Biz transfer konusunda yıllardır hiç gülmedik ki GS ruhu sayesinde bir şeyler yapıyoruz ben ne Kariyer sahibi bir hocanın nede 3 tane dünya yıldızının alınacağına ihtimal vermiyorum![]()
Biz transfer konusunda yıllardır hiç gülmedik ki GS ruhu sayesinde bir şeyler yapıyoruz ben ne Kariyer sahibi bir hocanın nede 3 tane dünya yıldızının alınacağına ihtimal vermiyorum![]()
Adnan Polat'ın da dünya yıldızından kastı bu galiba ben de pek ihtimal vermiyorum dünya yıldızının geleceğine...
3 yıldızdan biri Crespo olabilir. NTV Spor'da gösteriliyordu, Galatasray Crespo'nun peşinde diye.
Oooo böyle yaşlı oyuncular alacaksak hiç almayalım daha iyi ya.
GALATASARAY
Gelenler: Ferdi (Çaykur Rize)
Gidecekler: Barusso, Carrusca, Bouzid, Hakan Şükür, Okan, Necati Ateş, Song
Gündemdekiler: Yaser (Kartal), Simic (Milan), İsaksson (M. City), Mehmet Yıldız (Sivas), Deco, Gudjohnsen (Barcelona), Tomasson (Villarreal),
Yahu crespo'nun neyini begenmiyoruz..Yaşlı diye deme..Yahu avrupa kupalarından sırf beceriksizligimiz yüzünden elendik..adam gibi son vuruşcumuz olsa nerelerde olurduk..Butakıma yaşlı oyuncu sart bunu kabullenin....Ya bu yaşlı bunu almayalım artık bu mentaliteyi degistirelim..İnzaghi hala takır takır gol atıyor..Kovacevic gecensene cl liginde neler yaptı..En az 3 tane oyuncu sart..
Yaşlı oyuncular Fm'deki gibi olmuyor arkadaşlar.Hatta daha tecrübeli oldukları için daha iyi faydalanıyor.Ama kullanacağımız en fazla 2-3 yıl olur onuda bonservissiz bence çok iyi.Hemde Crespo gibi oyuncu TSL'de baya gol atar.
Yaser alındı.Gelenlerde olması lazım.Ayrıca ben Crespo'yu beğeniyorum hala adam formunu koruyor gelirse mükemmel olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
crespo iyi olur gerçekten..
3 dünya yildisimis.... fanatik iste bu kadar yapiyor... rezil herifler, bir kerede dogru düzgün haber yapsalar olmuyor...
Ben Tomasson&Simic&Jääskeläinen'i istiyorum. Tomasson ve Jääskeläinen suan bedavalik durumda, kesin alinmali.
----------------Jääskeläinen------------
Ugur-------Simic-----Servet---------Hakan--
-------------Mehmet----Linderoth------------
Sabri---------------Lincoln------------Arda---
------------------Tomasson---------------------
Sag kanata mesela Ljungberg gibi isimde alinabilir.. Yada basacaksin parayi alacaksin Kalouda'yi..
Sabri'yi Euro 2008 den sonra satacaklar galiba iyi performans gösterirse...Bu arada Okan İBB'ye gitmiş....
Dario Simic önümüzdeki sezon Milan’da oynayamayacak. Hırvat futbolcu bir sonraki takımının Celtic olmasını diliyor...
Milan’ın transfer listesindeki Dario Simic Galatasaray yerine İskoç şampiyonu Celtic’e gitmek istediğini açıkladı. Şu anda Hırvatistan ile kampta olan 32 yaşındaki oyuncu önümüzdeki sezon oynayacağı takımı bulmak için çaba sarfediyor.
Transferi hakkında konuşan Simic “Galatasaray beni istiyor, Celtic de. Eğer seçmek zorunda kalsam Celtic’i seçerim. Futbol kültürleri oldukça geniş ve Rangers ile oynadıkları derbileri hep takip ediyorum. Şu anda Milan ile durumumu görüşüyorum. Önümüzdeki yıl İtalya dışında oynayacağım. Uzun süredir buradayım ancak ayrılığın vakti geldi” dedi.
İskoç ekibi Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilmek için defansa takviye yapmak istiyor.
goal.com
Beyler nonda neden yollanmıyor ki ya? Fenerbahçe'ye orda bala mala bir gol attı diye mi? Şöyle dikkatli izlerseniz sadece fiziği olduğunu, ve teknik açıdan sıfır olduğunu çok iyi anlarsınız Nonda'nın. UEFA maçında bomboş pozisyonda kafa vuruşunu bi hatırlayın bakalım. Halı saha topçusu bu adam. Para eder mi bilmem ama Necati, Hakan yollanacağına bu adam yollansın. Hem madem nonda var niye başka santroforlar peşindeyiz? Yoksa Ümit Karan oynamayacak mı?
imza senin imzanın taklidi zaten, böyle bir sözü varmı bilmiyorum
Kafa vuruşunu şundan dolayı örnek verdim, bu adamın tek özelliği fizikli oluşu ve kafa vurması, ki kafa da vuramıyor bu adam. Çok amatörce oynuyor ya bilmiyorum bana mı öyle geliyor bir kuyruk acım falan da yok geldiğinde de çok sevdindim şahsen ama objektif düşünüyorum şahsen. Bu arada Orhan'ı niye yollasınlar yahu, ben anlamıyorum adam gayet iyiydi bence..
Crespo gelirse Carlos^tan da daha iyi bir transfer olur. Carlos, Dünya çapında bir oyuncu. Crespo da öyle. Fener'in bu sene Avrupa'da ki başarılarının en büyük payı Carlos. Adam tecrübesiyle Fener'in çeyrek finale çıkardı. Ancak Carlos bir sol bek, oyuna çok katkı sağlayacak bir mevki değil. Crespo ise bir santrafor ve bir Dünya çapında yıldız. Bu sene biz Crespo'yu alırsak hem tecrübe olarak hem de katkı olarak yarar sağlar ve böylece de Avrupa'da başarı gerçekleşebilir.
Bence crespo gelirse çok ama çok faydalı olur ama bizde ona vericek kadar para varmı?
Crespo dediğin adam 35 yaşında.. İsterseniz her türlü gelir.. Fayda sağlarmı? Orası tartışılır.. Crespo bir dönem bi parladı ondan sonra hiç bir takımda faydalı olamadı..
Adı geçen oyunculardan Crespo değil de Tomasson'un alınması daha iyi olur.Tomasson daha çok fayda sağlar gelirse ..
34 yaşındaki sol bek roberto carlos takımını cl de çeyrek finale taşıyosa 32 yaşındaki forvet bize uefa yı getirir diye düşünüyorum..bu arada tomasson gelsin diyen arkadaşı aman ismail abi duymasın (crespo009)![]()
crespo yu tomassona tercih ederim. ölüsü bile gol atar.
Hakan Sukur, Okan Song Carrusca ve bouzid takimdan ayrildi
3 yabancı gönderilmiş demek ki 3 tane yabancıyla anlaşılmış...
barussoda gitmişdi...
Doğru onu unutmuşum...Ama yukarıdaki üç isimin gönderilmesi netlik kazanmamış...
Alınsında görelim ozaman.. Doğru düzgün hiç bir takımda faydalı olmamış, 2002'den sonra varlığı yokluğu belirsiz olan, hiç bir özelliği olmayan ve hiç bir zaman kendi takımımda görmek istemeyeceğim bir adam.. İnter bile 40 milyon£ i çöpe attığını farketti ama biraz geç oldu.. 34 yaşında Carlos dediğiniz adam mevkisinde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur.. Crespo ve Carlos'u kıyaslamak mümkün değil..
Sürekli sakatlandığını ve son 2-3 yılda oynadığı maçların parmakla sayılacak kadar az olduğunuda unutmayın.. Bu adamdan medet umup getirmek asrın hatası olur.. Yıldız aldık diye taraftarı susturmak için olur ancak..
Tabi bunlar benim görüşlerim.. Kimse katılmak zorunda değil..