Kulübümüz Arjantin 1.Ligi kulüplerinden İndepentiente'de forma giyen 22 yaşındaki genç savunma oyuncusu Leandro Gioda ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.Gioda 7 Ağustos'ta Bursa'ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır.
Kulübümüz Belçika Liginde Genk kulübünde forma giyen başarılı file bekçisi Sinan Bolat ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.Sinan 30 Temmuz'da takımla çalışmalara başlayacaktır.
Hazırlık Kampı,Avusturya
Teknik direktör Mert Çeken Avusturya kampı hakkında önemli açıklamalarda bulundu;
-Bu kamp bizim için çok yararlı oldu.Oyuncularımı birebir tanıma olanağı buldum.Oynadığımız hazırlık maçlarında oyuncularımın performansı hakkında fikir edinmiş oldum.Bu sene amacımız oyun içerisinde defans yaparken de,atak yaparkende toplu bir şekilde hareket eden bir takım oluşturmak.Yeni gelen oyuncularında oyun stilimize uyum sağlayacağını düşünüyorum.Tek üzüldüğüm nokta,Altach maçında Herve Tum'un sakatlanması oldu,şu anda sakatlığı hakkında net bir bilgimiz yok,Bursa'ya dönerek orada kulüp doktorlarımız tarafından tedavi olacak.Tedavisi sonuçlanınca sakatlığı hakkında net bilgiyi sizlere açıklayacağım
-Hazırlık maçlarında aldığımız kötü sonuçlara fazla takılmamak lazım.Sonuçta yeni bir takımız,yavaş yavaş iyi olma yolunda ilerliyoruz.
-Yeni sezonda hedeflerimiz arasında Turkcell Süper Lig'de ilk 5'e oynamak,Türkiye Kupasında ise final oynamak var.
Bursaspor'u izlemeye devam edin![]()