Valla sen takımı seneye daha iyi yerlere getirirsin.
Valla sen takımı seneye daha iyi yerlere getirirsin.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim sevgili kardeşlerim.
Yeni sezona başladık.Hazırlık karşılaşmalarını tamamladım.Takımım hazırlık maçlarında çok formda gözüktü.Bu sene lig başlangıcımız tam tersi oldu.Önce Real Deplasman ve sonra Barca iç saha.Yandık yani açıkcası işinNeyse Kral kupası maçlarını Barca ile yaptım.Benimle yaptıklarına pişman oldular çünkü geçen sezon iddialı değildik bu sene iddialıyız
Real Madrid deplasmanında yine penaltı kaçırdık ve geçen senenin aynı deplasman skoru olan 2-2 meydana geldi.Bakalım Barca karşılaşması ne olacak evimizde? Bu arada şampiyonlar ligi kuraları çekildi.4. torbada bulunmamıza rağmen resmen çerez bir kura çektik.13 puanla çıkarız diye umuyorum.Bundan sonra rakipler benden korksun çünkü aynı takım 1 senedir beraber oynuyor ve 1 senelik uluslararası cezası olan Gurpegi geri dönünce ve 19 yaşında kiraya verilen müthiş yetenekli forvetimizde geri dönünce kadromuş iyice genişledi. Artık parsasını toplama zamanı.Neyse transfer yapmamıza gerek kalmadı ve para cepte kaldı.
Bu arada Martinez'e 10 büyük kulup talip oldu.39 Milyon eurodan aşağıya satmam dedim .Görüşmeler sürüyor fakat en fazla 21 milyon Euroya Valencia çıkabildi.
İşte geçen yılın ilk 11'i hazırlık kampı,kral kupası sonuçları,şampiyonlar ligi kurası ve açılış haftası:
Geçen Yılın 11'i
Bolton ile sezonun ilk hazırlık maçı.Tam bir ter atma maçı.Eğer 60. dakikada diğer 11'i sürmeseydim Bolton bala gol attığına çok pişman olacaktı.GS'nin alacağı Jaaskalheinen buysa çok iyi
2. hazırlık maçı Napoli ile oldu.İtalyan defansını deplasmanda rahat aştık.
3. Hazırlık maçı Anderlecth ile oldu.Bir daha bize hazırlık maçı yapmaya gelmez sannırım.Ya tüm hazırlık maçlarına aynı 11 ile devam etseydim
4. Hazırlık maçı CSKA Sofia ile idi.Yine hırsımı tam alamadım.Adamların oyuncusu ortasahaya yakın noktadan Recep'in zamanında İsviçre'ye attığı gol gibi gol attı.Bizim kalecide tek hatalı golünü bunlara yedi deli olcam
ve Arsenal bize hazırlık maçı teklif etmişti.Gücümüzü test etmek istiyorlardı herhalde.Bizde gösterdik.
Kral kupası ilk maç Barca deplasmanındaydı.Taraftarımız maçtan umutsuz olduğunu söyledi.Bizde taraftarımızı haksız çıkardık
Kral kupası 2. maç. Şimdi evimizdesiniz dedik ve maça baskılı çıktık.
Şampiyonlar ligi kurası çekildi.Burdan çıkamam demek ayıp olur
Ve Sezonun açılış maçı.Maçtan önce Shuster bize şampiyon olamayacaksınız diye sözlü saldırıda bulundu.Ben de olacağız diye karşılık verdim.Sizi yeneceğiz diye bir daha demeç verince bende görüşürüz dedim.Oyuncularım bu diklenmelerimden memnun oldular ve belkide yenileceğimiz bir deplasmanda aslanlar gibi oynadılar.Ah o penaltı kaçmasaydı ve talihsiz ilk gol yenmeseydi diyorum ama skor olarak çok iyi bir skor hayıflanmamak lazım