Takımlarında yedek kalan Türk seni yarım sezon idare edecek kalecileri kirala bence seneye yabancı bir kaleci alırsın
Takımlarında yedek kalan Türk seni yarım sezon idare edecek kalecileri kirala bence seneye yabancı bir kaleci alırsın
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
BAşkan Kim oldu![]()
yalnız bişey sölemek istiyorum .avruoaya katılan ilk türk takımı galatasaray sonra çeyrek final oynayanda galatasaray lütfen bunları karıştırmayalım.kariyerin iyi başarılar
Allah Allah nasıl katıldınçok ilginç valla.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Takımın adıda güzelmiş "G"![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Last edited by ali94 : 11.Haziran.2008 at 18:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takıma bak "G"
Neyse devamını bekliyoruz![]()
benim bu konuda bilgim ama ben bulgileri bir siteden aldım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende anlamadım ama uefa herhalde bu sene biizim şampiyon olmamızı istiyor çünkü bizi almasıydı seneye şampiyon olacaktık ama şimdi olacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım ztn pek takımda denemez anca mahalle takımı falan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bizim için kolay oldu 3-0 sonra dk19 du ve sonra tempoyu düşürdük uefa yeni rakibimizModrico Maxima
Last edited by ali94 : 11.Haziran.2008 at 18:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
devavamını bekliyorum Modrico Maxima adlı takımı ilk defa duydum
bende o takımı ilk defa duydum ama buralara gelmişse iyi takımdır
İst.Büyükşehir Bld.:1-2:Beşiktaş
ligte ilk maçımızda büyükşehir bld. deplasmanından nasıl bir sonuçla döneceğimiz çok önemliydi bizim için ilk yarıdaki oyunumuzla maçı aldık diyebilirim lige 3 puanla başlamak güzel güzel başladık güzel gideriz inş.
arkadaşım tebrk ederim transferler güzel iyi de gidiyorsun zorlu G maçını da atlatmışın)) başarılarının devamını diliyorum
Transferler mükemmel aga devam et inşallah senden şampiyonluk bekliyoruz gerçekte şampiyon olamıyoz bari fmde olalım![]()
sanmıyorum ya şansına gelmiştir bence ama sen yinede ne olur ne olmaz işi sıkı tut ibb yi yenmişsin hayırlı olsun
Modrico Maxima adlı takım karşısında başarılar..
Futbolcu Bilgileri
hadi senden çok iyi performans bekliyorum
bu arada sen de benim gibi 7 senelik menejerci olduğundan
Belki de bu sene CSK Sofia'nın çıkartılıp Milan'ın alınmasıyla başına gelen olayın aynısı olmuştur ilginç
öncelikle yorumun için saol transferle ilgili olarakta teşekkür ederim zaten takımı sadece G maçına hazırlamıştım böyle süper skor aldğımdandan dolayıda mutluyum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorum için saol beşiktaş gerçektede 2007-08 sezonunda şampiyon olamamıştı ama bu sezon 08-09 sezonunda şampiyon olacak inş. gerçekte bende fm de olacam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorum için saol ibb maçı gerçekten önemli maçtı galip geldik mutluyuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu takım bana 2 maçta toplam 1 gol atsın şapkamı yiyeceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
daha çok beklersin(demem tabi) 7 senelik fm oynyorum onu kasettin herhalde
Last edited by ali94 : 11.Haziran.2008 at 21:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kariyerin çok güzel ilerliyor..Başarılar.
Last edited by ali94 : 11.Haziran.2008 at 21:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Devamını bügün öğle saatlerinde bekliyoruz![]()
Futbolcu Bilgileri
Beşiktaş:1-0:Modrico Maxima
ve uefa kupası eleme maçının ilkini kendi sahamızda oynadık rakip takip çok kapandı 33dk. batista kırmızı kart gördü.2. yarıya nobre yi aldım takım açıldı ilk yarıda sadece 4 şut atmıştık kaleye
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş:0-2:Galatasaray
ve işte derbi dedik kazanalım dedik olmadı biz onlardan çok daha üstündük Ze Roberto ortama ayak uyduramadı hiç bi maçta 6 nın üstüne çıkamadı kaybettik bundan sonra telafi edeceğiz bunu
birşey belirtiyim ceza aldım diğer maç tribündeyiim
Last edited by ali94 : 12.Haziran.2008 at 09:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Telefonla komut ver baş antrenöre umarım baş antrenörün iyidir.
Futbolcu Bilgileri
ooo Çok kötü kaybedersin kendine iyi koçlar al her alanda birinin ofansı 20 olsun diğerinin defansı 20 olsun okey? Bu senin çok işine yarar... Ayrıca baş antrenör olarak alacağın kişinin Adam Yönetimi, Disiplini ve Motivasyonu yüksek olmalı
Futbolcu Bilgileri
Trabzonspor:2-0:Beşiktaş
ve işte bensiz takım ts deplasmanında yenildi maçı mutlu verdi diyebilirim 26.dk da baki yi oyuna alıp serdar özkan çıkardı 44.dk cisse yi aldı ze roberto yu çıkardı maç gitti ztn ve bu maçtan sonra da mutlu topçu kovuldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Modrico Maxiama:0-1:Beşiktaş
ve uefa eleme 2. maçınıda 1-0 kazandık adamlar çift forvet başladı golü 2.dk da yediler 3. dk da tek forvete döndüler
ve uefa kupasındaki yeni rakibimiz AIK isveç liginde oynuyor
Last edited by ali94 : 12.Haziran.2008 at 11:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
tebrikler AIK i yenersin
AIK i elersin.Ligde durum yine kötülemiş toparlanmalısın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
AIK'ı yenebilecek durumdasın hadi bekliyoruz ...
Futbolcu Bilgileri
evt keşke maçı yapmadan baksaydım ama iş işten geçti artık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorum için saol AIK eleriz uefa ya kalırız diyorum bende
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorum için saol bu sene geçen seneden daha iyiyiz bence fikstür kötüydü ondan oldu en kısa zamanda toparlanırım diye düşünüyorum zaten ts süper kupayı almıştı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorum için saol evt ilk sene berbattık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorum için saol devamı gelecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş4-1:Kayserispor
kayseri karşısında güzel farklı sonuç bu futbolu beğendim sanogo dehşet transfer oldu delgado 2 gol 1 asist le oynadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursapor:0-2:Beşiktaş
delgado sakattı onun görevini Holoskoya verdim yine iyi futbol ilk 5 dkda belli oldu kazanacağımız tello frikikten attı golünü rahatladık sanogo sakatlandıhemde 2 ay genç batuhan onu aratmıyacak gibi ama gökhan güleç deniyeceğim bi dahaki rize maçında
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sanogo 2 ay yok
Last edited by ali94 : 12.Haziran.2008 at 13:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)