kazim,servet ve aurelio benim bugun begendiklerim. kotuler hamit,tuncay, gokhan zan, emre ve mevlut.. bence bidahaki macta kadro:
sabri-servet-emre gungor-hakan
aurelio
kazim-emre(yildiray olmadigi icin mecburen)-arda
semih-nihat
kazim,servet ve aurelio benim bugun begendiklerim. kotuler hamit,tuncay, gokhan zan, emre ve mevlut.. bence bidahaki macta kadro:
sabri-servet-emre gungor-hakan
aurelio
kazim-emre(yildiray olmadigi icin mecburen)-arda
semih-nihat
Mehmet Aurelio maçta en çok koşan oyunucumuz olsun. Mücadele gücü nasıl olduğunu gösterdi. Mehmet, Servet ve Kazım gibi üç oyuncumuz daha olsa bugün Portekiz'i yenerdik. Forvet'te top vermemzi lazım ki Nihat, Mevlüt, Semih oynasın.
Ah Yıldıray Ah.Emre'nin yerine oynasaydı dahda etkili olurduk
Portekiz ahım şahım oynamadı , Ben çeklerin savunmasına gol atmayı bırakın yaklasacagımızı düşünmüyorum.İsviçre maçındada bir şeyler olabilir turnuvayı gol atmadan bitirebilirizde
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
fatih terim kafasını duvalara vursun artık iş işten geçtikten sonra.. milyonların gördüğünü bi bizim sinyor beyefendi göremed.. kazım gibi dinamik bir oyuncu oynamalı şahsen karşıydım ilk 11 de başlamasına.. beni yanılttı bir çok kişiyide yanılttı.. en çok umut bağladığımız insanlar emreler tuncaylar ortalıkta yok.. bu nasıl iştir anlamış değilim..
servet-aurellio-kazım.. gerisi yalan.. :S
tamam arkadaşlarr baran bi yalnışlık yapmıştır hatasını anlar .üstune gitmeyin kardeşin.kazım en superiydi takımın karşı ronaldodan bile iyi oynadı.3 kişi ile savaştı resmen.hayran kaldık bi gsli olarak.helal olsun valla.birde servet onun gibi adamlar lazım bize.keşke takımda 1 tane daha olsa ondan.ikiz olsalarmış super olurmuş![]()
Scolari maçtan önce 1 puan alsak bile üzülmeyiz demiş .. 2002 de Brezilya'yı çalıştırırken Türkiye bize çok zor anlar yaşatmıştı saygı duyuyorum demiş . Ama gel gör ki o Türkiye Dünya 3.sü olmasına rağmen bazı kesimler tarafından sürekli eleştiriliyordu. Şimdi bende bunu belirtmek istiyorum bu iş Fatih Terim ile olmaz. Boşuna gaz verip durmasın Türk halkına.. Yok efendim derece yaparsak şaşmayın fln fln.. Bu futbol ile mi derece yapacaz .. Grup maçlarında 1 maç hariç iyi bir top oynadığımızı da görmedim nerdeyse o kolay gruptan zorla çıktık. Yazık günah hep birilerinin önü kesilecek ama Fatih Terim her zaman 1 numara olacak. Bu kadar da aciz top oynanılmaz ya. Hatırlıyorum da koskoca Brezilya'ya karşı neler yapıyorduk .. sürekli baskı , mücadele , hırs vardı ama şuan hiçbiri yok.. Futbolcular inanmamış ki Türk Halkı inansın bu oyunculara.
Hala daha fanatik yorumlar yapıyosun.
-Kazım oynamasaydı kim oynayacaktı Sabrimi ? Hani şu 1 tane ortası yerini bulmayan, Olmadık şutlar çeken, Sürekli gereksiz sarı kart gören. Kazım olmasaydı ileri top taşıyacak oyuncumuz yoktu. Senin o sokak topçusu dediğin adam 2. yarıda arı gibi çalıştı durmadan top götürdü Top sakladı.
-Volkan ne hata yapmış söylesene Rüştü oynaması için
Fatih Terim'in eseri yazıklar olsun !
Diğer maça ilk onbirimiz bence;
Volkan
Hamit , Emre Güngör , Servet , Hakan Balta
Kazım , Aurelio , Emre , Arda Turan
Semih , Nihat
Fatih Terim bu gün, Portekiz'in böyle oynayacağını söyledi. Milli Takıma kötü oynadığını söyleyenlere katılmadığını belirtti. Top bizdeyken gol yediğini söylüyor. Gol ararken gol yememiz bizi moralimizi bozduğunu belirtti. Sakatlıkların kötü olduğunu belirtti.
aaa hani pivot santrafor devri kapanmıştı hani nihat oynayınca 138 tane gol pozisyonuna girecektik hani çağ dışıydı bu mantalite hani servet rezil olurdu
bunları diyen sen değilmisin 1 aydır bas bas bağırmıyormuyum 0 çekeriz nihatla pozisyona bile giremeyiz onu geçtim komik duruma düşeriz alay konusu oluruz uefa bize bi daha siz katılmayın der demedikmi
işte bu maçtan sonrada anlayınki tek santrafor oynarsan 1.85 ten aşağı adam oynamaz oynarsa nihat böyle olur
Fikirlerim burada
terim kotu oynamadik dediportekizle bas etmek cok zordu dedi.
Amma adamlarsınız yaw 2 adam geçti çalım yaptı diye Kazım süper mi oynadı yani hayran kaldım bakış açınızasahada 11 tane hiç bir işe yaramayan acemi gezdi durdu sadece
hatta emre onu bile yapmadı
![]()
Fatih Terim ancak kaşını,gözünü,burnunu oynatmayı biliyor. 2000'de UEFA kupasını aldın mükemmel iş yaptın kabul. Ondan sonra geçen 8 senede ne yaptın ? Sadece konuştun!!! İsme göre takım kurdun.! Ersun Yanal bu takımdan gittiğinde gurupta tek yenilgimiz vardı. Çok berabere kalmıştık ama her maçta en az 3-4 tane %100 gol pozisyonumuz oluyordu.Bu akşam pozisyonumuz var mı ?? Herkesin kendi fikridir ama ben Kazım'ı da beğenmedim. Beğendiğim oyuncu yok takımda!! Kazım 1 sezon ne oynadı ki senenin en önemli futbol futbol organizasyonunda ilk 11 oynuyor?? İsme forma verirsen olacağı bu!! Yazık çok Yazık!!!!!!!
Bir Dost
Hellbells
Bugun emrenin oynadığı oyunu görünce yıldıray a gercekten yazık oldugunu gördüm. umarım düzelir emre, bu kötü oyununda transferinden dolayı aldıgı tepkilerin oldugu kuşkusuz.
bugünkü maca bakarsak isvicre macı kadrosu :
-------------------Volkan-----------------------
Hamit ----- Emre G ---- Servet ---- Hakan
---------------------Marco---------------------
---------------Kazım ---- Emre --------------
----- Nihat ------------------------- Arda -------
-------------------- Semih --------------------
Bu sekil olur. Antrenmanlardaki duruma göre Hamit kazım ın yerine gecip, sabri DR ye koyulabilir ama bu mactaki görüntüyle bu kadro olmalı bence. Emre nin kesinlikle toparlanması lazım takımın beyni ama bu macta yokları oynadı, ilk golde topu kaptıran oydu. Gökhan zan artık ilk 11 düşünülmemeli olmamalı. Her an sakatlanma potansiyeli var ve her mac 1 zorunlu oyuncu degiştirecek durumu ile karsılasmak istemeyiz ; ki Zan da hiç iyi top oynamadı. ama ben sunu biliyorum ki zan oynamasa terim yine takıntısı olan Emre Aşık ı oynatacaktır. Arda bu takımda Kesinlikle oynamalı !
Birde Fatih Terimin oyun felsefesi ne oldu anlayan varmı hani ilerde çoğalıp rakip kim olursa olsun hep hücümdu![]()
king theoden ne oldu yenilmemiz cok hosuna gitti galiba....
Beyler yalnız şunu unutmayalım. taktik kötüydü. oyuncular kötüydü tamam ama oynadığımız takım da sadece maçın değil turnuvanın favorisi. Kaybetme töleransımızın olacağı bir maçtı bu. Bu maçtan ders çıkarmak lazım ki terimin becerdiği şeylerden biridir bu.
yani "yandık bittik öldük"lük bir durum yok.
F.Terim in oyun felsefesi rakibi oynatmamak .Forveti çıkarıp orta sahayı sokuyor ilerde top tutmamamız için geride top yapıp gol yememiz için![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Volkan elinden geleni yaptı. 2 golde de defans hatası vardı.
Gökhan Zan nasıl bir defanstır öyle tüm Beşiktaşlılar savunuyordu?
Servet takımımızın en iyisiydi, o olmasaydı fark yerdik
Bekler hiç bir işe yaramadı Sabri en azından 11'de başlasaydı Hamit'le anlaşabilirlerdi.
Emre'nin aklı zaten transferde. Aurelio her zaman ki gibi müthişti. 2. maçta Topal'ın 11'de başlaması gerek.
Tuncay bugünün en kötüsüydü artık bu turnuvanın ciddiyetini anlaması gerek.
Kazım her ne kadar ilk yarı çok kötü de olsa 2. yarının en iyisiydi. Beni haksız çıkarttı.
Nihat, kendine doğru düzgün 1 top bile gelmedi ve buna bağlı olarak da oynayamadı.
İnşAllah Fathi Terim 2. maçta kendi egosunu tatmin etmeye kalkmaz da Arda ve Topal'ı oynatır.
Evet hep hücumdu.O yüzden 2.yarıya başlarken Mevlüt'ü oynundan alıp Sabri'yi koydu. Hadi Sabri'yi alcan tamam neden Mevlüt çıkıyor?? Kötü de oynasa ileride adam işte. Forvetsiz kaldık. Ondan sonra savunmacı Pepe çıkar ileri, Nedved gibi verkaç ta yapar gol de atar hatta hattrick bile yapar!!
Bir Dost
Hellbells
Al işte böyle insanlarda var ne yazık ki .. Demek sen Milli Takımın yenilmesini beklemişsin hemen karşı atağa geçmek için.. Baksana maç biter bitmez buraya gelip benim görüşümü eleştirip hala kendi görüşünü savunmak için hırpalıyorsun kendini..
Ama doğru ya sen ki Hakan Şükür'süz Milli takımı izlemem demiştin .. Bunları söylemende çok normal..
Ha bu arada Portekiz pivot sistemiyle oynadı dimi ? Yazık olsun böyle zihniyetlere ya ..
Öyle bir hal almışız ki eminim çoğu insan ahh Kazım kötü oynasa , ah Volkan hatalı goller yese , ah şu Mevlüt 5-6 gol kaçırsa da hemen foruma girip bakın ben demiştimmmm !! e getirip hemen eleştirsem de rahatlasam diyenler var. Neyse adam yine bir yerden çıkıp hala Pivot sistemi savunmak için can atıyor. Ah bir yenseydik de eleştiri getiremeseydin ne güzel olacaktı.
Arkadaşlar olayı kişiselleştirmeyin lütfen.
Kesinlikle, yukarıda yazdığın bir yorum vardı. İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçında onları izledikten sonra yeneceğimizi belirtmiştin. Katılıyorum, onlarda yetenekli oyuncu değil sistem takımı. Onlar kadar mücadele edersek maçlarını kazanır altı puan ile çıkarız. Ama ikili averaj var, bu yüzden mutlaka iki maçı kazandıktan sonra bir maçı en kötü iki farklı galibiyet elde edip averaj düzeltmemiz gerekiyor.
EURO 200'de İtalya'ya 2-0 yenilerek başlamıştık ve bir galibiyet ile çıktık umarım gene Çeyrek Final'e çıkarırız.
Görüldüğü gibi burda 2 renk var . Kırmızı ve Beyaz.
Lütfen başka renkler içine girmeyelim.. Ne servet ne kazım ne de tuncay 23 oyuncuda bizim oyuncularımız. Turkcell Süper Lig'in başlamasına daha çok var ..