biliyorum kardeşim merak etme o yüzden yok yanılmycam dedim ya madrid forever!!![]()
biliyorum kardeşim merak etme o yüzden yok yanılmycam dedim ya madrid forever!!![]()
La Liga 3.Hafta
Maçın ilk dakikalarında yediğimiz golle 1-0 geriye düştük ancak sonra sahneye Iniesta çıktı gerisi de malum zaten ss herşeyi anlatıyor..
varya abi benle manyak dalga geçiceksiniz ben siteden ayrılıyorum valla![]()
ruud attıgında sevinmiştir eralp madrid'den aldım yine ona attı nihahaha diyeönündeki maçlara bak kardeşim.. madrid'i tebrik ediyorum yanıltmadı beni
![]()
Abi ss'de 1-1 yazıyo6-1
Biraz daha atabilirdin Oğuz abi
![]()
6'lı ganyan sonuçlarını vermişiniz vallahi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sene sonunda görüşücez ama merak etmeyin siz![]()
Maçtaki skor gerçekten çok ilginç
0-1 olmuş daha sonra 6-1 olmuş.Acaba 0-1 iken maç her 2 menejerde ne düşünüyordu.Bu maçın 6-1'e gelebileceği akıllarından geçiyormuydu![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yok abi öyle birşey oguz anlattı bana eralp bu mac benım falan dıyormus gol attıgında![]()
CL Grup Maçı 1.Maç
İyi oynadık kazandık..Nihat'ın 1 ay kadar sakat kalacak ancak alternatifli bir kadromuz var Nihat'ın eksikliğini fazla hissetmeyiz inşallah..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Açıkçası ben kazanan taraf olarak 6-1 olacağını düşünmüyordum daha Eralp'le attığımız golü kritik ederken yeni gol oluyordu ben bile şaşırdım..Eralp'e kalsa bu maç 1-0'dan sonra kazandım dedi bana ama unuttuğu şey maçın 90 dakika olduğuydu..![]()
Last edited by Oghuse : 13.Haziran.2008 at 20:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eralp o ne 6 gol yemek ne demek![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
cidden bu kadar da olmas 6 tane![]()
La Liga 4.Hafta
1-0 olana kadar baskılı oynadığımız maçta 1-0'dan sonra Sevilla durumu eşitlemek için kalemi yokladı ancak beni rahatlatan gol Soldado'dan geldi..Genel olarak iyi oynadık takımımı kutlarım..
La Liga 5.Hafta
90 dakika üstün oynadığımız maçta rakibimizi adeta gole boğduk..Iniesta 3 asistlik performansıyla göz kamaştırdı..Fazio hava toplarına ne kadar hakim olduğunu gösterdi ve korner organizasyonunda takımımız Fazio ile 2 gol buldu..
Kornerlerde Ronaldinho yanında beklesin korneri kullanan adamın topu da ona versinler o çaprazdan çok yazıyorben de en azından o şekilde 10 gol attı.
La Liga 6.Hafta
Rakip kalecinin devleştiği maçta son dakikalarda beraberlik tehlikesi yaşasakta kazanmasını bildik..Takımımı kutlarım..
eralp 6 tane yemek dopıng etkısı yaptı heralde kardesım ha??![]()
Tebrikler 6-1 den sonra maç kaybetmemişsin EralpOğuz abi mükemmel gidiyor zaten
![]()
Hee ne demezsinzaten 6-1 e kadarda bi mağlubiyetim yoktu
6-1 den öncede maç kaybetmedim yunus
Önerin için teşekkür ederim murat abide o dediğin şey nasıl yapılıyor ben bilmiyorum
Nerden bildin yahu
Bencede olmaz ama oldu bi kere ne yapalım
Hezimet demek Yunus Hezimet![]()
Eralp benden Robben'i istiyor sizce takas olarak ondan kimi isteyim??
Önerileriniz mantıklı olsun yanlız..![]()
Messi...
Değil abi Bojan'ı versin![]()
Boooojan Booojan Booojan. Büyük td bize Bojanı getir![]()