1 ile 30 arası toplam 470 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü 2008 - Teknik Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by Camby View Post
    Yazılımı yükledikten sonra Crash Dumps hatası aldım.Oyunda daha önceden hiç bu hatayı almamıştım.Oyunu tekrar silip yükledim fakat saveli dosya açılırken yine Crash Dumps hatası verdi.

Crash Dumps geLdigi zaman saveLi oyun bozuLmuş oLuyor. YamayLa aLakası yok Crash Dumps ın.

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Crash Dumps geLdigi zaman saveLi oyun bozuLmuş oLuyor. YamayLa aLakası yok Crash Dumps ın.
    Ama yazılımı yükledikten sonra böyle bir hatayla karşılaştım.Daha önce hiç karşılaşmamıştım.Son çare sistemi geri yükleyeceğim...

Edit:Yazılımıda sildim,sistemide geri yükledim sorun çözüldü.
    Last edited by Camby : 13.Haziran.2008 at 17:14

dosyayi indiriyorum ve rardan cikartiyorum..yukleme ekrana geliyor ve aninda kapaniyor..dosyayi 2-3 kere indirdim fakat hepsinde ayni durum soz konusu..forumda arastirdm ama bnm ki gibi bir sorunla karsilasani gormedigim icin msj yazma gereksinimi duydum..yardimci olursaniz sevinirm..

Quote Originally Posted by hakanmaya18 View Post
    dosyayi indiriyorum ve rardan cikartiyorum..yukleme ekrana geliyor ve aninda kapaniyor..dosyayi 2-3 kere indirdim fakat hepsinde ayni durum soz konusu..forumda arastirdm ama bnm ki gibi bir sorunla karsilasani gormedigim icin msj yazma gereksinimi duydum..yardimci olursaniz sevinirm..
    Dosyayı Türksportal İnteraktiften mi indiriyorsunuz ? Başka bir adresten indiriyorsanız bana Özel Mesaj yolu ile bu adresi gönderebilir misiniz?

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Dosyayı Türksportal İnteraktiften mi indiriyorsunuz ? Başka bir adresten indiriyorsanız bana Özel Mesaj yolu ile bu adresi gönderebilir misiniz?

ewt turksportal'dan indiriyorum..buarada virus taramasi flm yaptm ama sonuc degismedi..

Quote Originally Posted by hakanmaya18 View Post
    ewt turksportal'dan indiriyorum..buarada virus taramasi flm yaptm ama sonuc degismedi..
    O zaman Türksportal Masaüstünü standart klasör'e değil de farklı bir klasör'e kuracaksın. Öyle bir dene böyle çözüm verir zannediyorum.

Mesaj Yetkileri