Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 65 arası toplam 65 sonuç

Konu: Fenerbahçe ile Bir Rüya Gerçekleşiyor

oo eduya karşılık nihat + para, samba'yı da alıp edu açığını kapatmışsın, tebrkler kârlı iş ...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

berksu şansmıdır talihmidir ned,r anlamış değlim ama Edu ya karşılık para ve nihat...bize niye olmaz böyle güzellikler ...

vallahi kadroyu iyice doğrulttun artık şampiyonlar ligi guruptan çıkma falan yetmez en az yarı final.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    niatı sen alırken valencia nın menejeri kimdi ss gönderebilirmisin hangi menejer böyle bir acemilik yapmış merak ettim...
    Last edited by OMANA : 12.Haziran.2008 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

süpermiş oyunun yapay zekası yaaa bende istiyorum ondan oyunun save dosyasını koyarmısın bizde devam edelim

Quote Originally Posted by knsyr View Post
    süpermiş oyunun yapay zekası yaaa bende istiyorum ondan oyunun save dosyasını koyarmısın bizde devam edelim
    Valla kariyer bitince verebilirim ama şuan asla vermem ayrıca o kadar emek çekip ben oynuyorum sonra siz de oyun çok iyi bir haldeyken oynayıp sonra ki bir vakitte kendiniz yapmış gibi gösterenler var benim başıma geldi eskiden başka bir kariyerim vardı başka bir sitede onun save ini vermiştim başkası onu başka bir yerde yayınlamıştı kendi yapmış gibi.(turksportal'da böyle birşey olmaz bence ama)

Fenerbahçe-K.Erciyesspor

TSL'in 2. Yarısı Başlıyor!!!

Fenerbahçe-Sivasspor

Rakibimiz topla bizden çok oynadı ama samba ve heitinga savunmada rakibe pozisyn vermedi.Nihat ve emre yoktu.

Manisaspor-Fenerbahçe FTK

Fena oynamadık.Maçı almayı bildik.

CL ve FTK Grupları

Transferlerden mutluluklar

İlk 11 ve diziliş

Taktik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca taktik hakkındaki düşüncelere açığım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basın Toplantısı
    Berksu:Evet,sorularınızı bekliyorum.

Muhabir:Edu'ya karşı Nihat.Ne düünüyorsunuz?

Berksu:Bizim için cazib bir teklifti ve sene sonu Edu'yu satmayı düşünüyordum ama Nihat'ı da önümüzdeki sene için t.listesine eklemiştim.Tabi böyle bir teklif yüz yılda bir gelir.Nihat çok faydalı olacak.

Muhabir:Peki siz bu kadar oyuncuyu nasıl bu kadar iyi şekilde satabiliyorsunuz?

Berksuiğer insanlar bir oyuncu formda iken o oyuncuya gelen teklifleri hemen reddediyor ve çoğu zaman aniden önlerine çıkan bu teklifleri unutuyorlar.Çünkü o sırada o oyuncu müthiş birisi.Ama sonra o oyuncuya teklif gelmiyebiliyor ve ben teklif geldiğinde ve sonradan zorlanacağım oyuncuları hemen satıyorum.

Muhabir:Samba ve Emre nasıllar?

Samba çok kaliteli ve ilerki zamanlarda 20-30 m satacağım.Emre sol kanatta oynaması için aldım.Sol kanatta uğur yetmiyordu.Wederson bazen orda oynuyordu ama istenilen verimi alamıyorduk.

Muhabir:Sene sonu nasıl bir transfer politikası izleyeceksiniz?

Berksu:Maldonado'ya teklif gelirse satarız ama biz teklifte bulunmayacağız.Önümüzdeki sene sonunda Maldonado'nun kontratı bitecek(2009) ve onla yollarımızı ayıracağız...Bu sene alacağımız oyuncular ise kontratı biten 3-4 oyuncu ile anlaştım.Sene sonu onlar gelecek ayrıca sadece türk oyunculara bakacağız.Maldonado giderse yerine kontratı biten Diego Motta gelecek.Bakacağımız oyuncular türk milli takımındaki oyuncula olacak.

Muhabir:Son sorumuz,taktiğiniz çok değişik ve bu taktik m.united gibi takımların zor uygulayacağı bir taktik.Bu taktik biraz abartı değilmi sizce de?

Berksu:Hayır çünkü takım genç ve herkes hızlı koşabilen yetenekler.Transferde buna bakıyorum.Ayrıca oyuncular bu taktikle çok başarılı bir sezon geçirdiler.Bu taktik rakipler tarafından çözülmüyor.Ben bu taktikle fb'de 2013'e kadar gittim.Sadece arada oyuncuların kalitesine göre yaratıcılığı oynuyorum.
    Last edited by dberksu : 16.Haziran.2008 at 13:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihat güzel transferler maçları eklemeni bekliyorum-uz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri