1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Kazım Kazımın fiziği bence gayet güçlü.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Kazım Kazımın fiziği bence gayet güçlü.

kazımın fiziğinin güçlülüğünden ne kasdediyorsun ben zayıf derken ikili mücadelelerde zayıf kalıyor genelde topu gücüyle değil hızıyla kazanıyor..omuz omuza mücedelelerde zayıf...

ayrıca güçlü fiziğin bir göstergeside oyunu iki yönlü oynayabilecek kadar güçlü olmaktır..yani hem hucuma çıkıp pozisyonu kaybedince geri koşabilmektir..kazım bunları yapabiliyormu..

kazımın fiziği güçlü falan değil aksne sinek gibi adam..güçlü fizik deyince bir mehmet yıldıza bir drobgaya bir luca toni ye bak kastdettiğimi anlarsın kardeşş..

sana katılmıyorım dediğim gibi fiziği yetersiz modern futbola uygun ileri geri oynayabilen bir kanat oyuncusu ondan çok daha diri ve güçlü olmalı

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    kazımın fiziğinin güçlülüğünden ne kasdediyorsun ben zayıf derken ikili mücadelelerde zayıf kalıyor genelde topu gücüyle değil hızıyla kazanıyor..omuz omuza mücedelelerde zayıf...

ayrıca güçlü fiziğin bir göstergeside oyunu iki yönlü oynayabilecek kadar güçlü olmaktır..yani hem hucuma çıkıp pozisyonu kaybedince geri koşabilmektir..kazım bunları yapabiliyormu..

kazımın fiziği güçlü falan değil aksne sinek gibi adam..güçlü fizik deyince bir mehmet yıldıza bir drobgaya bir luca toni ye bak kastdettiğimi anlarsın kardeşş..

sana katılmıyorım dediğim gibi fiziği yetersiz modern futbola uygun ileri geri oynayabilen bir kanat oyuncusu ondan çok daha diri ve güçlü olmalı
    Kazım zaten natural mevkisi kanat değil forvet.Her zaman keşke Zico onu forvette deneseydi diyorum içimden.Bana göre güçlü arkası dönük top alabilen yani topu saklayabilen,ikili mücadelelerdede yıkılmamak.Kazımda bunları bence iyi yapıyor.Oyunu iki yönlü oynayabilmek dayanıklılığın göstergesidir.Yani geri koşmak.Onun tamamiyle enerjiyle alakası var oyunada bunun yansıması dayanıklılık.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kazım zaten natural mevkisi kanat değil forvet.Her zaman keşke Zico onu forvette deneseydi diyorum içimden.Bana göre güçlü arkası dönük top alabilen yani topu saklayabilen,ikili mücadelelerdede yıkılmamak.Kazımda bunları bence iyi yapıyor.Oyunu iki yönlü oynayabilmek dayanıklılığın göstergesidir.Yani geri koşmak.Onun tamamiyle enerjiyle alakası var oyunada bunun yansıması dayanıklılık.
    Hemen kontrol ettim ne yaptığımızı.

Kazım'ın fiziğini ayarlamışız, ayrıca balance yüksek, o konuda sıkıntı olacağını zannetmiyorum, denge sonuçta tamamen güce bağlı olan bir özellik değil.

Oyun bilgisi ve timing de çok önemli, ki dünyada belirli sayıda bir çok oyuncu bunu mükemmele yakın yaparak o sözde müthiş fizikli oyunculardan çok daha verimli oluyorlar.

Semih de aynen bu tarz bir oyuncu.

Zaten fiziksiz demiyorum ama Toni ile karşılaştırılmaz tabi ama yine de bir çok oyuncudan daha fizikli.

Bir iki özellik eksik gelebilir, oyuncuyu iyi tanıdığım halde yine de süreklilik olmaması nedeni ile değiştirilebilir gördüğüm değerlerini izledikten sonra değerlendirmek istiyorum.Sonuçta ne kadar çok araştırma yaparsanız yapın mutlaka bir şeylerin eksik kalabileceğine inanıyorsunuz, datayı düzenlerken eksik, hatalı, abartılı bir yer olmasın diye sabahlara kadar çalıştım, uykumlarım kaçtı

Şu an halihazırdaki Kazım profili de beğenilecektir ama yine de eksik gördüğüm bazı noktalar var ama 15dklık performansta size güzel gelen aslında yanıltma olabilir.

O 15'er dklık videolar ile 2. sınıf oyuncuları Ronaldinho diye pazarlıyorlar sonuçta (~:~)

Kazım çok kaliteli, teknik bir oyuncu, biraz daha izleyelim, ne olacağını görelim, ona göre daha büyük, köklü değişiklikler de yaparız gerekirse.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Kazım zaten natural mevkisi kanat değil forvet.Her zaman keşke Zico onu forvette deneseydi diyorum içimden.
    kazım forvet olabilir mükemmel top saklıyor olabilir ama zihinsel olarak forvet oynayacak kapasite yok... kanıtımı? kazım kazım kariyeri boyunca resmi maçlarda sadece 8 qoL atabiLdi hata kazımın kanat oynaması diiL kazımın futboLa başLadıqı dönemde kazımı kanat olarak yetiştirmeyenlerde

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by knsyr View Post
    kazım forvet olabilir mükemmel top saklıyor olabilir ama zihinsel olarak forvet oynayacak kapasite yok... kanıtımı? kazım kazım kariyeri boyunca resmi maçlarda sadece 8 qoL atabiLdi hata kazımın kanat oynaması diiL kazımın futboLa başLadıqı dönemde kazımı kanat olarak yetiştirmeyenlerde
    Kazım' ın 8 gol atmış olması hangi zihinsel yeteneğinin forvet oynayacak düzeyde olmadığını gösterir bize?
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri