-
09.Haziran.2007, 02:03
Abi yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Arda'yı belki defansa fazla katkısı olmadığı için oynatmamış olabilir. Çünkü portekiz takımı hep kanatlardan etkili olan ortadan sadece Deco'yla etkili olan bir takımdı. Ama Portekiz'in kanatlardan top götürmemeye başladığı zamanlarda Yıldıray gibi oyuncuyu çok aradık, Ortaya Hamit geçti oda 2 dk orda oynadı birara Sabri geçti. ve bu arada Emre - Aurelio çakılı oynayıp Arda - Tuncay - Kazım olarak dizilişe geçilemezmiydi diye düşünebiliriz. Çünkü Arda çok teknik iyi top yapabilen bir oyuncu. Oyunun ilerleyen zamanlarındada Semih oyuna Tuncay'ın yerine girip Nihat-Semih olacak şekilde oynayabilirdik. Klasik 4-4-2 biçiminde çünkü öyle oynayacak oyuncularımız var. Bakarsanız MC - Emre / Aurelio ML-Arda MR-Kazım veya Kanatlarla fazla oynamasaydıda Arda - kazım iyice ileride olsaydı çünkü artık portekiz 1-0 öne geçmişti ve sürekli defansı düşünüyodu.
Hakan / Uğur tercihinede birşey söylemek istiyorum ben Fenerbahçe'nin bütün maçlarını izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim açıkca Kanatlardan çok açık veriyoruz ama tek vurduğumz yerde kanatlar. Şöyleki Gökhan - R.C.3 ileri çıktıklarında Edu-Selçuk ( Maldonado )-Lugano şeklinde oluyo defans. Milli takımdada bu uygulanabilirdi çünkü Aurelio zaten ilk senelerde bu şekilde oynuyodu defansın arasına giriyodu sürekli. Kanatlarda ileri gitmeye çalışıyodu. Artık Milli takımda böyle oynamalı izlediğim kadarıyla Hakan Balta fazla ileri gitmedi haa bu belki Fatih Terim'in taktiğidir ama mutlaka çıkmamız gerekiyo Hem kanatlar Hem Emre-Aurelio ikilisi geride kalınca oyun düzenimiz tıkanıp kalıyo
Mesaj Yetkileri