1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Hollanda - İtalya

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Gattuso-Pirlo-Ambrosini üçlüsü ile maça başlayıp öyle tamamlayarak her zaman onun için söylediğim Berlusconi'nin kuklası yakıştırmasını yine haketti Donadoni.

Bu üçlünün ne kadar matah birşey olduğunu zaten bütün sezon gördük ve Uefa kupasında görmeye devam edeceğiz.

Milli marşlar okunurken farkettim, Panucci'nin artık yüzü kırışmış, koşmayı unutmuş.İkinci golü yedirdikten sonra maçı hayatında hiç oynamadığı defansın ortasında tamamladı.

Orta sahadaki MFÖ'den sonra Panucci-Barzagli-Materazzi komedi dans üçlüsü gibiydi.Ligin en çok gol yiyen takımının defansı(Barzagli) nasıl oluyor da milli takımın bankosu oluyor anlaşılamadı.

Bir oyuncu düşününki 31 yaşına gelmiş ve gökten zembille İtalya milli takımının ilk onbirine iniş yapmış.Di Natale gerçekten iyi olsa futbol hayatının tamamına yakın bölümünü ismini hiç duymadığımız takımlarda geçirmezdi.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Gattuso-Pirlo-Ambrosini üçlüsü ile maça başlayıp öyle tamamlayarak her zaman onun için söylediğim Berlusconi'nin kuklası yakıştırmasını yine haketti Donadoni.

Bu üçlünün ne kadar matah birşey olduğunu zaten bütün sezon gördük ve Uefa kupasında görmeye devam edeceğiz.

Milli marşlar okunurken farkettim, Panucci'nin artık yüzü kırışmış, koşmayı unutmuş.İkinci golü yedirdikten sonra maçı hayatında hiç oynamadığı defansın ortasında tamamladı.

Orta sahadaki MFÖ'den sonra Panucci-Barzagli-Materazzi komedi dans üçlüsü gibiydi.Ligin en çok gol yiyen takımının defansı(Barzagli) nasıl oluyor da milli takımın bankosu oluyor anlaşılamadı.

Bir oyuncu düşününki 31 yaşına gelmiş ve gökten zembille İtalya milli takımının ilk onbirine iniş yapmış.Di Natale gerçekten iyi olsa futbol hayatının tamamına yakın bölümünü ismini hiç duymadığımız takımlarda geçirmezdi.
    Sana katılmamak elde değil. Ambrosini kimdir yahu? De Rossi gibi çok üst düzey bir futbolcu varken Ambrosini'nin oynaması şaka gibi. Perrotta, **uilani gibi alternatifler de mevcutken orta sahada, en son oynaması gereken, hatta kadroda olmaması gereken Ambrosini ilk onbir başlıyor, inanılır gibi değil.

Chiellini ve Grosso'nun oynamamasına çok şaşırdım, hele ki Chiellini müthiş bir sezon geçirmişken hiç oynayamadı. Bugün gördük ki İtalya savunması rezil oldu, inanılmaz açıklar verdi. Sağda Zambrotta, solda Grosso, göbekte Chiellini ve Cannavaro sakat olduğundan mecbur Materazzi oynamalıydı.

Forvet hattında Di Natale'nin oynamasına gerçekten şaşırdım. 2006 Dünya Kupası kadrosuna bile giremedi yanlış hatırlamıyorsam ama bu turnuvada ilk maça ve belki de en önemli maça ilk onbir başladı. Del Piero gibi İtalya Seri A'da süper bir sezon geçirmiş ve gol kralı olmuş bir oyuncu yedek oturdu, onu kesen oyuncu da Di Natale, akıl alır gibi değil. Hadi Del Piero'yu oynatmadın, Borriello neden oynamaz? Genoa ile iyi bir form yakalamış Borriello oynamalıydı en kötü, o da yoktu.

Ben böyle saçma kadro ve diziliş görmedim, böylesine de saçma bir oyun sistemi görmedim. İtalya Donadoni yüzünden gruptan çıkamayabilir, çıksa bile ben şansını çok az görüyorum. Lippi'nin takımıyla Donadoni'nin takımı arasında dağlar kadar fark var. 2006'daki şampiyondan Cannavaro, Nesta ve Totti'yi mecburi sebeplerden elersek diğer oyuncuların tamamı bugün gayet iyi oynayabilirdi bana göre.

Hollanda bugün galibiyeti hakeden taraftı, çok iyi oynadı, onların da hakkını yemeyelim, tamam İtalya kötüydü ama Hollanda da çok iyiydi. Çok iyi bir kadrosu olduğu gerçek, özellikle hücum hattı. Yedek kulübesinde Robben (sakat), van Persie, Huntelaar gibi çok da kaliteli ofans oyuncuları var. Ben çok beğendim Hollanda'yı. Van der Vaart, Wesley Sneijder, Dirk Kuyt orta sahada çok iyi yardımlaştılar, tabii arkalarındaki Nigel de Jong ve Engelaar'ı da yabana atmayalım. Bu arada merak ettiğim bir şey var, belki bileniniz vardır, van der Vaart kaptan değil miydi Hollanda'da? Bugün baktım da van der Saar kaptan çıktı, ben Hollanda kaptanını van der Vaart biliyordum, pazubandını onda görmeyince şaşırdım.

Mesaj Yetkileri