Quote Originally Posted by dberksu View Post
Geçen sene daha çok genç oyuncular almışsın Huntelaar ve Vaart çok iyi oyuncular yine senden yıldızlar bekliyoruz.Büyük menajer bize CL'yi getir!!! (bu aklıma gelince koptum)
biraz pahalıya patladılar gibi oldu sanki ama bütçeyi bitirmek istedim para bol ...

bunlar da bu sezonki transferler;
- farklı taktikler de deneme amaçlı esnek bi kadro oluşturmaya çalşıyorum taktiğe çözüm buldu rakipler sanki, catania maçta çok zorladı yeni bi taktik deniycem.

bu da kullandığım taktik ;

dizilişi forumda gördüğüm bi taktikten aldım komutları ben verdim, acemiyim fm konusunda o yüzden takım komutları saçma olabilir eksik gördüğünüz noktaları söylerseniz sevinirim. bu arada kadroda alternatifleriyle futbolcuları yazdım gözden çıkardıklarım ve kiraya vermek istediklerimi yazdm. saivet direk kiraya gitti ama wijnaldum 'la cassio ramos naz yapıyor kiraya gitmemek için onları nası kiraya verebilirim .

-son bi sorum daha olacak taktiği değiştirip 4-2-2-2 oynamayı düşünüyorum. cambiasso ve hamsik ön libero, çift kanat( AMR- AML) çift de forvet ama bu sefer van der vaart göbek adamı olduğu için ona yer kalmıyor sizce ne yapmalıyım ?