Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 143 sonuç

Konu: Eskişehirspor Transfer Haberleri

  1. #61
    Nesil
    2007
    Yer
    34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,176

    Default

    Turkcell Süper Lig`in yeni takımlarından Eskişehirspor`un, teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaştığı öğrenildi.

    Bir hafta önce kentte Vali Kadir Çalışıcı, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Çalımbay, bugün tekrar Eskişehir`e geldi.

    Kulüp tesislerinde bugün düzenlenecek bir toplantıyla, Çalımbay ile yönetim kurulunun yaptığı görüşmeler sonucunda teknik direktörlük için üç yıllığına prensipte anlaşıldığının kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi.

  2. #62
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,342

    Default

    Quote Originally Posted by cekochan View Post
    20 Milyon YTL çok iyi para. Es-Es bu paraya Turkcell Süper Lig'de kalıcı olmak için iyi takviyeler yapar umarım ..
    Rivaldo ve Hakan Şükür gibi olmayacak transferlerin peşinden koşarsa anlaşılan beklenen takviyeyi yapamayacak

  3. #63
    Nesil
    2007
    Yer
    Eskişehir
    Yaş
    37
    Mesajlar
    10

    Default

    zaten hakan gibi bir takviye aman yapılmasın !

    bize genç mücadeleci futbolcular lazım . rıza çalımbaya bu konuda güveniyoruz .

  4. #64
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    Es-Es'te transfer harekatı!

    Eskişehirspor dış transferde yıldız futbolculara yöneldi. Listesinde birçok ünlü futbolcu bulunduran Kırmızı Şimşekler Eric Djemba-Djemba, Hakan Şükür ve Serhat Akın gibi flaş isimleri kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

    KALİTELİ İSİMLER

    Eskişehirspor’da Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından transfer çalışmaları da hareketlendi. Dış transferde kadrosuna yıldız futbolcuları katmaya hazırlanan Kırmızı Siyahlı takımda Rivaldo seslerinin ardından Hakan Şükür sesleri yükselmişti. Eskişehirspor’da şimdilerde ise Fenerbahçe’nin eski futbolcusu olan ve geçtiğimiz sezon Daum’un takımı FC Köln’de oynayan Serhat Akın’ın ismi ön plana çıkmaya başladı. Türkiye’ye dönmek istediğini dile getiren yıldız futbolcuyla Eskişehirspor’un ilgilendiği öğrenildi.
    DJEMBA-DJEMBA SESLERİ
    Eskişehirspor’da yabancı transferi konusunda da çalışmalar devam ederken, İngiltere Premier Ligde Manchester United’ın da formasını giyen Eric Djemba-Djemba’nın isminin ön plana çıktığı öğrenildi. Premier ligde Aston Villa takımında forma giyen ve burada mutsuz olduğu için ayrılacak olan Djemb-Djemba ile ilgili olarak Eskişehirspor’un ilgilendiği öğrenildi. Tunus Milli Takımında forma giyen ve ismi sır gibi saklanan bir futbolcuyla Rivaldo isimleri de Eskişehirspor’un yabancı transferinde ismi ön plana çıkan futbolcular arasında.
    Kaynak:Sonhaber
    I'm back...

  5. #65
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    9,779

    Default

    Djemba Djemba gelirse güzel olur kaliteli bir isim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  6. #66
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,719

    Default

    Djemba-Djemba'yı Rıza Hoca bizdeykende çok istiyordu...

  7. #67
    Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    312

    Default

    Rıza Çalımbayın gelmesi çok iyi oldu işi bilen bir hoca.İnşallah Rivaldo vs. almayız 2. liglerde hırslı bşarıya aç yetenekli bir sürü oyuncu var.Onlardan almamız daha mantıklı. 20 mn YTL ilede çok iyi bir takım kurabiliriz.Bir oyuncuya 20 vermektense 11 oyuncuya 20 vermek daha mantıklı bence.

  8. #68
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    Es-Es'te rota İsviçre
    Transferde yaklaşık 40 ismi takibe alan Eskişehirspor, ismi gizli tutulan 2 futbolcu için rotayı İsviçre'ye çevirdi.

    Kulüp Başkanı Halil Ünal, Mali Asbaşkan Erdoğan Tekgöz ve teknik direktör Rıza Çalımbay, İstanbul'da biraraya gelerek transfer çalışmalarını masaya yatırdı. Çalımbay ve Tekgöz'ün İstanbul'dan sonra İsviçre'ye gidecekleri, burada isimleri gizli tutulan 2 yabancı futbolcu ile görüşecekleri kaydedildi.

    Eskişehirspor'un transfer listesinde Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili, Aston Villa takımında top koşturan Kamerunlu Eric Djemba-Djemba, Beşiktaş'ın eski futbolcularından Süleyman Youla, eski Fenerbahçeli Serhat Akın, Çaykur Rizespor'dan Anderson, Kürşat ve Sinan, Beşiktaş'tan Batuhan, Sakaryaspor'dan Ferdi ve Konyaspor'dan da Veysel'in bulunduğu öğrenildi.

    Transferde aceleci davranmayacaklarını ifade eden Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, "Camiamız endişeye kapılmasın. Kaliteli fakat yüksek maliyeti olmayan, formaya uyum sağlayacak isimler alacağız. Şu an transfer listemizde 40 futbolcu bulunuyor. Transferleri kısa sürede gerçekleştirerek yeni sezon üst sıraları zorlayacak bir kadro ile yola çıkacağız" dedi.

    Bu arada Eskişehirspor transfer komitesinin iç transferde sözleşmesi davam eden 11 futbolcunun yanı sıra, sözleşmeleri sona eren bazı futbolcularla hafta içerisinde masaya oturması bekleniyor.
    09.06.2008

    Kaynak : DHA
    I'm back...

  9. #69
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    9,779

    Default

    Es Es Fırtınası




    Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor'da transfer rüzgarı sürüyor.
    10.6.2008

    Kırmızı-Siyahlılar’ın listesinde Sinan Kaloğlu, Kürşat Duymuş, Fahri Tatan, Thum ve Özgür Bayer gibi isimler var.



    14 transfer gündemde


    Play-Off serisinde mutlu sona ulaşarak Bank Asya 1.Lig’den Süper Lig’e terfi eden Eskişehirspor’da hareketli günler yaşanıyor. Yönetim, kısa bir süre önce anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın istekleri doğrultusunda yepyeni bir kadro kurmak için çalışıyor. Es Es’in listesinde Süper Lig deneyimi yüksek, birbirinden tecrübeli futbolcular bulunuyor. Toplam 14 oyuncu takviyesi planlayan Kırmızı-Siyahlılar’da öncelikli isimler de şekillenmiş durumda.

    İstanbul’da üs kuracaklar


    Eskişehirspor'un hocası Rıza Çalımbay’ın ilk listesinde, Sinan Kaloğlu, Kürşat Duymuş, Fahri Tatan, Thum ve Özgür Bayer’in bulunduğu öğrenildi. Çalımbay’dan isteklerini alan yöneticilerin de İstanbul’da üs kuracağı ve transfer meselesini bir an önce şekillendirmek için yoğun bir şekilde çalışacağı dile getirildi. 10 gün içerisinde adı geçen oyuncularla ilgili olarak somut adımlar atmak isteyen Eskişehirspor, ardından diğer alternatiflere yönelecek.

    Ferhat takım arıyor


    Özellikle Play-Off serisinde gösterdiği müthiş performansla dikkat çeken ve Eskişehirspor’un Süper Lig’e çıkmasında önemli rol oynayan kaleci Ferhat, kulübüyle yollarını ayırmaya karar verdi. Bir süredir kendisine Eskişehirspor’dan teklif yapılmasını bekleyen deneyimli file bekçisi, böyle bir öneriyle karşılaşmayınca takım aramaya başladı.


    KAYNAK:FANATİK(M.Ali SABUNCU)
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  10. #70
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    6 yabancı gündemde

    Transfer sezonunun resmen açılması ile birlikte Eskişehirspor'da gözler alınacak futbolculara çevrildi. Rıza Çalımbay'ın listesine göre hareket eden ve tecrübeli teknik adamın alınmasını istediği oyuncularla görüşmelerini sürdüren transfer komitesi sekiz futbolcu ile sona yaklaştı. Rıza Çalımbay'ın ısrarla istediği Ç.Rizespor'lu Anderson için ikili temasların sürdüğü öğrenilirken, Diyadin'in Anderson'a karşılık Eskişehirspor'dan Doğa, Serdar ve Ömer Yalçın'ı istemesi transferi zorlaştırıyor.
    KALEYE SERDAR VE ÖMER
    Hedef olarak öncelikli olarak dış transfer olan Eskişehirspor, dış transferi tamamladıktan sonra iç transfere yönelecek. Fakat kaleci Ferhat'ın birkaç süper lig takımı ile temasta olduğu ve yöneticilerin henüz aramamalarından sıkıldığı yönündeki açıklamaları, iplerin kopma noktasında olduğu yönünde algılanıyor. Eskişehirspor'un ise kaleci transferinde Fenerbahçe'den Serdar Kulbilge, Gaziantepspor'dan Ömer Çatkıç ikilisine de teklif götürdüğü bildirildi. Her iki oyuncunun da bonservis sorunu olmadığı için gerek Eskişehirspor yönetiminin, gerekse Rıza Çalımbay'ın iki kalecinin de alınması yönünde birleştiği gelen haberler arasında yer alıyor.
    STOPERLER
    YABANCI OLACAK
    Defans bloğunu komple yenilemeyi düşünen Rıza Çalımbay, iki stoperin de yabancı olmasını istiyor. Fizik gücü yüksek, mücadeleci ve rakip forvetlere set çekebilecek iki stoperle ilgili görüşmelerinde devam ettiği bildirildi. Sağ bek için Diyarbakırspor'da başarılı bir sezonu geride bırakan Abdullah Çetin'i isteyen Rıza Çalımbay, bu oyuncunun süper ligte taliplilerinin çok olması ve fiyatının şişmesi nedeni ile vazgeçtiği öğrenildi.
    SERHAT VE NECATİ
    İLE GÖRÜŞÜLDÜ
    Orta sahaya oyun kurucu rolünü üstlenebilecek, takımda beyin rol oynayacak tecrübeli bir oyuncuyu katma gayreti içinde olan Eskişehirspor yönetimi, Yusuf Şimşek'i Bursaspor'a kaptırdıktan sonra, okları alternatif isimlere yöneltti. Bu görev içinde yabancı oyuncu transferi isteyen Rıza Çalımbay, yerli oyunculardan ise Fenerbahçe'den Olcan Adın, Ç.Rizespor'dan Altan Aksoy üzerinde duruyor. Kanatlar için ise Serhat Akın ve Necati Ateş ile ön görüşme yapıldığı, fakat ikinci görüşmenin henüz olmadığı belirtiliyor.
    FORVET İÇİN
    İSİM ÇOK
    Forvet için Ç.Rizespor'dan Anderson için bastıran Eskişehirspor yönetimi, Diyadin'in istediği isimler yüzünden bu transferi askıya alacağı öğrenildi. Alternatif isimler arasında ise Hakan Şükür'le ön görüşme yapıldığı, fakat taliplilerinin çokluğu nedeniyle vazgeçildiği öğrenildi. Listede bulunan diğer isimler arasında Ankaragücü'nden Mustafa Özkan, Antalyaspor'dan Cenk İşler, Bursaspor'dan Sinan Kaloğlu, Konyaspor'dan Veysel Cihan ve iki Tunus'lu oyuncu bulunuyor.

    Güneş tamam gibi

    Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın eski öğrencilerinden olan Gaziantepspor'lu forvet oyuncu Erdal Güneş ile, prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Çalımbay'ın daha önce görüştüğü oyuncu, dün de 2. Başkan Erdoğan Tekgöz ve Çalımbay ile tekrar bir araya geldiği ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

    Kaynak: Eskişehir Sakarya Gazetesi

    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Anderson Es-Es'te!

    Transferin İlk Bombası

    Halil Ünal Başkanlığında İstanbul’da bulunan transfer komitemiz ilk anlaşmasını Brezilyalı forvet Anderson Ricardo Dos Santos ile yaptı. 22-Mart-1983 Marilia doğumlu futbolcu Türkiye’de Sivasspor ve Çaykur Rizespor formalarını giydi.1.93 cm boyunda 91 kg olan yeni transferimizin Süper Ligde 20 golü bulunuyor.

    Basın Sözcümüz Rıza Zeydan transfer görüşmelerinin İstanbul’da ve yurtdışında yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü, Eskişehirspor’a hedefi olan genç futbolcuların transfer edileceğini belirterek ilk anlaşmanın Brezilyalı Anderson Ricardo Dos Santos ile 3 yıllığına yapıldığını resmi imzanın Pazartesi günü tesislerimizde yapılacağını söyledi.

    Kaynak: Eskişehirspor Resmi Sitesi (eskisehirspor.org)



    İlk transferimiz hayırlı olsun. Ama ben daha iyi bir transfer bekliyordum açıkçası.
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 12.Haziran.2008 at 17:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    I'm back...

  11. #71
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    9,779

    Default

    Es Es'e Dev Kaleci





    Eskişehirspor, Polonya'nın kalesini koruyan Artur Boruc için harekete geçti.
    13.6.2008


    Golcü sorununu Çaykur Rizesporlu Anderson ile çözen Eskişehirspor, gözünü EURO 2008’de Polonya’nın kalesini koruyan Artur Boruc’a çevirdi.

    İsviçre’de görüşecekler



    Dış transferde görüşmelerini İstanbul’da sürdüren Eskişehirspor, Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Anderson ile prensipte anlaştı. Brezilyalı forvetin, bir iki gün içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Öte yandan kaleci konusunda da sıkıntı yaşayan teknik direktör Rıza Çalımbay’ın, Başkan Halil Ünal’dan Polonya Milli Takımı’nın file bekçisi Artur Boruc’u istediği bildirildi. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin tecrübeli eldiven ile İsviçre’de bir görüşme yapacağı kaydedildi.


    Alternatifleri belli


    Kırmızı-Siyahlılar’ın, Artur Boruc ile anlaşamaması durumunda ise geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’un da ilgilendiği Simon Jentzsch veya İsveç Milli Takımı’nın ikinci kalecisi olan Rami Shaaban’a yöneleceği belirtildi. Yeni sezonda Süper Lig’de farklı bir kadro ile mücadele edecek olan Kırmızı Şimşekler’in transfer listesindeki diğer isimler ise, Denizlispor’dan Kratocvhil, Ankaraspor’dan Mehmet Yılmaz, Erhan Albayrak, Neca ve Gaziantepspor’un Arjantinli yıldızı Christian Zurita...

    KAYNAK:FANATİK(M.Ali SABUNCU)
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  12. #72

    Default

    Uydurmasyon haberin bu kadarı olur . Boruc'u hayatta alamaz EsEs ki gündemde olduğunu sanmıyorum.

  13. #73
    Nesil
    2007
    Yer
    Eskişehir
    Yaş
    37
    Mesajlar
    10

    Default

    Halil Ünal Başkanlığındaki transfer komitemiz ekibimize emin adımlarla kaliteli ve genç futbolcuları transfer etmeye devam ediyor.

    Geçtiğimiz hafta boyunca İstanbul’da transfer görüşmeleri yapan Başkanımız Halil Ünal ve transfer komitesi bugün akşamüstü Eskişehir’e dönerek ayaklarının tozuyla geç saatlerde Cezayir asıllı genç Fransız golcü Mohamed Dahmene ile anlaşma yaptı.



    Kaynak : Eskişehirspor Resmi Sitesi

  14. #74
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    Quote Originally Posted by gtTs26 View Post
    Uydurmasyon haberin bu kadarı olur . Boruc'u hayatta alamaz EsEs ki gündemde olduğunu sanmıyorum.

    Bencede yok gündemde. Bomba dedik millet uçtu.

    2,05’lik dev kaleci getireceğiz.

    Basın Sözcümüz ve transfer komitesi üyemiz Rıza Zeydan , Mohamed Dahmene’nin imzası sonrası Pazartesi günü imzaların devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

    “Eskişehirspor’a yakışan çok iyi bir takım kurmak için yola çıktık,acele etmeden ince eleyip sık dokuyarak en kaliteli futbolcuları almaya devam edeceğiz.Pazartesi günü 4 yabancı futbolcu Eskişehir’e gelecek.Bunlardan biri anlaştığımız Brezilyalı Anderson Ricardo Dos Santos olacak ve resmi imzayı attıracağız.Diğer 3 yabancının 2’si stoper 1’ide kaleci.Biliyorsunuz transfer dönemlerinde bir futbolcuyu 10 takım istiyor ama bir takıma gidiyor.Kapalı kapılar ardında kulüp yönetmiyoruz ama basında çok deklare olunca futbolcunun değeri yükseliyor o yüzden isimleri şimdilik saklı tutuyoruz.Yalnız gelecek kaleci için şunu söyleyebilirim ki 2,05 metre boyunda milli,dev bir kaleci gelecek.” dedi.

    Kaynak: Eskişehirspor Resmi Sitesi
    I'm back...

  15. #75

    Default

    Dahmene hayırlı olsun Eskişehir'e.Hiç duymamıştım daha önce ismini bakalım bu sene neler yapacak Es-Es'te

  16. #76
    Nesil
    2007
    Yer
    59-39
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,596

    Default

    Boruc gelse harika olurdu..Kısmet...

  17. #77
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    9,779

    Default

    Hayırlı olsun Dahmane.Adını bende duymadım daha önce umarım faydalı olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  18. #78

    Default

    Mohamed Dahmene EsEs'e hayırlı olsun .

  19. #79
    Nesil
    2005
    Yer
    istanbul
    Yaş
    39
    Mesajlar
    369

    Default

    Süper Lig'in yeni takımlarından Eskişehirspor, Hırvatistan 1'inci Lig takımlarından NK Sloaven Belupo'nun kalecisi Vanja Ivesa'yı transfer ediyor.

    Eskişehirspor'un prensipte anlaşma sağladığı Çaykur Rizespor'dan Anderson, Cezair asıllı Mohamed Dahmane ile Gaziantepspor'dan Erdal Güneş, Ankaraspor'dan Erhan Albayrak, Denizlispor'dan Gökhan Güleç ve Konyaspor'dan Veysel Cihan ile önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor.

    Kırmızı-siyahlı takımın Hırvakistan'ın NK Slaven Belupo takımının kalesini koruyan 2 metre 5 santim boyunda ve 31 yaşında olan Vanja Ivesa ile de anlaşma sağladığı belirtildi. Ivesa'nın Eskişehir'e önümüzdeki günlerde gelerek sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

    Bu arada Eskişehirspor'un Galatasaray ve Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Emre Aşık'ı transfer etmek için çalışmaları sürdürdüğü kaydedildi. Eskişehirspor yönetiminin Emre Aşık ile Avrupa Futbol Şampiyonası dönüşünde masaya oturacağı öne sürüldü.



    15.06.2008
    Kaynak : DHA

  20. #80
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    9,779

    Default

    İveşa sene başında bizle oynanan ön eleme maçında hatalı bir gol yemişti.Boyu uzun bir kaleci ama ben beğenmedim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  21. #81
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    Es-Es'te transfer atağı
    Kulüp Başkanı Halil Ünal, Bosna-Hersekli savunma oyuncusu Saffet Nadarevic'i transfer ettiklerini söyledi.

    Ünal, Eskişehirspor'lu yöneticiler Mehmet Akman, İsmail Hakkı Gül ile Eskişehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Yavuz Orhan ve 1965'liler Derneği Başkanı Mustafa Akören ile Osmangazi Mahallesi'nde düzenlenen şampiyonluk kutlamasına katıldı.

    Ünal, yaptığı konuşmada, taraftarın fedakarca desteğinin kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, Eskişehirspor'un Süper Lig'i özlediğini kaydetti.

    Kırmızı şimşeklerin 12 yıl aradan sonra layık olduğu lige döndüğünü ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

    ''Türkcell Süper Lig'de eseceğiz. Kimse merak etmesin. Süper Lig'de asansör görevi yapmayacağız. Öyle iniş çıkış falan yok. Orada herkesin korkulu rüyası olacağız. Atatürk Stadı'ndan çıkış yok. Eskişehirspor'a böyle bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor, herkesin hayal ettiği kadroyu kurmanın peşinde. Önce golcülerle başlayarak yola çıktık. Bir Brezilyalı olan Anderson ile Fransız asıllı Belçika liglerinde önemli başarılar elde etmiş, ciddi gelecek vaat eden yıldız bir futbolcu olan Dahneme'yi getirdik.

    Golcüleri bulduk, savunmayı sağlama alıyoruz, ondan sonra orta saha ve kanatları çözmemiz gerekiyor. Bu arada kaleyi hiç ihmal etmiyoruz. Kaleci görüşmelerimiz devam ediyor. Buradan yeni bir transferin daha müjdesini vermek istiyorum. Savunma ile ilgili milli bir oyuncu aldık. Ön sözleşmeyi yaptık. Uçak biletlerini gönderdik. Yarın Eskişehir'e geliyor. 27 yaşında çok garanti ve güvenilir bir savunma oyuncusu. Hırvatistan liginden geliyor. Herkesin peşinden koştuğu dünyaca ünlü bir futbolcu olan Saffet Nadarevic'i transfer ettik.''

    Ünal, Eskişehirspor'un 6 yabancı hakkını kullanacağını belirterek, bunların birini kalede, ikisini savunmada, birini orta sahada, ikisini de forvette kullanacaklarını bildirdi.

    Daha sonra takımda kalacak gençlere bakacaklarını anlatan Ünal, şöyle devam etti:

    ''Eskişehirspor taraftarının seveceği, sahaya yüreğini koyacak yerli oyuncular alacağız. 3 Temmuz'da takım tesislerde toplanıyor. 4 Temmuz'da Bolu'ya kampa gidiyoruz. 20 gün orada hazırlık yapacağız. Oradan Viyana'ya gideceğiz. 10 günde orada kalacağız. Burada dünyanın önemli takımlarıyla hazırlık maçları oynayacağız. Eskişehir'e üç dünya takımı getirip turnuva düzenleyeceğiz. Taraftarımızı ligden önce dünya takımı olmaya alıştıracağız.''

    Konuşmaların ardından Ünal ve beraberindekiler şampiyonluk pastası kesti. Kutlamalar, milli takım maçı nedeniyle erken bitirildi.



    AA

    Saffer Nadarevic klübümüze hayırlı olur inşallah.


    Eskişehir'den Uğur atağı
    Eskişehirspor, transferde durmak bilmiyor.


    12 yıllık Süper Lig hasretine bu sezon son veren Eskişehirspor, transferde durmak bilmiyor. Önceki gün 25 yaşındaki golcü Mohamed Dahmane ile anlaşan Kırmızı Şimşekler, Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu Uğur Yıldırım için de harekete geçti. Bir süre önce Rusya’nın Tarec Groznyi takımı ile prensip anlaşmasına varan Uğur için, Kırmızı-Siyahlılar’ın tüm imkânlarını seferber ettiği bildirildi. Genç oyuncu konusundaki son kararı ise, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz verecek. Öte yandan kaleci arayışlarını da sürdüren Eskişehirspor, Hırvatistan 1.Ligi takımlarından Sloaven Belupo’nun file bekçisi Vanja İvesa ile büyük ölçüde anlaştı. 2.05 boyundaki kalecinin önümüzdeki günlerde Eskişehir’e gelerek, resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

    Kaynak: Fanatik
    I'm back...

  22. #82
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    9,779

    Default

    Uğur Yıldırım alınırsa süper olur.Geçen sene çok başarılı bir performans sergilemişti ve Es-Ese gelirse mükemmel bir transfer olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  23. #83

    Default

    Nadareviç geldi

    Eskişehirspor ile söz kesen Safet Nadareviç dün akşam saatlerinde İstanbul'dan uçak ile Eskişehir'e geldi. Havaalanında karşılanan başarılı savunma oyuncusunun bugün resmi imzayı atması bekleniyor. İşte gözde ismin özellikleri:
    Safet Nadarevic, 30 Ağustos 1980 Cazin/Bosna'da doğdu. 185 cm boyundaki stoper mevkiinde oynayan 28 yaşındaki milli oyuncu futbol yaşantısına FK Krajina takımında başladı. 1991-1998 yılları arasında FK Krajina genç takımında forma giyen Nadarevic, 1998-2001 yılları arasında NK Jedinstvo Bihac, 2003-2005 yılları arasında FK Sarajevo ve son olarak 2005 yılından bugüne kadar da NK Zagreb takımında futbol yaşantısını devam ettirdi. Eskişehirspor'un defansif zaafına çare olması için tercih edilen Nadarevic Bosna-Hersek Milli Takımı ile de başarılı maçlar çıkardı.

  24. #84
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Eses slaven koprinica takımı kalecisi ivesayı alıyormuş...İvesa'yı bu sene galatasaray maçında izledinm..Okadar iyi kaleci degil..yerden çok acayip kötü..Eses bu kaleciyi nasıl alıyor hayret ettim..Boyun uzun bir kalecidir.Son olarak çok top sektirir.Eses için yinede hayırlı olsun

  25. #85
    Nesil
    2007
    Yer
    Eskişehir
    Yaş
    37
    Mesajlar
    10

    Default



    Tayfun Türkmen ile 3 yıllığına anlaşılmıştır.

    Geçtiğimiz sezon Ankaraspor’da forma giyen Tayfun 1.89 cm boyunda 89 kg. Forvet ve stoper mevkilerinde görev almış.Ankaragücü,K.Erciyes,Konya ve Ankarasporda oynamış.Süper Lig kariyeri fazla olan futbolcuya hoş geldin ve hayırlı olsun diyorum.

  26. #86
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Erdinci aliomus EsEs simdiden hayirli olsun

  27. #87
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    Eskişehirspor'da transfer atağı

    Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Eskişehirspor transferde atağa kalktı. "Es-es"ler Hırvat kaleci Ivesa, Ankaraspor'dan Tayfun Türkmen ve iç transferde Ömer ve Serdar ile sözleşme imzaladı.

    Hırvat kaleci Ivesa, Başkan Ünal'ın işyerinde imza attı.


    Turkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, biri yabancı 4 futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

    Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, takıma 3 yıllık transferler yaptıklarını belirterek, ligde kalıcı olmak adına önemli adımlar attıklarını kaydetti.

    Ünal'ın iş yerinde yapılan imza töreninde NK Slaven Belupo takımında oynayan Hırvat kaleci Vanja Ivesa, Ankaraspor'dan Tayfun Türkmen, geçen sezon da kadrolarında yer alan Ömer Yalçın ve Serdar Özbayrak 3'er yıllık sözleşmeye imza attılar.

    ESKİŞEHİRSPOR 43. YAŞINDA

    Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Türkcell Süper Lig'de kalıcı olabilmek için iyi bir kadro kurmaya çalıştıklarını bildirdi.

    Ünal, Eskişehirspor'un 43. yılı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, Eskişehirspor'un 43 yıl önce üç amatör takımın birleşmesiyle kurulup, kuruluşunun ilk yılında üç kupa kazanarak gücünü ispat ettiğini belirterek, İstanbul takımlarının korkulu rüyası haline gelen kırmızı şimşeklerin Anadolu takımlarının iftihar kaynağı olduğunu kaydetti.

    Geçmişi başarılarla dolu Eskişehirspor'un 12 yıl aradan sonra Türkcell Süper Lig'e çıktığını belirten Ünal, ''Burada kalıcı olmak ve yeniden başarılara imza atmak için çok iyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Eskişehirspor eski günlerde olduğu gibi yediden yetmişe her kesimin takip ettiği, sempati duyup gönül verdiği takım olacaktır. Kırmızı şimşeklere yeni zaferler, başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz. Eskişehirsporumuzun 43. yılına girdiği bugünde dünyadaki tüm Eskişehirsporluları en içten
    dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  28. #88
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    31
    Mesajlar
    9,779

    Default

    Hayırlı olsun umarım İveşa tahminleri boşa çıkarır ve Eskişehirspor'a çok yararlı olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  29. #89

    Default

    Okulu 7 yıla uzatayım da Es-Es'in 50. yılında kalayım yahu. (:

  30. #90
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye
    Yaş
    31
    Mesajlar
    525

    Default

    Eskişehirspor'da rota Tunus!

    Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile teknik direktör Rıza Çalımbay Tunus'ta futbolcu bakacak.Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor, Grasshopper Club Zürich takımında forma giyen Tunuslu Yasin Mikari'yi renklerine bağlamak istiyor. Kulüp Başkanı Halil Ünal ile teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Tunus'a giderek bu futbolcuyla masaya oturacakları belirtildi.
    Kırmızı siyahlı takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, hedeflerinin büyük olduğunu söyleyerek, "Hedefimiz doğrultusunda güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz büyük. Eğer küçük düşünürsek başarılı olamayız. Bizim hedefimiz Avrupa kupalarına katılabilmek. Bunun için de ligde iyi futbol oynayan takım olmak istiyoruz. Eskişehirspor büyük bir camia. Büyük olduğunu Süper Lig'de gösterecektir" diye konuştu.
    Bu arada kırmızı siyahlı takımın, Gençlerbirliği'den Mehmet Çakır, Giresunspor'dan Emre Karaman, Malatyaspor'dan da Zafer Demiray ile görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
    20alex20...

    Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

    Necip Fazıl Kısakurek

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •