1 ile 30 arası toplam 440 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Türkiye - Portekiz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Kazım yinede takımın en göze batan oyuncusuydu. Hakemi falan geçelim beyler kaç tane organize atağımız olmuş ki .. 2-3 pas bile yapamadık . Bu takımın taktiği nedir , sahada yapılmaya çalışılan nedir kimse anlamamıştır heralde.. Çok zor çok bu futbolla bu gruptan puan almamız bile mucize.. Umarım bir daha ki maçta bu şekil oynamayız..

He bu arada Fatih Terim saolsun yine o dillere destan karizmasını konuşturuyor. İlginç mimik ve hareketleri yine esirgemedi ama oyuna müdahale adına hiç bir şey yapmadı. Ah bu karizma ahh ..
    aaa hani pivot santrafor devri kapanmıştı hani nihat oynayınca 138 tane gol pozisyonuna girecektik hani çağ dışıydı bu mantalite hani servet rezil olurdu
    bunları diyen sen değilmisin 1 aydır bas bas bağırmıyormuyum 0 çekeriz nihatla pozisyona bile giremeyiz onu geçtim komik duruma düşeriz alay konusu oluruz uefa bize bi daha siz katılmayın der demedikmi

işte bu maçtan sonrada anlayınki tek santrafor oynarsan 1.85 ten aşağı adam oynamaz oynarsa nihat böyle olur
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by extensor View Post
    aaa hani pivot santrafor devri kapanmıştı hani nihat oynayınca 138 tane gol pozisyonuna girecektik hani çağ dışıydı bu mantalite hani servet rezil olurdu
    bunları diyen sen değilmisin 1 aydır bas bas bağırmıyormuyum 0 çekeriz nihatla pozisyona bile giremeyiz onu geçtim komik duruma düşeriz alay konusu oluruz uefa bize bi daha siz katılmayın der demedikmi

işte bu maçtan sonrada anlayınki tek santrafor oynarsan 1.85 ten aşağı adam oynamaz oynarsa nihat böyle olur

Al işte böyle insanlarda var ne yazık ki .. Demek sen Milli Takımın yenilmesini beklemişsin hemen karşı atağa geçmek için.. Baksana maç biter bitmez buraya gelip benim görüşümü eleştirip hala kendi görüşünü savunmak için hırpalıyorsun kendini..

Ama doğru ya sen ki Hakan Şükür'süz Milli takımı izlemem demiştin .. Bunları söylemende çok normal..

Ha bu arada Portekiz pivot sistemiyle oynadı dimi ? Yazık olsun böyle zihniyetlere ya ..

Öyle bir hal almışız ki eminim çoğu insan ahh Kazım kötü oynasa , ah Volkan hatalı goller yese , ah şu Mevlüt 5-6 gol kaçırsa da hemen foruma girip bakın ben demiştimmmm !! e getirip hemen eleştirsem de rahatlasam diyenler var. Neyse adam yine bir yerden çıkıp hala Pivot sistemi savunmak için can atıyor. Ah bir yenseydik de eleştiri getiremeseydin ne güzel olacaktı.

Mesaj Yetkileri