Sayfa 26 / 122 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Biz transfer konusunda yıllardır hiç gülmedik ki GS ruhu sayesinde bir şeyler yapıyoruz ben ne Kariyer sahibi bir hocanın nede 3 tane dünya yıldızının alınacağına ihtimal vermiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Biz transfer konusunda yıllardır hiç gülmedik ki GS ruhu sayesinde bir şeyler yapıyoruz ben ne Kariyer sahibi bir hocanın nede 3 tane dünya yıldızının alınacağına ihtimal vermiyorum
    Orası kesin zaten.Herkes bilir ki bu bütçeyle yıldız oyuncu alınması imkansız gibi.Ama kariyerli futbolcu dersen simic,nonda,linderoth gibi onlar kabulumdur.Hayırlısı

Adnan Polat'ın da dünya yıldızından kastı bu galiba ben de pek ihtimal vermiyorum dünya yıldızının geleceğine...

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

3 yıldızdan biri Crespo olabilir. NTV Spor'da gösteriliyordu, Galatasray Crespo'nun peşinde diye.

Oooo böyle yaşlı oyuncular alacaksak hiç almayalım daha iyi ya.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

GALATASARAY

Gelenler: Ferdi (Çaykur Rize)

Gidecekler: Barusso, Carrusca, Bouzid, Hakan Şükür, Okan, Necati Ateş, Song

Gündemdekiler: Yaser (Kartal), Simic (Milan), İsaksson (M. City), Mehmet Yıldız (Sivas), Deco, Gudjohnsen (Barcelona), Tomasson (Villarreal),

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yahu crespo'nun neyini begenmiyoruz..Yaşlı diye deme..Yahu avrupa kupalarından sırf beceriksizligimiz yüzünden elendik..adam gibi son vuruşcumuz olsa nerelerde olurduk..Butakıma yaşlı oyuncu sart bunu kabullenin....Ya bu yaşlı bunu almayalım artık bu mentaliteyi degistirelim..İnzaghi hala takır takır gol atıyor..Kovacevic gecensene cl liginde neler yaptı..En az 3 tane oyuncu sart..

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Yaşlı oyuncular Fm'deki gibi olmuyor arkadaşlar.Hatta daha tecrübeli oldukları için daha iyi faydalanıyor.Ama kullanacağımız en fazla 2-3 yıl olur onuda bonservissiz bence çok iyi.Hemde Crespo gibi oyuncu TSL'de baya gol atar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yaser alındı.Gelenlerde olması lazım.Ayrıca ben Crespo'yu beğeniyorum hala adam formunu koruyor gelirse mükemmel olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

crespo iyi olur gerçekten..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

3 dünya yildisimis.... fanatik iste bu kadar yapiyor... rezil herifler, bir kerede dogru düzgün haber yapsalar olmuyor...

Ben Tomasson&Simic&Jääskeläinen'i istiyorum. Tomasson ve Jääskeläinen suan bedavalik durumda, kesin alinmali.

----------------Jääskeläinen------------
    Ugur-------Simic-----Servet---------Hakan--
    -------------Mehmet----Linderoth------------
    Sabri---------------Lincoln------------Arda---
    ------------------Tomasson---------------------

Sag kanata mesela Ljungberg gibi isimde alinabilir.. Yada basacaksin parayi alacaksin Kalouda'yi..

Sabri'yi Euro 2008 den sonra satacaklar galiba iyi performans gösterirse...Bu arada Okan İBB'ye gitmiş....

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Simic: “Celtic’i Galatasaray’a tercih ederim”

Dario Simic önümüzdeki sezon Milan’da oynayamayacak. Hırvat futbolcu bir sonraki takımının Celtic olmasını diliyor...

Milan’ın transfer listesindeki Dario Simic Galatasaray yerine İskoç şampiyonu Celtic’e gitmek istediğini açıkladı. Şu anda Hırvatistan ile kampta olan 32 yaşındaki oyuncu önümüzdeki sezon oynayacağı takımı bulmak için çaba sarfediyor.

Transferi hakkında konuşan Simic “Galatasaray beni istiyor, Celtic de. Eğer seçmek zorunda kalsam Celtic’i seçerim. Futbol kültürleri oldukça geniş ve Rangers ile oynadıkları derbileri hep takip ediyorum. Şu anda Milan ile durumumu görüşüyorum. Önümüzdeki yıl İtalya dışında oynayacağım. Uzun süredir buradayım ancak ayrılığın vakti geldi” dedi.

İskoç ekibi Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilmek için defansa takviye yapmak istiyor.

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler nonda neden yollanmıyor ki ya? Fenerbahçe'ye orda bala mala bir gol attı diye mi? Şöyle dikkatli izlerseniz sadece fiziği olduğunu, ve teknik açıdan sıfır olduğunu çok iyi anlarsınız Nonda'nın. UEFA maçında bomboş pozisyonda kafa vuruşunu bi hatırlayın bakalım. Halı saha topçusu bu adam. Para eder mi bilmem ama Necati, Hakan yollanacağına bu adam yollansın. Hem madem nonda var niye başka santroforlar peşindeyiz? Yoksa Ümit Karan oynamayacak mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Beyler nonda neden yollanmıyor ki ya? Fenerbahçe'ye orda bala mala bir gol attı diye mi? Şöyle dikkatli izlerseniz sadece fiziği olduğunu, ve teknik açıdan sıfır olduğunu çok iyi anlarsınız Nonda'nın. UEFA maçında bomboş pozisyonda kafa vuruşunu bi hatırlayın bakalım. Halı saha topçusu bu adam. Para eder mi bilmem ama Necati, Hakan yollanacağına bu adam yollansın. Hem madem nonda var niye başka santroforlar peşindeyiz? Yoksa Ümit Karan oynamayacak mı?
    Kafa vuruşuyla tekniğin alakasını pek çözemedim ama neyse... bu arada ligimizde 11 gol atan bi futbolcuya halı saha futbolcusu denmez ve takımdan gönderilmez bence

Bu arada imzalarımız çok benziyo

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Bence türkiye'de nonda tarzında adam yok.Adamın hem fizik gücü var,hem top saklayabiliyor,adam eksiltebiliyor son vuruşlar da kötü değil bence çok yararlı.Necati'nin kalmasını ben de isterim,ayrıca orhan geri dönmüş takıma bir an önce yollarlar inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kafa vuruşuyla tekniğin alakasını pek çözemedim ama neyse... bu arada ligimizde 11 gol atan bi futbolcuya halı saha futbolcusu denmez ve takımdan gönderilmez bence

Bu arada imzalarımız çok benziyo
    imza senin imzanın taklidi zaten, böyle bir sözü varmı bilmiyorum

Kafa vuruşunu şundan dolayı örnek verdim, bu adamın tek özelliği fizikli oluşu ve kafa vurması, ki kafa da vuramıyor bu adam. Çok amatörce oynuyor ya bilmiyorum bana mı öyle geliyor bir kuyruk acım falan da yok geldiğinde de çok sevdindim şahsen ama objektif düşünüyorum şahsen. Bu arada Orhan'ı niye yollasınlar yahu, ben anlamıyorum adam gayet iyiydi bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by oguzyumak View Post
    Oooo böyle yaşlı oyuncular alacaksak hiç almayalım daha iyi ya.
    Crespo gelirse Carlos^tan da daha iyi bir transfer olur. Carlos, Dünya çapında bir oyuncu. Crespo da öyle. Fener'in bu sene Avrupa'da ki başarılarının en büyük payı Carlos. Adam tecrübesiyle Fener'in çeyrek finale çıkardı. Ancak Carlos bir sol bek, oyuna çok katkı sağlayacak bir mevki değil. Crespo ise bir santrafor ve bir Dünya çapında yıldız. Bu sene biz Crespo'yu alırsak hem tecrübe olarak hem de katkı olarak yarar sağlar ve böylece de Avrupa'da başarı gerçekleşebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence crespo gelirse çok ama çok faydalı olur ama bizde ona vericek kadar para varmı?

Sheriff Misafir

Crespo dediğin adam 35 yaşında.. İsterseniz her türlü gelir.. Fayda sağlarmı? Orası tartışılır.. Crespo bir dönem bi parladı ondan sonra hiç bir takımda faydalı olamadı..

Adı geçen oyunculardan Crespo değil de Tomasson'un alınması daha iyi olur.Tomasson daha çok fayda sağlar gelirse ..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Crespo dediğin adam 35 yaşında.. İsterseniz her türlü gelir.. Fayda sağlarmı? Orası tartışılır.. Crespo bir dönem bi parladı ondan sonra hiç bir takımda faydalı olamadı..
    crespo 33 yaşına girmedi daha 32 yaşında.

bence hangi takıma gittiyse mutlaka faydası oldu.sadece chelseade yetersiz sayılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

34 yaşındaki sol bek roberto carlos takımını cl de çeyrek finale taşıyosa 32 yaşındaki forvet bize uefa yı getirir diye düşünüyorum..bu arada tomasson gelsin diyen arkadaşı aman ismail abi duymasın (crespo009)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

crespo yu tomassona tercih ederim. ölüsü bile gol atar.

Hakan Sukur, Okan Song Carrusca ve bouzid takimdan ayrildi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Hakan Sukur, Okan Song Carrusca ve bouzid takimdan ayrildi
    Burak abi kaynak senmisin yoksa herhangi tv kanalı falanmı bu arada ben zaten akmerkezde gidiceğini örenmiştim hakanın

3 yabancı gönderilmiş demek ki 3 tane yabancıyla anlaşılmış...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

barussoda gitmişdi...

Doğru onu unutmuşum...Ama yukarıdaki üç isimin gönderilmesi netlik kazanmamış...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    crespo 33 yaşına girmedi daha 32 yaşında.

bence hangi takıma gittiyse mutlaka faydası oldu.sadece chelseade yetersiz sayılabilir.
    Alınsında görelim ozaman.. Doğru düzgün hiç bir takımda faydalı olmamış, 2002'den sonra varlığı yokluğu belirsiz olan, hiç bir özelliği olmayan ve hiç bir zaman kendi takımımda görmek istemeyeceğim bir adam.. İnter bile 40 milyon£ i çöpe attığını farketti ama biraz geç oldu.. 34 yaşında Carlos dediğiniz adam mevkisinde dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur.. Crespo ve Carlos'u kıyaslamak mümkün değil..

Sürekli sakatlandığını ve son 2-3 yılda oynadığı maçların parmakla sayılacak kadar az olduğunuda unutmayın.. Bu adamdan medet umup getirmek asrın hatası olur.. Yıldız aldık diye taraftarı susturmak için olur ancak..

Tabi bunlar benim görüşlerim.. Kimse katılmak zorunda değil..

Sayfa 26 / 122 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon

Mesaj Yetkileri