İlk olarak kapılarını Fotomaça açan Boca hocası Arslan, ''Arjantine ve Boca'ya geldim için çok mutluyum, bu benim ilk deneyimim olacak ama elimden gelen herşeyi yapıp takımımı en üst seviye ye çıkaracağıma inanıyorum ve herkezinde buna inanması istiyorum; Avrupa dan bir kaç kulüplede görüşmelerim oldu ama ben Boca yı tercih ettim ve bunun en önemli sebebide River de benle yeni işe başlayan Yalçın arkadaşımın da büyük katkısı olmuştur Arjantini ilk öneren ve destek veren kişi yalçın arkadaşımdır aynı ligte oynicak olmamız benim için onur verici bir olaydır, kendisine ve takımına başarılar diliyourm dedi.''
Basına sızan haberlere göre Arslanın hedefindaki ilk oyuncu favorisi olduğu Fenerbahçe kulübünün genç oyuncusu İlhan Parlak olduğu öğrenildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk maçımı Yalçın arkadaşımla yapmak çok güzel bi olaydı maça 2 tarafta dengeli başladı ama River kalecisinin büyük hatasıyla 28. dk da öne geçtik ve skoru korumasını bildik . Bu skor bizi yanıltmasın gün geçtikçe dah iyi yerde olacağız ve kadroya takviyeler yapacağız.