D.Buonanotte'ye teklif götürdüm Kaan,fakat araya Avrupa'nın önde birkaç kulübü de girince River fiyat yükseltti,sonra vazgeçtim bende
--------------------------------------------------------------
Bursaspor'un sezon başında Fransa Ligue 1 takımlarından Strasbourg'dan kiraladığı Kamerunlu forvet Herve Tum Altach maçından sonra sakatlanmış,kampı yarıda keserek Bursa'ya dönmüştü.Burada kulüp doktorları tarafından tedavi gören Tum için kulüp doktoru Uğur Köksal oyuncunun 2-3 ay arası sahalardan uzak kalacağını söyledi.
Tum'un bu sakatlığından sonra kira sözleşmesinin feshedilip kulübü Strasbourg'a dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.Teknik direktör Mert Çeken'in bu oyuncudan artık yararlanamayacağını açıkladığı ve yönetim kuruluna yeni bir santrafor alınması için istekte bulunacağı öğrenildi.
Kulüpten yapılan bir diğer açıklamada şu ifadeler yer aldı...
-Kulübümüz oyuncularından Collins Mbesuma yeni pilot kulübümüz olan İspanya 3.Ligi takımlarından Oourense'ye kiralanmıştır,aynı takıma yine kulübümüz oyuncusu olan Ozan Has'ta kiraya gönderilmiştir.
Ayrıca genç oyuncularımızdan Aykut Kuyumcu,Koray Öztürk,Bülent Çetin,Yenal Tuncer,Cihan Özkaymak ve İsmail Göktaş bir diğer kardeş kulübümüz Merinosspor'a kiralanmıştır.Kamuoyuna duyrulur..