakalım. Halı saha topçusu bu adam. Para eder mi bilmem ama Necati, Hakan yollanacağına bu adam yollansın. Hem madem nonda var niye başka santroforlar peşindeyiz? Yoksa Ümit Karan oynamayacak mı?
    Kafa vuruşuyla tekniğin alakasını pek çözemedim ama neyse... bu arada ligimizde 11 gol atan bi futbolcuya halı saha futbolcusu denmez ve takımdan gönderilmez bence

Bu arada imzalarımız çok benziyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kafa vuruşuyla tekniğin alakasını pek çözemedim ama neyse... bu arada ligimizde 11 gol atan bi futbolcuya halı saha futbolcusu denmez ve takımdan gönderilmez bence

Bu arada imzalarımız çok benziyo
    imza senin imzanın taklidi zaten, böyle bir sözü varmı bilmiyorum

Kafa vuruşunu şundan dolayı örnek verdim, bu adamın tek özelliği fizikli oluşu ve kafa vurması, ki kafa da vuramıyor bu adam. Çok amatörce oynuyor ya bilmiyorum bana mı öyle geliyor bir kuyruk acım falan da yok geldiğinde de çok sevdindim şahsen ama objektif düşünüyorum şahsen. Bu arada Orhan'ı niye yollasınlar yahu, ben anlamıyorum adam gayet iyiydi bence..

Mesaj Yetkileri