1 ile 30 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazım bence en son tercih olmalı. ondan önce daha Arda, Gökdeniz var. Farkındaysanız bence dedim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kazım bence en son tercih olmalı. ondan önce daha Arda, Gökdeniz var. Farkındaysanız bence dedim.
    Gökdeniz çok zayıf kalır bu turnuva için.
    Arda ikinci yarıda girerse daha çok iş yapar. En azından fizik bakımından takımdaki en güçlü 4-5 kişiden biri kazım. Belki öncelikle teknik yerine fiziksel bir mücadele vermeyi planlıyor Fatih Terim, böylece önce yorup sonra teknik adamlarla işi bitirmek istiyor?
    Ama sözüm meclis içinde isteyen alınır, milli takım değil kulüp takımı taraftarlığı yapıyor bazıları burda..
    Hani kazıma laf atanların çoğu onun oynadığı mevkide oynayan adamı veya oynadığı maçları izlememiştir bile.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Aynen katılıyorum,Hamit oynar orda,olmadı Arda,Tuncay,Gökdeniz oynar.Hiç alternatif kalmadıysa Nihat,Mevlüt oynar ama Kazım bu takımda ilk 11 oy-na-ya-maz...(Şimdi Hamit,Tuncat vs. zaten ilk 11 tarzı şeyler yazanlar olabilir,onlara cevap olarak mesela Sabri sağ bek oynar,önünde Hamit,veyahut Arda sola geçer saia Tuncay geçer...Tabi bunlar benim şahsi görüşlerim,benim gözümde Kazım'ın değil ilk 11'de Milli Takımda yeri yok...

Mesaj Yetkileri