1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: "Nerazzurri Mourinho ile Hayat Buluyor..."[İlk Kariyer Anlatımım]

Default "Nerazzurri Mourinho ile Hayat Buluyor..."[İlk Kariyer Anlatımım]

İlk kariyer anlatımım, 2. sezondan itibaren başlıyorum.

"Nerazzurri Mourinho ile Hayat Buluyor..."

Inter Milan
    Inter tam adı "Football Club Internazionale Milano" olan ve Milano şehrinde kurulmuş bir futbol kulübüdür. Renkleri Mavi Siyah. 1908 yılında kurulmuştur. Stadyumu Giuseppe Meazza, lakapları Nerazzuri'dir.
    Serie A da oynamaktadır ve tarihi boyunca küme düşmeyen tek İtalyan takımıdır. Yine yapılan istatistiklere göre Juventus'dan sonra en çok taraftarı olan ikinci İtalyan kulübüdür.
    2006'da yaptığı flaş transferler ile büyük beklentiler içine girilmiştir. 2006 sezonunu büyük puan farkıyla şampiyon olarak kapatmıştır. 2007-2008 sezonunda Seria A'ya başarılı bir başlangıç yapmış ve şu anda lider konumdadır. Sezonu romanın önünde lider bitirerek şampiyonluğa ulaşmışlardır.

Tarihi
    1908 yılında şehrin diğer takımı A.C. Milan ile bölünerek kuruldu. A.C. Milan'dan ayrılmasına sebep takım içindeki başta İsviçreli oyuncular olmak üzere bazı oyuncuların takımdaki İtalyan egemenliğine karşı çıkmaktı. Zaten bu yüzden kuruluşundan beri Inter Milan yabancı oyunculara açıktır ve takımın adı bunu belli eder şekilde Internazionale olarak konulmuştur.
    İki dünya savaşı arasındaki zaman dilimi arasında faşist lider Benito Mussolini döneminde takım adını Ambrosiana-Inter olarak değiştirlmeye zorlanmıştır. Ve 1942 ye kadar bu ismi kullanmak zorunda kalmıştır.
    Kulüp tarihinin en başarılı dönemini 1963 ile 1966 yılları arasında yaşamış ve bu dönemde üç İtalya Şampiyonluğu ve iki Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Şampiyonluğu kazanmıştır.
    Altın çağı geride bırakırken Inter 11. şampiyonluğunu 1971`de, 12.sini 1980`de kazanmıştır. 13. şampiyonluğunu 1989'da kazanan İnter, uzun bir aradan sonra 2005-2006 sezonunda Juventus'un küme düşürülmesiyle şampiyonluğa ulaşmıştır. Ardından 2006-2007 sezonunda ligi Roma'nın üstünde tamamlayarak şampiyonluk kupasına ulaşmışlardır. Ve Son olarak 2007-2008 Sezonunu Romanın önünde Şampiyon olarak tamamlamışlardır.

Başarılar

16 İtalyan Şampiyonluğu :
    • 1909/10 , 1919/20 , 1929/30 , 1937/38 , 1939/40 , 1952/53 , 1953/54 , 1962/63 , 1964/65 , 1965/66 , 1970/71 , 1979/80 , 1988/89 , 2005/2006 , 2006/2007 , 2007/2008
    2 Avrupa Şampiyonluğu
    • 1963/64 , 1964/65
    5 İtalya Kupası
    • 1938/39 , 1977/78 , 1981/82 , 2004/05 , 2005/06
    3 UEFA Kupası
    • 1990/91 , 1993/94 , 1997/98
    2 Kıtalarası Kupa
    • 1964 , 1965
    2 İtalya Süper Kupası
    • 1988/89 , 2005/06
    Bunların dışında 2 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finali, 1 kez de UEFA finali oynamıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Başarılar..Transferler bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar Dilerim İbrahimovic'e iyi bak

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Başarılar..Transferler bekliyoruz..
    geçmiş sezon gelişmeler, transflerler i birazdan koyucam.

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Başarılar Dilerim İbrahimovic'e iyi bak
    teşekkürler, bakılmaz mı ...

Bunlar da formalar;

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

2.Sezonda daha bi kaliteli transferler olur şimdi..Merakla bekliyoruz..

Başarılar,transferler gerek takıma ama yinede kadro çok iyi İbrahimovic'i sakın satma ama onun moralini de bozma

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    2.Sezonda daha bi kaliteli transferler olur şimdi..Merakla bekliyoruz..
    bütçe çok iyiydi ben de her mevkiye birer alternatif olcak şekilde yaptım onları da paylaşacam birazdan.
    Quote Originally Posted by dberksu View Post
    Başarılar,transferler gerek takıma ama yinede kadro çok iyi İbrahimovic'i sakın satma ama onun moralini de bozma
    satmayı düşünmüyorum zaten tam kıvamında ...teşekkürler

Catania'yı mağlup ettiğim Supercoppa 2. Sezona giriyor da neyse ...

Geçen sene daha çok genç oyuncular almışsın Huntelaar ve Vaart çok iyi oyuncular yine senden yıldızlar bekliyoruz.Büyük menajer bize CL'yi getir!!! (bu aklıma gelince koptum)

Quote Originally Posted by dberksu View Post
    Geçen sene daha çok genç oyuncular almışsın Huntelaar ve Vaart çok iyi oyuncular yine senden yıldızlar bekliyoruz.Büyük menajer bize CL'yi getir!!! (bu aklıma gelince koptum)
    biraz pahalıya patladılar gibi oldu sanki ama bütçeyi bitirmek istedim para bol ...

bunlar da bu sezonki transferler;
    - farklı taktikler de deneme amaçlı esnek bi kadro oluşturmaya çalşıyorum taktiğe çözüm buldu rakipler sanki, catania maçta çok zorladı yeni bi taktik deniycem.

bu da kullandığım taktik ;

dizilişi forumda gördüğüm bi taktikten aldım komutları ben verdim, acemiyim fm konusunda o yüzden takım komutları saçma olabilir eksik gördüğünüz noktaları söylerseniz sevinirim. bu arada kadroda alternatifleriyle futbolcuları yazdım gözden çıkardıklarım ve kiraya vermek istediklerimi yazdm. saivet direk kiraya gitti ama wijnaldum 'la cassio ramos naz yapıyor kiraya gitmemek için onları nası kiraya verebilirim .

-son bi sorum daha olacak taktiği değiştirip 4-2-2-2 oynamayı düşünüyorum. cambiasso ve hamsik ön libero, çift kanat( AMR- AML) çift de forvet ama bu sefer van der vaart göbek adamı olduğu için ona yer kalmıyor sizce ne yapmalıyım ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Transferin çok iyi yeni sezonda başarılar dilerim van der vaart çok yerinde

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transferler çok iyi ligi rahat alırsın..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Van der Vaart çok iyi transfer uzun soluklu bir kariyer olması dileğiyle başarılar
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

teşekkürler...

bu da hazırlık evresi, transferlerle uğraşmaktan maç ayarlamayı unuttum at.madrid ve zaragoza'nın teklif ettiği maçlar da olmasa napardım, ligi geç açmak sizce bi dezavantaj yaratırmı catania çok zorladı maçta taktiği değiştirmek istiyorum yukarda da belirttiğim gibi 4-2-2-2 konusunda yardımcı olabilirmisiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Farfan'ın yerine Huntelaar'ı oynat

Başarılar dilerim

Van Der Vaart'ı retrain ile kanatlardan birine çalıştırabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence de huntelaar'ıı oynat

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Farfan'ın yerine Huntelaar'ı oynat
    huntelaar bitiricilik yönünden çok iyi maçtan maça değiştiririm, savunması ağır takımlarda Farfan'ı kullanırım. zlatan (ST) farfan(FC)'la iyi ikili oluşturur diye düşündüm . huntelaar'la oynattığmda FC görevini tam yerine getirir mi emin değilim. teşekkürler.
    Quote Originally Posted by Defuser View Post
    Başarılar dilerim
    Van Der Vaart'ı retrain ile kanatlardan birine çalıştırabilirsin.
    retrain tam olarak nedir FM türkçe de. antrenman programını değiştirmeyi mi kastettin yoksa bi özellik mi? teşekkürler...
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bence de huntelaar'ıı oynat
    teşekkürler ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferler iyi sayılır Süper Kupayı da almışsın tebrikler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri