sabri ortada oynuyor sanırım , eyvah
sabri ortada oynuyor sanırım , eyvah
Doğru karar. Penaltı değildi. Oyuncu topa müdahale ediyor.
Gökhan napiyorsun ya![]()
Çok şanslıyız çok. Top direkten döndü. Tamamlayacak bir oyuncu olsaydı Portekiz önde olacaktı.
Kazım & Gökhan sarı kart gördü.
Gökhan Simao'ya çok pis vurdu yahuŞaka bir yana, biraz daha dikkatli olması lazım oyuncularımız.
Zan çıktı aşık girdi...
Ronaldo Hamit'i çok zorluyor. Gol yiyeceğiz bu gidişle.
valla defans iyice tehlikeli oldu gokhan zaten hatalar yapiyordu emre asik defansta en korktugum adamdir insallah ters bir sey olmaz ama bence bu macta gol yicez yemezse bu gruptan kesin cikariz cunku cok sansliyiz demektir
Kazım 2. yarı da rakibin üstüne gidiyor bu iyi. Bunu yapması lazım. ilk yarıda hiç yapmadı bunu.
Son dakikalarda akın akın geliyoruz. Umarım bu ataklarla golde gelir. Oyunun gözüken hakimi şuanda biziz. Dakikar ilerledikçe daha zevkli maç olacak.
sonunda yedik
Pepe denilen adamdan böyle gol yedik ya nasıl bir defanstır bu
Pepe'ye bak. Stoper oyuncu bir forvet oyuncu gibi çıkıp gol atıyor. Bu kadar olmaz. Ronaldo'ya, Nunu Gomes'e, Deco'ya atırmayalım derken.
İnanmıyorum ya yediğimiz gole bak. Adam resmen elini kolunu sallaya sallaya ceza sahamıza girdi ve golünü attı. Bu golü Ronaldo atmadı üstelik. Pepe attı. Olacak iş değil yani.
Üst üste hatalardan sonra olacağı buydu.Fazla bile dayandık! Tuncay'ı çıkartıp Semih'i almalı diye düşünüyorum.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Yediğiimiz gole bak. Emre sen takımın en güvendigi adamsın topu kaptır, pepe 1 hareketle 3 adamı uyutsun verkacı yapip golü atsın. olacak iş degil !
okadar gol kacirdilar yedigimiz gol cok sansiz. emre asik 1 sn once yada 1 sn sonra ayak koysa gol olmayacak
Sağ kanadımız savunmada iyice çöktü.Ronaldo kanat değişince çok etkili oldu.Böyle giderse 2'yi hatta peşinden 3'ü bile yiyebiliriz.Fatih Terim'den artık oyuna direk bir müdahale bekliyorum!
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Yıldıray'ın neden kadrodan çıkartıldığı anlaşılmıştır. Yıldıray'ın yerinde ortasaha da Sabri oynuyor çünkü !!
Pepe gibi bir defans oyuncusu 2 ara pasıyla golü atıyor bize. Emre Aşık ile alakası yok golün . Dikkatli bakarsanız Servet'in yanından geçti top tabi Servet'te ağır olduğu için ayağını uzatıp müdahale edemedi topa.
bu pepe nin ya adam heryerde be
adamdaki pepe ye bak sen ya helal valla.düz stoper değil en azından geçmişte bir forvet oynamışlık vardır bu pepede
Nani, Nuno Gomes'den daha hızlı ve ondan daha iyi işler çıkaratacaktır. Portekiz'in iyi bir kozu oldu. Acilen oyuna forvet almamız gerekiyor.
nasil bir oyun sistemimiz var anlamiyorum hatta ortada sistem yok mahalle takimi gibiyiz. herkes kafasina gore takiliyor. Takimda hirs yok motivasyon yok
Fatih Terim doğrsunu yaptı. Sabri sağda ve Hamit ortada daha iyi oynar. Rıdvan Dilmen'in dediği gibi ortasaha gelip defansdan top alması gerekiyor ki hücuma çıkalım yoksa uzun toplarla işimiz zor. Arda oyuna girmeli. Dinamizme ihtiyacımız var. Ama ne yazık ki tek hakkımız kaldı.