Sayfa 30 / 122 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Skibbe iyi hocadır..Oyuncularla arası daima iyi olmuşdur.Yaşlılar nerde nezaman kullanacagını iyibiliyor.Leverkusen'e kazandırdıgı gençler suanda Alman milli takımında.Leverkusenden ayrıldı ama takıma bir çok oyuncu kazandırdı..İskeletinide kurdu.Scoutluk görevini'de gayet iyi yapar..5 sene Alman Genç millilerde görev yaptı..Ofansif futbolu düsünen bir hoca..Zekası ve Taktik bilgisi gayet iyidir..Tek eksigi Karizması iyi degildir..Suanki takımın yapısına uygun bir hocadır.Gençlerle,Tecrübelileri çok iyi harmanlayacaktır..Benim kızdıgım tek nokta bu kadar neden bekletildi...Sanırım baska alternatifler vardı..Belki çogumuz bu hocaya karşı çıkabilir ama sonuçta olan oldu..Artık bizim ne olursa olsun Galatasaray aşkına destek vermemiz lazım

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Skibbe'nin 15 senelik Kariyeri;

- 6 sene U19 veya U18 takımlarını çalıştırmış (Schalke04, Dortmund ve Alman milli takımı)
    - 1 yıl Dortmund un 2. takımınını yani amatörleri çalıştırmış.
    - 4 yıl Alman milli takımı yardımcılığı
    - 1,5 yıl Borussia Dortmund
    - 2,5 yıl Bayer Leverkusen

Skibbe Leverkusen'i devraldiginda, Leverkusen oldukca kötü bir dönemdeydi, Almanya Federasyonu alt yapisinda gösterdigi organizasyon kabiliyetini yine gösterdi ve kisa zamanda Leverkusen'i toparlayabildi, iki kez üstüste UEFA Kupasi Ceyrek Finali oynatti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam gençlere şans verip iyi yerlere getirebilir.Ancak önemli olan takımda başarılı olacak mı??

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Tamam gençlere şans verip iyi yerlere getirebilir.Ancak önemli olan takımda başarılı olacak mı??
    Bunuda zaman gösterecek tabiii:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

şu suazo haberi doğrudur inşallah. Pes deki favori oyuncum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beklemelerinin sebebi açık gelen hocanın 15-20 milyon Euro transfer bedeli istememesi lazım, Gençlere önem vermesi lazım bunun içinde Skibbe adı geçiyo zaten
    Last edited by DisCo : 10.Haziran.2008 at 01:29 Reason: Silinen bir mesajdan alıntı yapıldığı için düzenlenmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

skibbe ye hiç güvenmiyorum. umarım yanılırım. bu kadar beklemenin sonucu bu olmamalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençlere şans verecekse gelsin...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya sarmışsınız bi gençlere şans verecekse gelsin , bilmem ne. Zaten takımın %80 i genc elbette gençler oynayacak. Öyle bi söylüyorsunuz ki sanki skibbe gençlere inanılmaz uyum içinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık gelecekse gelsin biri yarın Salı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Emre bir konuda haklisin, sadece genclere "önem veriyor" diye alindiysa yaziklar olsun..

Skibbe'yi ben begenmiyorum, alman istemiyordum yine alman geldi..

Emrah, Skibbe'ye scout diyorsun, o zaman onun kesfetdigi yabanci oynculari söylermisin?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

görücez canım benim, bakıp görücez..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bize zaten scout mu lazım :s Alman ligi ile TR ligi çok farklı. GS yı tasıyabilecek mi skibbe bakalım. Tasımak derken 2-3 mac da kötü sonuçlar alındı mı TR deki durumlar bilinio basın, taraftar pek memnun olmaz, bunları kaldırabilecek mi ? Ben karamsarım skibbe ye gercekcekten. İnşallah yanılan ben olurum. İyi yönetir, takımı hakettiği yerlere tasır da bana da tüm söylediklerimi yedirtir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ya sarmışsınız bi gençlere şans verecekse gelsin , bilmem ne. Zaten takımın %80 i genc elbette gençler oynayacak. Öyle bi söylüyorsunuz ki sanki skibbe gençlere inanılmaz uyum içinde.
    Ben adamı tanımıyorum o yüzden yazdım onu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Ben adamı tanımıyorum o yüzden yazdım onu
    Yok yanlış anlama bende sana demedim ortaya dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ayrica Skibbe, Leverkusen basina gectiginde kötü durumdaydi diyorsun, bunda yaniliyorsun cünkü böyle degildi..

Ayrica Skibbe , hic bi takimda basarili olamadi..
    Sadece Alman alt yapisini yakindan tanimasi bir arti..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Gençlere şans verecekse gelsin...
    Gençlere kesin sans verir merak etme..Onun en büyük özelligi o zaten:..Yıllar genç millilerde çalışdı.Leverkusen'e Kiebling,Castro,Rolfes,Vidal,Adlergibi oyuncuları kazandırdı.

Yusufcum Paftan çıkardıgı oyuncuları saymıyorum

Vidali kim keşfetti,Hagui gibi oyuncuları takıma kim kazandırdı.Daha bir sürü oyuncu var aklımda yok;.Leverkusen' 2 yıl üst üste ceyrek final oynattı..Takıma kazandırdıkları ve kurdugu iskeleti hiç saymıyorum.Şimdi destek zamanı...Ayrıca resmi açıklamada gelmedi..Başarılı olur olmaz onu Allah bilir:..Sadece o kadar karamsar havaya gerek yok..Neyse herseyi zamanla görecez

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@Emurafu;
    Sen geçen sene Kalli'yi de bu kadar övüyordun ve sonuç ortada.Allah sonlarını benzetmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yahu kalli düsünüldügü kadar basarısız oldumu bence hayır.Şampiyonlukta bence onunda payı var..Ama en büyük pay takım ruhunun..Neyse Arkadaslar kapatalım şu kalli konusunu..Dedigim gibi herseyi zaman gösterecek...Skibbe illa basarılı olacak demiyorum..Sadeece o kadar karamsar oalcak birsey yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kalli takımda olmasaydı; şampiyonluk dışında uefada da daha basarılı olurduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ADNAN POLAT’TAN SON DAKİKA AÇIKLAMALARI!..
    Haberi yazdırın 09 Haziran 2008 22:38

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, halen Galatasaray’a gelmek isteyen 5 teknik direktör bulunduğunu ifade ederek, ’’Bu teknik direktörler arasında bu akşam veya yarın bir karar vereceğiz’’ dedi.

Yönetici Adil Emecan’ın, Samatya’daki Forsa Restaurant’ta verdiği, yöneticiler Sinan Kılıç ve Faruk Bil, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve sarı-kırmızılı camiadan davetlinin katıldığı yemekte bir açıklama yapan Adnan Polat, medyanın teknik direktör konusunda yaptığı haberlerden yakınarak, şunları kaydetti:

’’Galatasaray’a şu anda gelmek isteyen 5 teknik direktör var. Futbol komitesindeki arkadaşlarım, başta Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ olmak üzere bu teknik direktörlerle her birimiz teker teker görüştük. Bir kısmı buraya geldi görüştük, bir kısmıyla da biz gittik görüştük. Bu teknik direktörler arasında bu akşam veya yarın bir karar vereceğiz. Ben ’Salı günü açıklarız’ demiştim, ama bir gün sonra da olabilir. Mutabakata vardığımız veya Galatasaray’a almak istediğimiz teknik direktörü, ancak sözleşmesini imzaladıktan sonra açıklayabiliriz. El sıkışmamıza rağmen, birkaçı ’aman biz Galatasaray’a gelelim’ dedi ki bunlar kendi pazarlarında, Avrupa’da önemli, kariyeri olan hocalar.’’

Polat, Galatasaray’ın ve Türkiye’nin gerçeklerine uyan bir teknik direktör istediklerini belirterek, ’’Yarışırken, bizim futbolcularımızı eğitip, geliştirecek bir hocanın peşindeydik. Alternatiflerden biri için, bu akşam olmazsa yarın karar veririz. Karar verdikten sonra sözleşmesini faks aracılığıyla imzalarız. Ondan sonra çıkar, kamuoyuna, ’Galatasaray’ın teknik direktörü budur’ deriz. Bu anlamda içiniz rahat olsun. Galatasaray teknik direktörsüz kalmaz, arzu ettiği antrenörü rahatlıkla buraya getirir’’ diye konuştu.

-FUTBOLCU TRANSFERİ-

Adnan Polat, futbolcu transferinde birçok aday bulunduğunu, içlerinden 2-3’ünü seçeceklerini söyledi.

Galatasaray’a gelmek isteyen 5 antrenörün her birine Galatasaray’ın görüntülerini gönderdiklerini ifade eden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

’’Zaten kulübü tanıyorlar, futbolcularımızın bir bölümünü tanıyorlar. Hepsinin bize söylediği aşağı yukarı aynı. Hazır olan, geldiği zaman forma giyecek 3-4 futbolcu gerekir. Ağız birliği etmişcesine bize aynı şeyi söylediler ki futbol komitemiz de aynı şekilde bir değerlendirme getirdi yönetim kuruluna. Demek ki gelecek olan hocayla aynı fikirdeyiz. Futbolcu adaylarımız da var. 15 futbolcu adayımızın içinden 2-3’ünü seçeceğiz. Teknik direktör anlaşmasından sonra onlarla da kendi imkanlarımız çerçevesinde anlaşmaya çalışacağız. Sezon başlarken, Galatasaray transferleri yapıp, bitirmiş, Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne ve Turkcell Süper Lig’e hazır olacak. Çalışmaları bitirmiş olacağız, onun için içiniz rahat olsun. Biz gelecek sezon Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nda şampiyonluğun adayıyız. Bu sezon gönlümüzden geçen, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin öte tarafına geçebilmek.’’

Polat, genç bir takımla yola çıktıklarını, bir değişim yaparak onu devam ettirdiklerini dile getirerek, ’’Bunu sürdüreceğiz, ama bu seneki transferlerden sonra Galatasaray en fazla 2 futbolcu transfer edecek. Böyle fazla transfer değişimleri olmayacak’’ ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Polat, ’’Bir gün daha bekleyeceksiniz, rahat olun’’ derken, ’’Çarşamba gününe sarkmasının nedeni ne olabilir?’’ sorusuna ’’Karar verdiğimiz hocanın belki sözleşmesinin bitme süreci’’ diyebiliriz cevabını verdi.

Polat, ’’İstanbul’a kimler geldi?’’ şeklindeki soruyu ise ’’İstanbul’a kimler geldi, gitti. Siz görmediniz. Aralarından bir arkadaşımızla anlaşmak üzereyiz. İnşallah anlaşacağız’’ diye yanıtladı.

Bu arada, yönetici Adil Emecan, sarı-kırmızılı camianın önemli isimlerini yemekte bir araya getirdiklerini, bu buluşmada kulübün geleceği için yapabilecekleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunacaklarını ifade etti.

Yönetici Adil Emecan’ın kardeşi ve restoran sahibi Halil Emecan, Polat’a, Galatasaray’ın simgesi olan küçük bir aslan heykeli armağan etti.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=46834

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Gençlere kesin sans verir merak etme..Onun en büyük özelligi o zaten:..Yıllar genç millilerde çalışdı.Leverkusen'e Kiebling,Castro,Rolfes,Vidal,Adlergibi oyuncuları kazandırdı.

Yusufcum Paftan çıkardıgı oyuncuları saymıyorum

Vidali kim keşfetti,Hagui gibi oyuncuları takıma kim kazandırdı.Daha bir sürü oyuncu var aklımda yok;..Şimdi destek zamanı...Ayrıca resmi açıklamada gelmedi..Başarılı olur olmaz onu Allah bilir:..Sadece o kadar karamsar havaya gerek yok..Neyse herseyi zamanla görecez
    Vidali kesfetti diyorsun yani? gülünc duruma düsmek üzeresin

2007 FIFA U-20 World Cup'ta Vidal oynadigi müthis futbol'la herkesin begenini topladi, ayrica bir sürü takim onu o turnuvadan önce transfer etmek istemisti ama kismet turnuvadan sonra Leverkusen'e gitti..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yusuf sonuçta o transfer ettirdi..Skibbe'nin kazandırdıg gençleri saymaya gerek yok.Şimdi herkez o oyunculara hayran.Zaten resmi açıklama gelmedi...Oyüzden tartısmaya gerek yok..Yarın msn de uzun uzun konuşuruz

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

konusalim konusalim, Ben Hectop Cuperi istiyordum, ama kismet degilmis

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Malesef baska zaman yusuf şimi çıkıcam

Polat'ın sözlerine dikkat..

Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Polat, ''Bir gün daha bekleyeceksiniz, rahat olun'' derken, ''Çarşamba gününe sarkmasının nedeni ne olabilir?'' sorusuna ''Karar verdiğimiz hocanın belki sözleşmesinin bitme süreci'' diyebiliriz cevabını verdi. [/B]
    Bu kisim ipucu gibi olmus biraz. 10 Haziran'da sozlesmesi biten hangi hoca var acaba? Kesin perrin'in davasıdır..

Bu arada yeni hoca ile ilgili izledikleri yontem hosuma gitti. Takimin kasetlerinin anlasma olmadan evvel gorusulen isimlere gonderilmesi, hocalardan takim icin yorum istenmesi falan guzel seyler. Sezon biteli 3 hafta oldu ama izledikleri yontem buysa yeni hoca isinin gecikmesinin sebebi de az cok belli oluyor.

Carsambaya da 2 gun kaldi sadece. bekleyelim gorelim

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

hmmm... 2 gün kalmis yani..kim bu hoca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kim gelirse gelsin baydı artık salı sallanır pazartesi hafta başı...

Lig biteli beri, her haftasonu açıklayacak sözde Adnan Polat yeni hocamızı, o değilde daha teknik direktör ile anlaşmadan bizimkiler gidip kafalarına göre oyuncu transfer ediyorlar o gülünç geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ya hala açıklayacak...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by from_edi View Post
    Lig biteli beri, her haftasonu açıklayacak sözde Adnan Polat yeni hocamızı, o değilde daha teknik direktör ile anlaşmadan bizimkiler gidip kafalarına göre oyuncu transfer ediyorlar o gülünç geliyor bana.
    from_edi Adnan polat bunları söyledi
    Galatasaray’a gelmek isteyen 5 antrenörün her birine Galatasaray’ın görüntülerini gönderdiklerini ifade eden Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

’’Zaten kulübü tanıyorlar, futbolcularımızın bir bölümünü tanıyorlar. Hepsinin bize söylediği aşağı yukarı aynı. Hazır olan, geldiği zaman forma giyecek 3-4 futbolcu gerekir. Ağız birliği etmişcesine bize aynı şeyi söylediler ki futbol komitemiz de aynı şekilde bir değerlendirme getirdi yönetim kuruluna. Demek ki gelecek olan hocayla aynı fikirdeyiz
    Yani kafalarına göre hareket etmiyorlar..Kasetleri göndererek çok iyi yapmışlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harekat Başlıyor

Yeni hocasını Skibbe olarak belirleyen Galatasaray yönetimi, transfer listesindeki isimler için bir kez daha düğmeye basıyor
    10.6.2008

Kale, stoper, forvet...

Bayer Leverkusen’den ayrılan Michael Skibbe için bugün, “İşte yeni teknik direktörümüz” ifadesini kullanması beklenen Galatasaray Yönetimi, başarılı hocanın bilgisi doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıracak. Alman hocayla yapılacak durum değerlendirmesinin ardından, listedeki isimlerle tekrar görüşecek olan Sarı-Kırmızılılar’ın hedefinde öncelikli olarak yabancı bir kaleci, yabancı bir stoper ve yine yabancı bir hücum oyuncusu var.

Alternatifler de hazır

Forvet hattı için en güçlü aday Inter’de satış listesine konan David Suazo. Ancak Honduraslı golcüyü Roma’nın da istemesi sıkıntı yaratıyor. Savunmayı Juventus’ta gözden düşen Nicola Legrottaglie ile güçlendirmeyi planlayan yönetim, daha sonra kaleci transferini bitirecek. Bolton’daki sözleşmesi biten Fin eldiven Jaaskelainen hâlâ gündemde. 32 yaşındaki kaleciyle anlaşma sağlanamazsa, İsveçli İsaksson için tekrar devreye girilecek.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sayfa 30 / 122 İlkİlk ... 2028293031324080 ... SonSon

Mesaj Yetkileri