Bu maçta biz evsahibi gözüküyoruz forma seçme üstünlüğü bizde.
Bu maçta biz evsahibi gözüküyoruz forma seçme üstünlüğü bizde.
-----------------Volkan-----------------
Hamit - Emre G. - Servet - Hakan
----------------M.Topal-----------------
-----------Aurelio - Arda -------------
---Nihat--------------------Tuncay---
----------------Semih-------------------
Sanırım diziliş bu sekil olacak. F.Terim Tuncay ı sola cekecek ve Arda yı oyun kurucu olarak kullanmayı deneyecek. Emre B. nin yerine...
Genel olarak iyi bir kadro cıkarmış bu sefer Terim. Marco - Mehmet ikilisi rakibin top yapmasını kesebilir yapacakları baskıyla , enerjileriyle ortasahada iyi bir tercih olmuş. Emre Güngör tercihi de yerinde, Emre nin tek handikapı tecrube eksigi olabilir; ama Servet ile GS deki anlasmalarını düşünerek bunu düşünmüş olabilir Terim ki iyi yapmış. Semih in ilk 11 de olması da tam yerinde bir karar.
Ben ümitliyim, inanıyoruz ce ceyrek finale cıkacagız. Size güveniyoruz.
Bana göre hücum oyuncularında seçimleri çok iyi yapmışız, Arda, Nihat, Semih, Tuncay bu dörtlüye çok güveniyorum.
Servet bile kesemez Koller'i.Aralarında en az 10 cm fark var..Emre Güngör tercihi Emre Aşık'tan daha iyi tercih olduğu kesin.
Servet Koller'i rahatlıkla kesebilir. Koller bana göre çok iyi bir oyuncu değil artık. Gücü filan kalmadı. Servet ondan daha fazla sıçrayabiliyor ve kesinlikle daha güçlü. Ayrıca ben Emre Güngör'ün de Koller'i kesebileceğine inanıyorum. Kiessling'i iyi savunmuştu ilk maçta.
Bugün kırmızı forma giyeceğiz sanırsam.Uefa'nın internet sitesinden baktım.
Kadro gayet güzel.Şöyle birşey varki biz Çeklerden iyi takımız.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
serkan dedıgın gıbı olursa guzel olur kardesım mantıklısı olan o. nihat'ın tek forvet yapamayacagını dunya anladı sonunda
Bence Sahaya diziliş böyle olacaktır..Nihat daha çok serbest olacaktır..Tıpkı Villarealdeki gibi..Topal oynadıgı için isvicre maçındaki gibi aurelio daha çok ileri çıkaçaktır..İsvicre'de cift önlibero cıkmışdı..Çekleri sahada nerdeyse ezmişlerdi..Servet'in yanında hızlı birinin olması iyi.Defans blogunda 3 Galatasaray'lı olması uyum açısındanda iyi oldu..Kaldıki Arda ve Hakan'da uyumlu olurlar..Keske Gökhan gönül olsaydı
..Kademeye hızlı girecek adam lazım çünkü
..Neyse Allah yardımcımız olsun
---------Volkan------
Hamit-EmreG--Servet--Hakan
------Topal-Aurelio(Biraz ofansa destek)----
Tuncay----------------Arda
--------Nihat(Serbest)------------
--------Semih----------
Kadro genel anlamda iyi.Bir tek Tuncay-Sabri değişikliği olabilirdi.Çünkü Çeklerin kanatları çok süratli,Sabri ile durdurmaya çalışmak daha mantıklı olurdu,artı Hamit'i orta sahaya alarak verimliliğini artırmış olruduk.Topal-Aurelio ikilisi Emre B. yokluğunda olabilecek en iyi ikili.Çeklerin Galasek,Matejovsky ve Polak'lı güçlü orta sahasına bu ikili ile karşılık vermek en mantıklısı.Semih-Nihat tercihide son derece doğru...
Mehmet Topal yerine Ayhan neden düşünülmüyor acaba? Sakat falan mı? Yoksa kadroda yok ben mi yanlış biliyorum?![]()
İşte kesin 11'imiz!
15.06.2008 12:55
EURO 2008'de A Milli Takım'ın Pazar günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçta sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ile Tümer Metin'in kesin olarak forma giyemeyeceği açıklandı.
Teknik direktör Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçında, Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih ve Nihat ilk 11'iyle mücadele edeceklerini söyledi.
Kaynak : DHA - AA
Mehmet Topal çok yabancı duruyordu oyuna girdiğinde. Açıkçası ben Ayhan'ın daha iyi bir tercih olacağı kanısındayım. Tecrübesiyle olsun ofansa daha iyi çıkabilmesiyle olsun. Ama tabii Terim'in takımından bahsediyoruz değil mi?![]()
"Volkan Çeklere karşı"
15.06.2008 13:36
Portekiz yenilgisinin ardından İsviçre'yi 2-1 mağlup eden ve bu akşam Çek Cumhuriyeti ile grubun final maçında karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, İtalyan basınında geniş yer buldu.
Tuttosport Gazetesi maçı "Çekler Türklere karşı", "Terim Arda'yı Çeklerin menteşesini sökmek için onayladı" başlıklarıyla verirken, bir başka manşette ise "Tarihi gün", "İki takımda penaltılara kalabilir" şeklinde oldu.Corriere Dello Sport Gazetesi ise, "Çeklere karşı Volkan'ın elleri" manşetiyle başrolde kaleci Volkan'ı göstererek, penaltılara kalırsa en büyük rolün Volkan'a düşeceğini yazdı.
La Gazzetta Dello Sport da, "Volkan Çeklere karşı" manşetiyle yer verdiği haberde, "Avrupa Şampiyonası'nda bir ilk bu akşam yaşanabilir" diyerek maçın berabere bitmesiyle penaltılarla sonucun belli olma ihtimalinin fazla olabileceğini kaydetti.
Gazete, kaleci Volkan'ın Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne çıkmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynadığını da belirtti. La Gazzetta Dello Sport, Fatih Terim'in açıklamalarına da yer vererek, Fatih Terim'in "İnşallah maçı penaltılara gitmeden kazanırız" sözünü ön plana çıkarttı.
Kaynak : İHA
Tek korkum Fatih Terim'in Nihat'ı kanatta oynatabilitesidir.Eğer forvet oynarsa Nihat sonuna kadar güveniyorum Türkiye'ye.
Santrofor oynatmasın da, isterse sağ bek oynatsın ben ona da razıyım.
Kadromuz süper, bu kadroyla Çekleri yeneriz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ya mevlüt'ü oynattı ya maçta, forvet arkası-sağ kanat gibi, o şekilde tam verim alacağımıza inaniyorum nihattan. Zaten nihat ilerde durmuyo arada bir top almak için sürekli geriye geliyo. Orada kaybolup gidiyor yoksa.
Kadro herksin beklediği gibi.Tek tartışalacak nokta Tuncay olur ama sanıyorum Fatih Terim'in Tuncay'ı sahaya sürme sebebi geçen maç çok kötü gözükmesine rağmen 11 Km ile sahanın en çok koşanı olması.
Acaba Çekler nası çıkacak çift forvet mi yoksa tek forvet mi çift forvet oynarlarsa muhtemelen Matejovsky oynamayacak orta sahada dirençleri biraz kırılabilir bu şekilde
Artık boş yere tartışmaya gerek yok kadro belli herşey belli artık tüm söz sahadaki ALTIN ÇOCUKLARda...
Kadro seçmi eldekielre göre çok iyi bir seçim ama hamitte neden sağbekte hala anlamadım neyse artık destek vercez başka birşey kalamdı![]()
Başka sağ bekimiz yok ki Hamit'i orta sahaya çeksin adam.
Bu maçı kazanacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Eğer Fatih Terim, Nihat'ı sağ açığa koyayım Semih tek forvet oynasın falan demezse.
sanki biz kazanıcaz gibime geliyor içimden bir ses çok kuvetlice bunu diyor![]()
Ye-ne-ce-Ğİz-!-!-!
Bir Dost
Hellbells
Buraya yazıyorum 2-0 bitecek bu maç TÜRKİYE tur atlayacak.