Bütçemiz bayaa zengin. Hatta transfere ayrılan para 172M şuan kulübe gelecek olan tüm oyuncuları rahatça alabilirim.
Antrenörleri seçerken;
Adam Yönetimi : yüksek olursa antrenör oyuncuyu daha iyi yönetiyor. Oyuncuların gelişiminden daha çok verim alırsınız
Gençlerle Çalışma : Genç oyuncular ile daha iyi çalışır. Zaten antrenörün bu özelliği yüksek olmadıktan sonra gençlere pek faydası yok.
Disiplin : olursa Antrenör işini daha iyi yapar
Tabi kalkıpta ben bu 3 özelliği yüksek olan bir antrenör aldım ama oyuncuda tık yok derseniz olmaz.. Bu üçü olması gereken şart özellikler. Birde antrenörün oyuncuları hangi bölümde eğitecekse o özellik yüksek olması gerek
Mesela oyuncunun hızlanma, çeviklik vb. özelliklerini geliştirmeniz gerekiyor. Bu kategoriyi kapsayan Aerobik antrenman gerekli. Bunun içinde Aerobik puanı yüksek olan antrenör gerekli. Güzel sonuçlar almak için de adam yönetimi iyi olmalı. Ben bu bölümde (resimdeki) baş antrenörümü kullanıyorum. Sonuçlar zaten genç profillerinde belli oluyor. Özellikle altyapıdan gelen 15-16 yaşlarındaki gençlerde ilk belirgin özellikler hep fiziksel özellikler oluyor.. Tabi bunlar baş antrenörün sayesinde..
.. Daha merak ederseniz personellerin profillerini tek tek göstereyim..
Baş antrenör en önemlisi benim için, zaten dünya klası bir asistanım var profili paylaşayım yorum size kalsın.
Oyuncu yetenek yargılama yüksek olursa Takım raporlarını güven ellerden alırsınız.
Gördüğüm kadarıyla zaten sistemini yerine oturtmuşsun.. Sağlam koçlar almalısın ve antrenörlerin nerede görev alacağını kendin belirleyerek yukarlarda bir yerde gösterdiğim resimdeki gibi bir dereceye getirirsen aramızda pek bir fark olacağını zannetmiyorum.
Tabi bu sisteme gelebilmek için biraz da zaman gerekli. Personeller hemen bir kaç sezonda ha deyince gelmiyorlar malesef.. Sen bir kaç başarı göstereceksin ki.. Kaliteli personeller de kulübüne gelmek istesin..
6 sezon geçmesine rağmen hala personel kadromu değiştiriyorum sürekli yeni personeller araştırıyorum.