8 Temmuz 2007
Özlüce Kamp Tesisleri,Bursa

İmzanın ardından yöneticilerle birlikte Bursaspor profesyonel futbol A Takımının kullandığı Özlüce tesislerini gezmeye çıktık.Gayet güzel tesisleri var,bir futbol takımının bütün ihtiyaçları düşünülmüş.

Tesisleri gezdikten sonra futbolcularla tanıştım. Kısa bir tanışma faslının ardından futbolcularla ilk konuşmam:

-Başarıyı ben değil,sizler getireceksiniz.
Sizlerle 1 yıl boyunca çok güzel bir çalışma ortamı kuracağız arkadaşlar.Benim görevim sizlere nasıl başarıya ulaşacağımızı anlatmak.Ben size bütün bildiklerimi,tecrübelerimi aktaracağım,gerisini siz sahada yapacaksınız zaten.Herkes sorumluluklarının bilincinde olacak,ben de bu düşünce ile görevime başlıyorum.Liglerin başlamasına 1 aylık bir süre var.Bu 1 aylık sürede hepinizi yakından tanıma fırsatı bulacağım,neler yapabileceğinizi göreceğim.Birlikte güzel bir sezon geçireceğimizi umuyorum.

Futbolcularla toplantımdan sonra yönetime kamp yeri ve oynayacağımız hazırlık maçları hakkında hazırladığım raporu verdim.11-27 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'ya giderek burada kamp yapacağız.Bu kampta 2-3 tanede hazırlık maçı yapmayı düşünüyorum.

Yönetimden bir yönetici ile olan görüşmelerimin birinde;

-Ben size kamp boyunca oyuncularımın potansiyellerine karşılık hangi oyuncuların takımdan gönderileceğini,hangi mevkilere transfer yapılacağı konusunda bilgilendireceğim.Vereceğim oyuncu listesine göre transfer yaparsak Bursaspor kulübü adına çok yararlı olur.

-Tamam hocam sorun değil,hallederiz Fakat kulübümüzün mali durumu çok muhteşem değil,ucuz fakat iş yapacak oyuncu bakacağız haberiniz olsun.