1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Uzak diyarlarda iki Türk [arjantin ortak kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

River Platenin transferleri pek beğenmedim.Kimseinin gelmediğini söylemiş ama avrupadan oyuncu isterse gelemz atbi Brezilya Kolombiya Peru gibi liglere göz atması gerek

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    River Platenin transferleri pek beğenmedim.Kimseinin gelmediğini söylemiş ama avrupadan oyuncu isterse gelemz atbi Brezilya Kolombiya Peru gibi liglere göz atması gerek
    avrupa'dan oyuncu da gelir ve nitekim frei ve fenerbahçeli alex de dahil pek çok oyuncu için görüştüm kulüpleri kabul etti fakat oyunculara yönetimin izin verdiği yıllık ücret 150 bin dolardı. 150 bin dolar yıllık ücretle çok iyi oyuncular alınamıyor. ha geleceğe yatırım yaparsan olur ama bu bir kariyer oyunu olduğu için geleceğe yatırımdan çok takımda direkt 11 e girecek oyuncu istedim. transfer parasından maaşa eklenti yaptım ve yönetim 800 bin dolara kadar izin verdi ama bu sefer de iyi futbolcuların bonservisinde sorunlar yaşadım. ben de adamı alıp boşa yedekte oturtacağıma parayı saklarım devre arasında ya da hiç olmadı önümüzdeki sezon daha iyi futbolcular alırım dedim ve elimdeki kadroyla devam etmeye karar verdim.

bir de ben centeno'ya güveniyorum bence fena bir transfer değil

Mesaj Yetkileri