Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 116 arası toplam 116 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Hollanda - İtalya

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

defansta barzagli tam bir facia..ayaga pas veren,isabetli orta sayısı yüzdesi yüksek ,hırçın camoranesi yi çıkarmak..ilk 11de takımın neredeyse tek teknik futbolcusu ve 2.baharını yaşayan del piero yla başlamamak(ki del piero oyuna girmeseydi italyanın kaleyi bulan şutu olacakmıydı acaba?)de rossi gibi muhteşem bir performans gösteren futbolcu yerine ambrossi ye 90dk katlanmak...tüm bunlar hangi akla hizmet bilemiyorum..donadoni italya yı menejerlik oyunu sanıyor heralde..

hollanda ise çok güzel oynadı..ayağa paslar yapıp eline geçirdiği fırsatları değerlendirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İtalya maça önemli bir atakla başladı aslında ama Toni değerlendiremedi.Ceza sahasında bomboş pozisyonda auta attığı kafa vuruşunu kendisini çok iyi pozisyona sokan Di Natale'ye bıraksa maçın başında golle başlamaları işten bile değildi..Belki o pozisyon maçın kaderini bile değiştirebilirdi..

Hollanda sonrasında oyunun kontrolünü resmen ele geçirdi.Van Nistelrooy'un defansın arkasına sarkıp Buffon'u geçtiği pozisyon bu maçın diğer maçlara nazaran daha tempolu,daha heyecanlı,daha göze hoş gelen bir maç olacağını habercisiydi.Bu arada o pozisyonda Buffon mükkemmel bir şekilde pozisyonu bozdu Ruud'un.Böyle bir şeyi o pozisyonda her kaleci yapamaz.Heleki Ruud gibi bir adamsa o pozisyonun içindeki genelde penaltı olur ama Buffon öyle bir hamle yaptıki Ruud kendisini yere bile atamadı.

Sonrasında ise ilk başta herkese çok net ofsayt gibi gelen ama işin içinde başka şeylerin olduğu sonradan anlaşıldığı bir gol attı Hollanda.Sneijder çok iyi vurdu ve Ruud çok iyi dokundu.Böyle bir turnuvada böyle net bir ofsayt pozisyonu nasıl atlanır,yazık oldu İtalya'ya demiştim ama işin içerisinde başka şeyler varmış.5 dakika sonrasında Hollanda'nın ders niteliğindeki kontra golü ise beni mest etti doğrusu bir çok kişiyi mest ettiği gibi.O ne güzel soldaki koşan adamı görmedir,o ne güzel sağ çapraza topu aktararak defansın dengesini iyice bozmadır,o ne güzel ceza sahasındaki arkadaşını görmedir,o ne güzel zamanlamalı bir bitiriştir..10 üzerinden 10 luk bir goldü gerçekten..Daha sonra İtalya'nın bir kaç pozisyonu oldu ama fazla etkili değildi.Hollanda ilk yarıyı 3-0 bitirebileceği pozisyonda Ruud ile Buffon'a takıldı.Bence orada Ruud karşısındaki kaleciye göre yapabileceği en iyi vuruşu yaptı ama topu ağlarla buluşturamadı..

2.yarıya başlarken İtalya'da değişiklik olmaması ilginçti.2.yarının başlarında yine hafiften Hollanda şov vardı ama fazla kasmadılar yinede.Hakemin Materazzi'nin Ruud'a ceza yayı üzerinde salladığı tekmeyi es geçmesi (pozisyona yakın olmasına rağmen) yakışmadı ona..İtalya'da değişiklikler başladğında hemen etki gösterdi ve Del Piero girer girmez Van der Saar'ı bi yokladı ama olmadı.Sonrasında Luca Toni'nin ceza sahasında bomboş kaldığı pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşun farklı auta gitmesi İtalya adına şansızlıktı.O golsa maça ayrı bir renk gelebilirdi.Sonrasında Pirlo'nun müthiş frikiği ve Saar'ın aynı güzellikte çıkarması.Grosso'nun ceza sahası içinden sert vuruşunu yine yaşlı kurtun çıkarması İtalya adına şansız diğer pozisyonlardı.Ve maçı bitiren 3.gol geldi ardından.Yine bir kontra ama bu sefer kaleciden dönen topu Kuyt'un 2.golde kendisine pası gönderen Bronchorst'a yollaması ve skorun 3-0 olması ile artık İtalya'nın ümitleri tamamen tükendi ve Turuncular Mavileri uzun süre sonra yendiler..

Maçtan önce oynanan ve bu maçın aksine bir o kadar zevksiz geçen Fransa-Romanya maçını seyrettiken bu maç ilaç gibi geldi doğrusu.Turnuva'nın en zevkli maçı olduğu,belkide olacağı bir maç seyrettik.Hollanda mükemmel top oynadı.Takım oyunu nasıl oynanır bize gösterdiler.Kuyt'un ve Sneijder'in savunmalarına yaptıkları katkılar,üst üste paslaşmalar(3 dakikaya kadar sürdüğü oldu) bir önceki cümlemi kanıtlar nitelikte..Evet Hollanda'nın bugünkü galibiyetinde rakibin katkısı inkar edilemez ama Hollanda'nın oynadığı oyunuda kesinlikle küçümsememiz gerektiği kanısındayım..Bu gruptan lider çıkarlar,finale kadar yolları var diyorum..

Son Dünya Şampiyonu İtalya ise unvanlarından çok uzak bir görüntü çizdi.Bunda Lippi'nin takımdan ayrılması ve yerine gelen Donadoni'nin katkıları büyük.Bunu sahaya çıkan kadrodan rahatça anlayabiliyoruz ama Cannavaro'nun sakatlanması ve Totti ile Nesta'nın milli takımı bırakmasıda takımı etkilemiş.Açıkcası İTalya böyle devam ederse işleri zor.Yinede bu grubun 2.sini Fransa-İtalya maçı belirleyecektir diye düşünmekteyim.

Valla yorumum çok uzun oldu farkındayım. Belki bir çok kişide okumaya üşenecektir ama bu maça böyle bir yorum yakışırdı diye düşündüm.Turnuvanın diğer maçlarındada böyle zevkli ve çekişmeli maçlar seyretmek dileğiyle..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Hollanda bu futbolla devam ederse kupayı götürür ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hollanda herkese futbolun nasıl oynanacağını gösterdi.Turnva önceside İtalya'nın gruptan çıkamayacağını söylüyordum şimdi eminim artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir sürü 30 yaşın üzerinde oyuncu ile oynadı İtalya.Hollanda ise tam anlamıyla futbol dersi verdi.Van Bronchorst mükemmel bir futbol oynadı.Tebrikler Hollanda.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün süper bir mücadele vardı sahada gerçekten Hollanda mükemmel oynadı hakederk aldı maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çok zevkli maç oldu.Sneijder ve Gio'yu çok beğendim ben.Hollanda harika bir futbol oynuyor,Kuyt,Vaart gibi ismi olan futbolcular gerçekten takım oyununu da iyi oynuyorlar.Defanslarından korkuyordum portakalların,Ooijer-Mathijsen ikilisi de hatasız oynadılar.Helal olsun valla.Bu gidişle şampiyonluk yolları açık...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ofsayt var mı yok mu?
    10.06.2008 10:39
    EURO 2008'de Grubu ikinci maçında pazartesi akşamı oynanan ve Portakallar'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona eren Hollanda - İtalya mücadelesinde Hollanda'nın Ruud Van Nistelrooy ile bulduğu gol tartışılmaya devam ediyor.

Maçın 26. dakikasında Real Madrid'li golcünün perdeyi açan golünün ofsayt olduğunu iddia eden İtalyanlar hakeme ateş püskürüyor.

Ancak Avusturya Hakem Komitesi Başkanı Gerhard Kapl, pozisyon esnasında takım arkadaşı Buffon'la çarpışarak saha dışında yerde kalan İtalyan savunmacı Christian Panucci'nin ofsaytı bozduğu ve bu yüzden golün nizami olduğunu savundu.

"Pozisyon esnasında sakatlanarak kale arkasında bulunan savunma oyuncusu saha içinde aktif savunmacı olarak sayılır" diyen Kapl, hakemin doğru karar verdiğini söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İtalya maça önemli bir atakla başladı aslında ama Toni değerlendiremedi.Ceza sahasında bomboş pozisyonda auta attığı kafa vuruşunu kendisini çok iyi pozisyona sokan Di Natale'ye bıraksa maçın başında golle başlamaları işten bile değildi..Belki o pozisyon maçın kaderini bile değiştirebilirdi..

Hollanda sonrasında oyunun kontrolünü resmen ele geçirdi.Van Nistelrooy'un defansın arkasına sarkıp Buffon'u geçtiği pozisyon bu maçın diğer maçlara nazaran daha tempolu,daha heyecanlı,daha göze hoş gelen bir maç olacağını habercisiydi.Bu arada o pozisyonda Buffon mükkemmel bir şekilde pozisyonu bozdu Ruud'un.Böyle bir şeyi o pozisyonda her kaleci yapamaz.Heleki Ruud gibi bir adamsa o pozisyonun içindeki genelde penaltı olur ama Buffon öyle bir hamle yaptıki Ruud kendisini yere bile atamadı.

Sonrasında ise ilk başta herkese çok net ofsayt gibi gelen ama işin içinde başka şeylerin olduğu sonradan anlaşıldığı bir gol attı Hollanda.Sneijder çok iyi vurdu ve Ruud çok iyi dokundu.Böyle bir turnuvada böyle net bir ofsayt pozisyonu nasıl atlanır,yazık oldu İtalya'ya demiştim ama işin içerisinde başka şeyler varmış.5 dakika sonrasında Hollanda'nın ders niteliğindeki kontra golü ise beni mest etti doğrusu bir çok kişiyi mest ettiği gibi.O ne güzel soldaki koşan adamı görmedir,o ne güzel sağ çapraza topu aktararak defansın dengesini iyice bozmadır,o ne güzel ceza sahasındaki arkadaşını görmedir,o ne güzel zamanlamalı bir bitiriştir..10 üzerinden 10 luk bir goldü gerçekten..Daha sonra İtalya'nın bir kaç pozisyonu oldu ama fazla etkili değildi.Hollanda ilk yarıyı 3-0 bitirebileceği pozisyonda Ruud ile Buffon'a takıldı.Bence orada Ruud karşısındaki kaleciye göre yapabileceği en iyi vuruşu yaptı ama topu ağlarla buluşturamadı..

2.yarıya başlarken İtalya'da değişiklik olmaması ilginçti.2.yarının başlarında yine hafiften Hollanda şov vardı ama fazla kasmadılar yinede.Hakemin Materazzi'nin Ruud'a ceza yayı üzerinde salladığı tekmeyi es geçmesi (pozisyona yakın olmasına rağmen) yakışmadı ona..İtalya'da değişiklikler başladğında hemen etki gösterdi ve Del Piero girer girmez Van der Saar'ı bi yokladı ama olmadı.Sonrasında Luca Toni'nin ceza sahasında bomboş kaldığı pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşun farklı auta gitmesi İtalya adına şansızlıktı.O golsa maça ayrı bir renk gelebilirdi.Sonrasında Pirlo'nun müthiş frikiği ve Saar'ın aynı güzellikte çıkarması.Grosso'nun ceza sahası içinden sert vuruşunu yine yaşlı kurtun çıkarması İtalya adına şansız diğer pozisyonlardı.Ve maçı bitiren 3.gol geldi ardından.Yine bir kontra ama bu sefer kaleciden dönen topu Kuyt'un 2.golde kendisine pası gönderen Bronchorst'a yollaması ve skorun 3-0 olması ile artık İtalya'nın ümitleri tamamen tükendi ve Turuncular Mavileri uzun süre sonra yendiler..

Maçtan önce oynanan ve bu maçın aksine bir o kadar zevksiz geçen Fransa-Romanya maçını seyrettiken bu maç ilaç gibi geldi doğrusu.Turnuva'nın en zevkli maçı olduğu,belkide olacağı bir maç seyrettik.Hollanda mükemmel top oynadı.Takım oyunu nasıl oynanır bize gösterdiler.Kuyt'un ve Sneijder'in savunmalarına yaptıkları katkılar,üst üste paslaşmalar(3 dakikaya kadar sürdüğü oldu) bir önceki cümlemi kanıtlar nitelikte..Evet Hollanda'nın bugünkü galibiyetinde rakibin katkısı inkar edilemez ama Hollanda'nın oynadığı oyunuda kesinlikle küçümsememiz gerektiği kanısındayım..Bu gruptan lider çıkarlar,finale kadar yolları var diyorum..

Son Dünya Şampiyonu İtalya ise unvanlarından çok uzak bir görüntü çizdi.Bunda Lippi'nin takımdan ayrılması ve yerine gelen Donadoni'nin katkıları büyük.Bunu sahaya çıkan kadrodan rahatça anlayabiliyoruz ama Cannavaro'nun sakatlanması ve Totti ile Nesta'nın milli takımı bırakmasıda takımı etkilemiş.Açıkcası İTalya böyle devam ederse işleri zor.Yinede bu grubun 2.sini Fransa-İtalya maçı belirleyecektir diye düşünmekteyim.

Valla yorumum çok uzun oldu farkındayım. Belki bir çok kişide okumaya üşenecektir ama bu maça böyle bir yorum yakışırdı diye düşündüm.Turnuvanın diğer maçlarındada böyle zevkli ve çekişmeli maçlar seyretmek dileğiyle..

genç kartal yorumlar güzel sonuna kadar okudum..bişey söyleyim yanlış anlamazsan..biz biraz ihtiyarladık size göre... geçmiş turnuvalardan örnek vereyim..

1988 de ilk maç hollanda- rıusya arasındaydı herkes hollandaya hayran kalmış tı fianlide onlar aldı takımın golcüsüde şuanki van basten..

hollandanın en byük özelliği bu zaten her turnvanın en göze hoş gelen futbolunu oynuyorlar..hatırlayın geçen turnuvayı yunanistan ile uykuya geçerken yine bir holanda maçı (sanırım çeklerle olabilir) uykumuzdan uyandırmıştı ..hani robbenin patlama yaptığı dönem..

velhasıl bu hollanda hep böyledir keza arjantinde böyledir kazanırlar kaybederler ama güzel futbol oynarlar...

italyaya gelince sanıldığı kadar kötü değildi..skor sizi aldatmasın italya yinede çok güçlü bir takım ve bence guruptan çıkacaklar..

1988 de van basten oyuncu iken ilk maçı oynadıkları rusya ile finali oynadılar..

sene 2008 acaba van bastenin teknik direktörlüğünde ilk maçı oynadıkları italya ile finali oynarlarmı yine..

bekleyip göreceğiz...

bana içimden bir ses diyorki..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    hollandanın en byük özelliği bu zaten her turnvanın en göze hoş gelen futbolunu oynuyorlar..hatırlayın geçen turnuvayı yunanistan ile uykuya geçerken yine bir holanda maçı (sanırım çeklerle olabilir) uykumuzdan uyandırmıştı ..hani robbenin patlama yaptığı dönem..
    Aynen hocam bende aynı şeyleri yazacaktm gece yazamamıştım

2004 Avrupa Şampiyonasında en iyi futbolu Portekiz-Hollanda oynuyodu ama şampiyon rezil futbol anlayışıyla yunanistan oldu.

2006 dünya kupası en iyi futbol oynayanlar İspanya -Arjantin - Almanya'ydı ama hiçte futbolundan haz etmediğim Fransa finale çıkmıştı.

Yani her an herşey olabilir Hollanda tamam çok süper top oynadı ama böyle turnuvalar çok gol atanların değil 1-0 kazananların turnuvası olmuş artık

Hollanda´nin 3 futbolcusundan yoksun oldugu macta galip gelemeyecegini düsünüyordum,aslinda okulda herkese Hollanda´nin maci kazanacagini söylemistim,ama iste kadroyu görünce fikrim degismisti.Neyse
    Italyanin bu kadar kötü oynayacagini düsünmüyordum,Hollandaya sempatim var cünkü hücum futbolunu,futbolun güzelliklerini bize yansitiyorlar.(=
    Dünkü macta da Italyayi dagittilar,turnuvada iddiali olduklarini kanitladilar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@xxestargonxx

Seni yanlış anlamak mümkün mü abi böyle diyorsun.Çok iyi açıklamışsın.Siz tabii ki bizden daha büyük olduğunuz için,daha tecrübelisiniz,daha görmüş yaşamışsınız.Dediklerine katılıyorum.Maalesef futbolda her zaman iyi oyun kazanmıyor.Bunun örneklerini zamanındada gördük.Dün geceki futbol adeta bizi büyüledi,onun etkisiyle finale kadar yolları var demem normal bence.Herkes böyle turnuvalarda takımlarından sonra iyi futbol oynayan,seyrederken heyecan veren takımların başarılı olmasını ister genelde..
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Art niyet bu kadar da belli edilmezki

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Ofsayt var mı yok mu?
    10.06.2008 10:39
    EURO 2008'de Grubu ikinci maçında pazartesi akşamı oynanan ve Portakallar'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona eren Hollanda - İtalya mücadelesinde Hollanda'nın Ruud Van Nistelrooy ile bulduğu gol tartışılmaya devam ediyor.

Maçın 26. dakikasında Real Madrid'li golcünün perdeyi açan golünün ofsayt olduğunu iddia eden İtalyanlar hakeme ateş püskürüyor.

Ancak Avusturya Hakem Komitesi Başkanı Gerhard Kapl, pozisyon esnasında takım arkadaşı Buffon'la çarpışarak saha dışında yerde kalan İtalyan savunmacı Christian Panucci'nin ofsaytı bozduğu ve bu yüzden golün nizami olduğunu savundu.

"Pozisyon esnasında sakatlanarak kale arkasında bulunan savunma oyuncusu saha içinde aktif savunmacı olarak sayılır" diyen Kapl, hakemin doğru karar verdiğini söyledi.
    İtalyanlar hakemi değil oynadıkları kötü futbolu tartışmalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hollanda beklediğimden iyi bir başlangıç yaptı.İtalya ise Donadoni faciası yaşadı.Maçın başın başında Toni'nin bir pozisyonu var, orda Di Natale'yi görebilse %100'lük gol pozisyonu olacaktı.Daha sonra Hollanda'dan tartışmalı bir gol geldi.Dışarda 2.80 yatan oyuncu nasıl ofsaytı bozuyor ilk defa duydum.Ama İtalyanlar bunun arkasına sığınmamalılar.Oynadıkları futbol berbattı.Toni'nin girişimleri ve Pirlo'nun frikiği vardı ikinci yarıda.Del Piero ve De Rossi'nin oynamamasını söylemiyorum bile.İtalya biran önce toparlanmalı.Ben Romanya ve Fransa maçlarını kazanacaklarını düşünüyorum.Gruptan 2.olarak çıkarlar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Engelaar diyorum,oynarsa diyorum,izleyin diyorum,başka bir şey demiyorum...
    Nasıl arkadaşlar beğendinizmi adamı mı?

Feyenoord alt yapısında yetişen böyle bir adamın 29 yaşında milli takıma çağrılması ilginç...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Feyenoord alt yapısında yetişen böyle bir adamın 29 yaşında milli takıma çağrılması ilginç...
    bende sana anllton diyorum güzel tespit diyorum bravo diyorum başka bi şey demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    bende sana anllton diyorum güzel tespit diyorum bravo diyorum başka bi şey demiyorum
    Eyvallah...

7 milyon € ya Schalke'ye transfer olduğu söylentileri var...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu turnuvanın göze en hos gelen futbolunu oynuyorlar Portakallar van Bastenin efsanevi golünden beri hiç kupa kaldıramadılar ama bu sefer olacak gibi...Ruud da ülkesi için oynuyor eskiden sanki biraz daha kendisini göstermek için oynadığını düşünürdüm ama simdi takım olmuslar ben Gionun performansına sasırdım...Önünde de kimse oynamıyordu yani hem hücuma destek veriyor hem de savunma görevini yapıyordu...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Oyuncularda hem yetenek olunca hemde yürekten oynayınca böyle bir takım ortaya çıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İtalya 11 de bu kadar yanlış tercihler kullanarak yenildi yani bazı değişikliklerle gruptan çıkabilirler.Ancak Fransa'da bir Henry adapte olabilir takıma ki bu oyun düzeniyle o da pek birşey yapamaz.Hollanda ve İtalya gruptan çıkar.Yarı finalide oynarlar ve bu sefer gök mavililer kazanır biraz senaryo oldu ama bakalım göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    İtalya 11 de bu kadar yanlış tercihler kullanarak yenildi yani bazı değişikliklerle gruptan çıkabilirler.Ancak Fransa'da bir Henry adapte olabilir takıma ki bu oyun düzeniyle o da pek birşey yapamaz.Hollanda ve İtalya gruptan çıkar.Yarı finalide oynarlar ve bu sefer gök mavililer kazanır biraz senaryo oldu ama bakalım göreceğiz.
    Her ne kadar İspanya büyük turnuvalarda başarılı olamıyorsada bence onlarıda yabana atmamak lazım.Yarı finalde Hollanda-İspanya seyredebiliriz ama top yuvarlar göreceğiz ne olacağını.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

Cool

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    defansta barzagli tam bir facia..ayaga pas veren,isabetli orta sayısı yüzdesi yüksek ,hırçın camoranesi yi çıkarmak..ilk 11de takımın neredeyse tek teknik futbolcusu ve 2.baharını yaşayan del piero yla başlamamak(ki del piero oyuna girmeseydi italyanın kaleyi bulan şutu olacakmıydı acaba?)de rossi gibi muhteşem bir performans gösteren futbolcu yerine ambrossi ye 90dk katlanmak...tüm bunlar hangi akla hizmet bilemiyorum..donadoni italya yı menejerlik oyunu sanıyor heralde..

hollanda ise çok güzel oynadı..ayağa paslar yapıp eline geçirdiği fırsatları değerlendirdi..
    çok yerinde tespitler ...
    Ayrıca Del Piero'yu izleymemek haksızlık niteliğinde oldu !
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

azıcık kazma be
    Last edited by ogcj_me : 12.Haziran.2008 at 03:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    çok yerinde tespitler ...
    Ayrıca Del Piero'yu izleymemek haksızlık niteliğinde oldu !
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

azıcık kazma be
    Kazm mı?Sen başka maçı izledin heralde,attığı pasları görmedinmi?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Her ne kadar İspanya büyük turnuvalarda başarılı olamıyorsada bence onlarıda yabana atmamak lazım.Yarı finalde Hollanda-İspanya seyredebiliriz ama top yuvarlar göreceğiz ne olacağını.
    Ben yine İspanya'dan emin değilim.Diğer grubun 2.siyle oynayacaklar.Muhtemelen Fransa veya İtalya olacak.Çeyrek finalde baya yıpranacaklarını düşünüyorum.Eğer Hollanda ile yarfı finalde karşılaşırlarsa favorim Hollanda olur..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Dandini yi İtalya takımına menejer yaparsan 3de yersin 5de yersin...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri