Quote Originally Posted by extensor View Post
aaa hani pivot santrafor devri kapanmıştı hani nihat oynayınca 138 tane gol pozisyonuna girecektik hani çağ dışıydı bu mantalite hani servet rezil olurdu
bunları diyen sen değilmisin 1 aydır bas bas bağırmıyormuyum 0 çekeriz nihatla pozisyona bile giremeyiz onu geçtim komik duruma düşeriz alay konusu oluruz uefa bize bi daha siz katılmayın der demedikmi

işte bu maçtan sonrada anlayınki tek santrafor oynarsan 1.85 ten aşağı adam oynamaz oynarsa nihat böyle olur

Al işte böyle insanlarda var ne yazık ki .. Demek sen Milli Takımın yenilmesini beklemişsin hemen karşı atağa geçmek için.. Baksana maç biter bitmez buraya gelip benim görüşümü eleştirip hala kendi görüşünü savunmak için hırpalıyorsun kendini..

Ama doğru ya sen ki Hakan Şükür'süz Milli takımı izlemem demiştin .. Bunları söylemende çok normal..

Ha bu arada Portekiz pivot sistemiyle oynadı dimi ? Yazık olsun böyle zihniyetlere ya ..

Öyle bir hal almışız ki eminim çoğu insan ahh Kazım kötü oynasa , ah Volkan hatalı goller yese , ah şu Mevlüt 5-6 gol kaçırsa da hemen foruma girip bakın ben demiştimmmm !! e getirip hemen eleştirsem de rahatlasam diyenler var. Neyse adam yine bir yerden çıkıp hala Pivot sistemi savunmak için can atıyor. Ah bir yenseydik de eleştiri getiremeseydin ne güzel olacaktı.