Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: İşte Bayern Şahlanıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Ama bu mutluluk çok uzun sürmedi Fc Bayern 1-2 Schalke
    Bayağı daha iyiydik am olmadı adamlar 2 tane uzaktan çektikleri şut girdi bu arada musstermanın oliver kahn olduğunu da yeni öğrendim ark söledi bilmeyenlere duyurulur

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hep iyiyken kazanamıycak halimiz yok ya canım
    Last edited by ahmet0393 : 11.Haziran.2008 at 10:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Schalke yenilgisi kötü olmuş.

Jens Mustermann'ı Oliver Kahn yapmak için ve Japonya, Almanya gibi takımların gerçek oyuncuları ile görmek istiyorsan C'de Football Manager klasörünü içinde bir dosya var.Word Pad türü birşey..Ordaki komutları değiştirerek düzeltebiliyorsun.O komutlarda turksportal'da mevcut.

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Beylere bu arada birşeye deli oldum ya ilk 7 maçın yedisi de(worms hariç) ligin en üst düzey takıımları yaw

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sergioagüero View Post
    Schalke yenilgisi kötü olmuş.

Jens Mustermann'ı Oliver Kahn yapmak için ve Japonya, Almanya gibi takımların gerçek oyuncuları ile görmek istiyorsan C'de Football Manager klasörünü içinde bir dosya var.Word Pad türü birşey..Ordaki komutları değiştirerek düzeltebiliyorsun.O komutlarda turksportal'da mevcut.
    neyi değiştircez yaw bi tam anlatırmısın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ewet beyler mark van bommel takımımızdan 6mn karşılığında totthnem spurs e transfer olmuştur hayırluğurlu olsun
    Last edited by ahmet0393 : 11.Haziran.2008 at 10:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz istikrarsız gibi ama düzelecektir

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Default transfer sezonu böylece geçti bitti

Transfer dönemi sona erdi ve ben şimdi size transferlerimi söyleyeyim toptan
    Gelenler
    1.Bafetimbi Gomis (13mn)(Şu an kiraladım)

2.Levan Kenia(1mn schalke)(yaş 16 old 19 altı takıma yolladım)

3.Pascel Chimbonda(11mn)(takımımda oynuyo)

4.Darijo Srna(14mn shaktardan)(takımımda oynuyo)

Gidenler
    1.Philipp Lahm(8 mn milana)

2.Bafetimbi Gomis(heervene kiraya)

3.Daniel Van Buyten(zaragozaya kiraya)

4.Mark Van Bommel(6mn totthnem)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya beyler şu imza işini nası ayarlıcam bi hata veriyo bilmene uzun die ben imyaza bir link atıyom bu kariyer linkini
    Last edited by ahmet0393 : 11.Haziran.2008 at 11:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel gidiorsun da Lahm'ı ucuza satmışsın gibi geldi..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Nigeria da basarılar harika bir potansiyeli var nigeria nın özellikle bir iki oyuncu söyleyeyim sana ogbeche ve apam ı mutlaka milli takıma al
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

bir malübiyet daha eşit oyunda beceriksizlişk ve kaleci dandik defans dandik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beyler alın size bir anket:
    ben napayımmmmmmmmm?????
    Ben Napayım?????

ikisinden birini seçin 3 gün boyunca fm oynıyamıcam ben de bu süreyi boş geçirmemek için ankete başvurcam size 2 şık veiyorum:
    a)Bırak bu takımı istifa et ,başka takıma geç
    b)Ya da ban kendi önerilerinizi yazın(diziliş ya da oyuncu terceihleri)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    y alütfen cevap yazın kara veremiyorum yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnn daha ilk anlatımım 2002 den beri oynuyorum cmden beri ama dah anlatım ilk yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ynei imzamı da hazırladım artık görüntüleme ve yorum ve yardımın artmasını beklemekten başka yapabileceğim birşey yok
    Last edited by ahmet0393 : 11.Haziran.2008 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

lahmı çooooooooooook ucuza satmışsın böle bi oyuncu beleşe satılmış bence 22 ile 30 Mn arasında satman gerekiyordu.ama olsun başarılıar.....

evet lahm çok ucuza satmışın bence satmamalıydın ama olsun bayernle devam et diyorum ben

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Quote Originally Posted by ali94 View Post
    evet lahm çok ucuza satmışın bence satmamalıydın ama olsun bayernle devam et diyorum ben
    saol aga teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    anket devam ediyor beyler haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Last edited by ahmet0393 : 11.Haziran.2008 at 19:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Tamamlanmış kariyerlerden en çok mesaj alan kariyeri en baştan en sonuna kadar oku kariyer ile ilgili neler yapman gerektiğini öğrenirsin. Ayrıca Sekopej(Serkan) adlı üyenin kariyerlerini de oku.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Bence Tamamlanmış kariyerlerden en çok mesaj alan kariyeri en baştan en sonuna kadar oku kariyer ile ilgili neler yapman gerektiğini öğrenirsin. Ayrıca Sekopej(Serkan) adlı üyenin kariyerlerini de oku.
    çok saol kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ahmet0393 View Post
    çok saol kardeş

Önemli Değil. Ayrıca ben kariyerlerde ne yapacağımı kariyer yazan arkadaşların ne tip futbolcular aldığı, nasıl taktik kurduklarını falan inceleyerek öğrendim.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TAKTİKLER

Ayrıca taktik falan arıyorsan burdaki taktikleri incele sana en uygun olanı indir. Belgelerim/Sport İnteractive/FM 2008/tactics' in içine at
    Last edited by Nocna Mora : 11.Haziran.2008 at 20:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

y ahadi yorumlar devam etsin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii durmayın yardım edinnnnnnnnnnn

bencede ordan bi taktik seç beğen al

bu söylemekle olcakbişiy diil bence forumdaki konuları oku ordaki taktikelre bak ve kesinlikle sonuç ede edeceksin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okudun mu kardeş kariyeri ve kendine en uygun taktiği seçtin mi?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

ya beyler kusura bakmayın oyuna giremiyom o yüzden de size msj yazamıom çünkü bii gelişme olmuyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Okudun mu kardeş kariyeri ve kendine en uygun taktiği seçtin mi?
    kardeş taktiği nerden bak demiştin yaw bş daha dermisin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    beyler valla çok sıktı bayern benim takımım deil anladım bomba gibi taktik ve sürpriz bi takımla yeniden bomba gibi başlıyorum yeni konu 10 dk sonra hazırdır!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by ahmet0393 : 15.Haziran.2008 at 20:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

bırakman kötü olmuş

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri