Serie A takımlarından Palermo'da forma giyen İtalyan defans oyuncuları Andrea Barzagli ve Cristian Zaccardo, Bundesliga ekibi Wolfsburg'a transfer oldu.
Palermo kulübü, iki milli oyuncusu Barzagli ve Zaccardo'yu, Bundesliga ekibi Wolfsburg'a sattığını duyurdu.
Palermo'nun resmi internet sitesinden (
www.ilpalermocalcio.it) yapılan açıklamada, iki kulübün anlaşmanın bir parçası olarak 12 Ağustos'ta dostluk maçı yapacağı belirtilirken, transfer finansal detayları açıklanmadı.
Sicilya ekibine 2004 yılında dahil olan Barzagli, İtalya'nın Euro 2008 kadrosunda da yer alıyor. 27 yaşındaki defans oyuncusu Hollanda ile yapılan karşılaşmadaki performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.
Zaccardo ise İtalya'nın 2006 Dünya Kupası'nı kazanan kadrosunda yer almış ancak göreve gelen Roberto Donadoni'nin gözüne girmeyi başararmıştı.