Transferleriniz güzel fakat Burak abi mutlaka 1 kaleci almalısın.
DisCo
Hellbells
Transferleriniz güzel fakat Burak abi mutlaka 1 kaleci almalısın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
everton'un transferlerı mukemmel sheva costurur bence.. boro'yu bu sene daha ıyı yerlerde gormek ısterız![]()
DEMY DE ZEEUW MİDDLESBROUGH'DA
Hollanda'nın milli futbolcusunu 10 M € karşılığında takımımıza transfer ettik Ve böylece ön libero ihtiacımızı Tamas ve Zeeuw ile bitirmiş bulunuyoruz. Son olarak ilk planda kaliteli bir kaleci transfer etmeye çalışacağız.
HAZIRLIK MAÇLARI
Kamp için bu sezon Almanya'ya gittik. Kamp boyunca Alman takımları ile hazırlık maçları yaptık. İngiltere'ye dönünce en ciddi hazırlık maçımızı At.Madrid ile oynadık. Yaptığımız 5 hazırlık maçından memnun olarak ayrıldık. Geçen sezon forvet arkasında ( AMC ) oynattığımız Alves'i bu sezon tek forvet olarak denedik ve bu oyuncunun bu mevkide daha verimli olduğunu gördük. Gol atma sıkıntısı çekmedik ancak çok ta fazla gol yedik. Kaleci sorunumuz hat safhada. İki kalecimize de şans verdik ama maç sonunda aldıkları en yükse rating 7 idi. O da 2 maçta. Yani eğer ligi iyi bir yerde bitirmek istiyorsak kaliteli bir kaleci almak zorundayız.
Bir Dost
Hellbells
Tebrikler Umut abi çok gol atmışsın bir o kadar da yemesin kaleci için Agliardi önerim.
Valla bakalım bu sene daha iyi bir kadrom var gibi.Bir de kaleci olayını halledersem iyi olacak.
Yunus tavsiyen için saol. Kafamda 3 kaleci var onlara teklif götürdüm.Bakalım onlardan birisini alamazsam artık dediğin Palermo kalecisine yönelcem. Ben turnuvada Plaermo'yu alıdığımda ( 2 kez ) hiç memnun kalmamıştım ondan ama bakalım artık.
Bir Dost
Hellbells
Amelia'yı da alabilirsin abi.Ya da Carrizo
PRİMİERSHİP
1.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 3 - 3 : MAN.UTD
Maçın başında yediğimiz gol ile yenik duruma düştük.Golden sonra baskımızı kurduk ve ilk yarıyı 3-1 önde bitirdik ancak kalecimizden korkuyorduk. Ve ikinci yarıda biraz da geri çekilince galibiyeti koruyamadık sahadan 1 puanla ayrıldık. Kalecimiz 7 ile oynadı.Zaten daha yüksek rating ile oynayamıyor
PRİMİERSHİP
2.HAFTA
TOTTENHAM : 2 - 2 : MİDDLESBROUGH
İki kez öne geçtiğimiz bir maçtı ancak galibiyeti koruayamadık ve yine 1 puan aldık. İlk 2 hafta hep önde olduğumuz maçlardan 1 puan alabildik. Daha dirençli bir kaleci ile öne geçtiğimiz maçlarda skoru korumayı başarabiliriz diye düşünüyorum.Kaleci arayışlarımız devam ediyor.
Bir Dost
Hellbells
Lig maçları oynandı ss'ler birazdan gelecek ancak mutlu bir haberi paylamak istedim. Geçen sezon önemli maçlarda ve bu seneki Lig maçlarında bizi yakan
Hibbert 2,5 MN Wigan'a satıldı.
İSAKSSON MİDDLESBROUGH'DA
İsveç'li kaleciyi 7 M € karşılığında takımımıza transfer ettik. Doğru mu yaptık bilmiyoruz. Tereddütlerimiz vardı ancak gittiğimiz her kaleci transferi olumsuz olunca mecburen almak zorunda kaldık. Umarım bizi yanıltmaz.
PRİMİERSHİP
3.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 2 : WEST HAM
Korktuğumuz başımıza geldi. İsaksson çıktığı ilk maçında inanılmaz hatalı 2 gol yedi ve üstün oynadığımız goller kaçırdığımız maçı kaybettik. Rakibin 2 kontrası da golle sonuçlandı. Bu kontralarda İsaksson önde durduğu için 2 golü de aşırtma yedi. İnanılcak gibi değil. Bu kötü performansını geçen sezon hiç maça çıkmadığı için maç eksiğine bağlıyoruz.Ve umarım düzelecek.
Bir Dost
Hellbells
Keşke dediğim isimlerden birini alsaydın abi İsakkson'u almakla hata yapmışsın![]()
Düzelir abi takma kafana İsakkson gibi kaleci varmı boyuda uzun düzelir![]()
İsaksson un maç eksigi varmııs takıma aLışsın o zman başLar kaLeciLik yapmaya
Isaksson süper kaleci ilk 30 maç kötüdür ama son 7-8 maç düzelir![]()
CARLİNG CUP.
2.TUR
GİLLİNGHAM : 0 - 2 : MİDDLESBROUGH
Araya kupa maçının girmesi bizim sevindirmişti. Çünkü İsaksson için maç eksiğini kapatma fırsatı idi ancak öyle olmadı çünkü kaleye doğru dürüst top gelmedi.Biz de gol atamayınca maç uzadı.Uzatmada 2 gol bulup tur atladık.
PRİMİERSHİP
4.HAFTA
BLACKBURN : 1 - 3 : MİDDLESBROUGH
Deplasmanda iyi oynadık. Oyuncularımın iyi oyununa İsaksson da katılınca maçı kazanıp 3 puanı aldık. Uzun süre sonra bir kalecim 8 rating ile oynamış oldu. Ancak maç içinde görünen o ki İsaksson açılmayı seviyor. Hücuma çıktığımızda ceza sahası çizgisine kadar çıkıyor.Tek sıkıntımız bu. Birebirlerde gayet başarılı.
PRİMİERSHİP
5.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 2 : CHELSEA
Chelsea inanılmaz bir baskı ile başladı maça. İnanılmaz poziyonlar buldu ancak İsaksson'u geçirmedi.Müthiş bir maç çıkardı İsaksson. 9 ile oynadı. Bu kadar çok baskı yiyince devre arası taktiğimdeki bir kaç komutu değiştirdim ve önce 1-0 oldu ardında penaltıdan 2-0 oldu. Daha sonra taktiğimi eski haline çevirdim ve maçı tek kaleye çevirdik.2-1 i bulduk. Alves sakatlandı ve Mido'yu oyuna almak zorundaydık.Mido karşı karşıya 3 tane pozisyonu atamadı ki Alves karşı karşıya hiç kaçırmıyordu.Neticede yenildik. Maç sonu rakibin attığı ikinci gole itiraz ettik ve federasyon bizi haklı buldu penaltı değilmiş.
PRİMİERSHİP
6.HAFTA
SHEFF UTD. : 2 - 2 : MİDDLESBROUGH
6.Haftada 3.beraberliğimizi aldık. Bu 3 beraberliğin 1 inde 3-1 öndeyken 3-3 bitti. Diğer ikisinde 2 kez öne geçtik ancak maçlar 2-2 bitti. Öne geçtikten sonra rakibin ilk baskısını karşılayamıyoruz.Buna çözüm bulmamız gerekiyor çünkü boşu boşuna 6 puan kaybetmiş olduk.
PRİMİERSHİP
7.HAFTA
WİGAN : 0 - 2 : MİDDLESBROUGH
Aslında çok üstündük.Rakibin attığı şutların çoğu 75.dakikadan sonraydı bu da normal. Daha farklı kazanmamız gerekirken 2-0 aldık.Ancak 3 puan tatmin edici.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PRİMİERSHİP
8.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 0 - 1 : LİVERPOOL
Sezonun en iyi futbolunu oynadık.Çok rahat pozisyonları kaçırdık. Öyle ki golden başka Liverpool'un hiç bir şutu pozisyon olarak gösterilmedi. Gole gelince rakip sahada hücumdaydık. Rakibin ceza sahasında topu kaybettik ve 2 pasla kontra ile golü attılar o kadar.
CARLİNG CUP
3.TUR
MİDDLESBROUGH : 2 - 1 : BRİSTOL CİTY
Maça iyi baladık ve 1-0 öne geçtik. Ancak hastalığımız sürüyor öne geçer geçmez baskı yiyoruz bunu atamadık üzerimizden.Rakip yüklendi ancak bir kontradan 2.golü bulduk. Sonra rakip durumu 2-1 yapsa da kazandık ve tur atladık.
PRİMİERSHİP
9.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 2 - 2 : FULHAM
İnanılır gibi değil maça baskılı başladık ve 2-0 öne geçtik. Ancak hiç gerek yokken İsaksson ayağındaki topu rakibe kaybetti. 2-1 oldu. Cesaretlenen rakip skoru 2-2 yaptı ve 4.beraberliğimizi aldık. Ve bu beraberliklerin hepsi de önde olduğumuz maçlarda geldi.
Last edited by The.Crow : 14.Haziran.2008 at 19:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
BPL 7. Hafta
Everton 2 - 1 Sheff Utd
BPL 8. Hafta
Everton 1 - 1 Blackburn
Blackburn'u yenemedim bir türlü gözüm açık gidecek yahu.
Carling Cup
Everton 3 - 0 Carlisle
Turu geçtik yeni rakibimiz erken finale çıkacağımız Liverpool oldu.
Uefa Kupası Eleme Maçı
Inverness 0 - 6 Everton
Uefa Kupası Eleme Rövanş Maçı
Everton 2 - 2 Inverness
Bu save game çok yaşamaz söyliyim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu save game birşey olsun bakayım bir daha kariyer açabiliyomusun bu bölümde![]()
Ben karışmam Save Game'nize sahip çıkan olacaklardan sorumlu değilim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Everton'un Uefa grubu kolay gelmiş.Onun dışında çok gol yiyorsunuz
Boro bu sene küme düşmekten kurtulamaz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Burak abi grupta 1.olursun![]()