Sayfa 4 / 18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 530 sonuç

Konu: EURO 08 | 3.Maç | Türkiye Cumhuriyeti - Çek Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu maçta biz evsahibi gözüküyoruz forma seçme üstünlüğü bizde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

-----------------Volkan-----------------
    Hamit - Emre G. - Servet - Hakan
    ----------------M.Topal-----------------
    -----------Aurelio - Arda -------------
    ---Nihat--------------------Tuncay---
    ----------------Semih-------------------

Sanırım diziliş bu sekil olacak. F.Terim Tuncay ı sola cekecek ve Arda yı oyun kurucu olarak kullanmayı deneyecek. Emre B. nin yerine...

Genel olarak iyi bir kadro cıkarmış bu sefer Terim. Marco - Mehmet ikilisi rakibin top yapmasını kesebilir yapacakları baskıyla , enerjileriyle ortasahada iyi bir tercih olmuş. Emre Güngör tercihi de yerinde, Emre nin tek handikapı tecrube eksigi olabilir; ama Servet ile GS deki anlasmalarını düşünerek bunu düşünmüş olabilir Terim ki iyi yapmış. Semih in ilk 11 de olması da tam yerinde bir karar.

Ben ümitliyim, inanıyoruz ce ceyrek finale cıkacagız. Size güveniyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bana göre hücum oyuncularında seçimleri çok iyi yapmışız, Arda, Nihat, Semih, Tuncay bu dörtlüye çok güveniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Servet bile kesemez Koller'i.Aralarında en az 10 cm fark var..Emre Güngör tercihi Emre Aşık'tan daha iyi tercih olduğu kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    -----------------Volkan-----------------
    Hamit - Emre G. - Servet - Hakan
    ----------------M.Topal-----------------
    -----------Aurelio - Arda -------------
    ---Nihat--------------------Tuncay---
    ----------------Semih-------------------

Sanırım diziliş bu sekil olacak. F.Terim Tuncay ı sola cekecek ve Arda yı oyun kurucu olarak kullanmayı deneyecek. Emre B. nin yerine...

Genel olarak iyi bir kadro cıkarmış bu sefer Terim. Marco - Mehmet ikilisi rakibin top yapmasını kesebilir yapacakları baskıyla , enerjileriyle ortasahada iyi bir tercih olmuş. Emre Güngör tercihi de yerinde, Emre nin tek handikapı tecrube eksigi olabilir; ama Servet ile GS deki anlasmalarını düşünerek bunu düşünmüş olabilir Terim ki iyi yapmış. Semih in ilk 11 de olması da tam yerinde bir karar.

Ben ümitliyim, inanıyoruz ce ceyrek finale cıkacagız. Size güveniyoruz.
    Sanmıyorum 4-3-3 olacağını akıllandı artık kanımca.

4-4-2 yada 4-4-1-1 oynayacaktır Terim. Çift ön libero mehmet-mehmet
    amc Nihat st semih.

Tuncay sağ Arda sol

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Servet bile kesemez Koller'i.Aralarında en az 10 cm fark var..Emre Güngör tercihi Emre Aşık'tan daha iyi tercih olduğu kesin.
    Servet Koller'i rahatlıkla kesebilir. Koller bana göre çok iyi bir oyuncu değil artık. Gücü filan kalmadı. Servet ondan daha fazla sıçrayabiliyor ve kesinlikle daha güçlü. Ayrıca ben Emre Güngör'ün de Koller'i kesebileceğine inanıyorum. Kiessling'i iyi savunmuştu ilk maçta.

Bugün kırmızı forma giyeceğiz sanırsam.Uefa'nın internet sitesinden baktım.

Kadro gayet güzel.Şöyle birşey varki biz Çeklerden iyi takımız.Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

serkan dedıgın gıbı olursa guzel olur kardesım mantıklısı olan o. nihat'ın tek forvet yapamayacagını dunya anladı sonunda

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Sanmıyorum 4-3-3 olacağını akıllandı artık kanımca.

4-4-2 yada 4-4-1-1 oynayacaktır Terim. Çift ön libero mehmet-mehmet
    amc Nihat st semih.

Tuncay sağ Arda sol
    Aynen ben de böyle düşünüyorum.Diğer bir seçenek de Tuncay yedek kalır, Sabri-Hamit önlü arkalı oynar da taktiğin 4-4-2 olacağı kesi gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bence Sahaya diziliş böyle olacaktır..Nihat daha çok serbest olacaktır..Tıpkı Villarealdeki gibi..Topal oynadıgı için isvicre maçındaki gibi aurelio daha çok ileri çıkaçaktır..İsvicre'de cift önlibero cıkmışdı..Çekleri sahada nerdeyse ezmişlerdi..Servet'in yanında hızlı birinin olması iyi.Defans blogunda 3 Galatasaray'lı olması uyum açısındanda iyi oldu..Kaldıki Arda ve Hakan'da uyumlu olurlar..Keske Gökhan gönül olsaydı..Kademeye hızlı girecek adam lazım çünkü..Neyse Allah yardımcımız olsun

---------Volkan------
    Hamit-EmreG--Servet--Hakan
    ------Topal-Aurelio(Biraz ofansa destek)----
    Tuncay----------------Arda
    --------Nihat(Serbest)------------
    --------Semih----------

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kadro genel anlamda iyi.Bir tek Tuncay-Sabri değişikliği olabilirdi.Çünkü Çeklerin kanatları çok süratli,Sabri ile durdurmaya çalışmak daha mantıklı olurdu,artı Hamit'i orta sahaya alarak verimliliğini artırmış olruduk.Topal-Aurelio ikilisi Emre B. yokluğunda olabilecek en iyi ikili.Çeklerin Galasek,Matejovsky ve Polak'lı güçlü orta sahasına bu ikili ile karşılık vermek en mantıklısı.Semih-Nihat tercihide son derece doğru...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mehmet Topal yerine Ayhan neden düşünülmüyor acaba? Sakat falan mı? Yoksa kadroda yok ben mi yanlış biliyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Mehmet Topal yerine Ayhan neden düşünülmüyor acaba? Sakat falan mı? Yoksa kadroda yok ben mi yanlış biliyorum?
    Mehmet Topal daha iyi olduğu için olabilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İşte kesin 11'imiz!
    15.06.2008 12:55
    EURO 2008'de A Milli Takım'ın Pazar günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçta sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ile Tümer Metin'in kesin olarak forma giyemeyeceği açıklandı.

Teknik direktör Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçında, Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih ve Nihat ilk 11'iyle mücadele edeceklerini söyledi.

Kaynak : DHA - AA

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mehmet Topal çok yabancı duruyordu oyuna girdiğinde. Açıkçası ben Ayhan'ın daha iyi bir tercih olacağı kanısındayım. Tecrübesiyle olsun ofansa daha iyi çıkabilmesiyle olsun. Ama tabii Terim'in takımından bahsediyoruz değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Volkan Çeklere karşı"
    15.06.2008 13:36
    Portekiz yenilgisinin ardından İsviçre'yi 2-1 mağlup eden ve bu akşam Çek Cumhuriyeti ile grubun final maçında karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, İtalyan basınında geniş yer buldu.

Tuttosport Gazetesi maçı "Çekler Türklere karşı", "Terim Arda'yı Çeklerin menteşesini sökmek için onayladı" başlıklarıyla verirken, bir başka manşette ise "Tarihi gün", "İki takımda penaltılara kalabilir" şeklinde oldu.Corriere Dello Sport Gazetesi ise, "Çeklere karşı Volkan'ın elleri" manşetiyle başrolde kaleci Volkan'ı göstererek, penaltılara kalırsa en büyük rolün Volkan'a düşeceğini yazdı.

La Gazzetta Dello Sport da, "Volkan Çeklere karşı" manşetiyle yer verdiği haberde, "Avrupa Şampiyonası'nda bir ilk bu akşam yaşanabilir" diyerek maçın berabere bitmesiyle penaltılarla sonucun belli olma ihtimalinin fazla olabileceğini kaydetti.
    Gazete, kaleci Volkan'ın Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne çıkmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynadığını da belirtti. La Gazzetta Dello Sport, Fatih Terim'in açıklamalarına da yer vererek, Fatih Terim'in "İnşallah maçı penaltılara gitmeden kazanırız" sözünü ön plana çıkarttı.

Kaynak : İHA

Tek korkum Fatih Terim'in Nihat'ı kanatta oynatabilitesidir. Eğer forvet oynarsa Nihat sonuna kadar güveniyorum Türkiye'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Santrofor oynatmasın da, isterse sağ bek oynatsın ben ona da razıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadromuz süper, bu kadroyla Çekleri yeneriz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Santrofor oynatmasın da, isterse sağ bek oynatsın ben ona da razıyım.
    Nihat'ı tek forvet oynatmasını kimse istemiyor, bende onu diyorum ama Semih ile Nihat'ı oynatırsa forvette süper olur. Nihat'ın forvette oynamasına kimse itiraz edemez heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya mevlüt'ü oynattı ya maçta, forvet arkası-sağ kanat gibi, o şekilde tam verim alacağımıza inaniyorum nihattan. Zaten nihat ilerde durmuyo arada bir top almak için sürekli geriye geliyo. Orada kaybolup gidiyor yoksa.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kadro herksin beklediği gibi.Tek tartışalacak nokta Tuncay olur ama sanıyorum Fatih Terim'in Tuncay'ı sahaya sürme sebebi geçen maç çok kötü gözükmesine rağmen 11 Km ile sahanın en çok koşanı olması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    "Volkan Çeklere karşı"
    15.06.2008 13:36
    Portekiz yenilgisinin ardından İsviçre'yi 2-1 mağlup eden ve bu akşam Çek Cumhuriyeti ile grubun final maçında karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, İtalyan basınında geniş yer buldu.

Tuttosport Gazetesi maçı "Çekler Türklere karşı", "Terim Arda'yı Çeklerin menteşesini sökmek için onayladı" başlıklarıyla verirken, bir başka manşette ise "Tarihi gün", "İki takımda penaltılara kalabilir" şeklinde oldu.Corriere Dello Sport Gazetesi ise, "Çeklere karşı Volkan'ın elleri" manşetiyle başrolde kaleci Volkan'ı göstererek, penaltılara kalırsa en büyük rolün Volkan'a düşeceğini yazdı.

La Gazzetta Dello Sport da, "Volkan Çeklere karşı" manşetiyle yer verdiği haberde, "Avrupa Şampiyonası'nda bir ilk bu akşam yaşanabilir" diyerek maçın berabere bitmesiyle penaltılarla sonucun belli olma ihtimalinin fazla olabileceğini kaydetti.
    Gazete, kaleci Volkan'ın Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne çıkmasında kurtardığı penaltılarla büyük rol oynadığını da belirtti. La Gazzetta Dello Sport, Fatih Terim'in açıklamalarına da yer vererek, Fatih Terim'in "İnşallah maçı penaltılara gitmeden kazanırız" sözünü ön plana çıkarttı.

Kaynak : İHA
    Volkan umarım gazeteleri takip etmiyodur. Acayip gaza gelen biri, kendine aşırı güven duyunca hata yapma şansı artıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Acaba Çekler nası çıkacak çift forvet mi yoksa tek forvet mi çift forvet oynarlarsa muhtemelen Matejovsky oynamayacak orta sahada dirençleri biraz kırılabilir bu şekilde

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Artık boş yere tartışmaya gerek yok kadro belli herşey belli artık tüm söz sahadaki ALTIN ÇOCUKLARda...
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kadro seçmi eldekielre göre çok iyi bir seçim ama hamitte neden sağbekte hala anlamadım neyse artık destek vercez başka birşey kalamdı

Başka sağ bekimiz yok ki Hamit'i orta sahaya çeksin adam.

Bu maçı kazanacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Eğer Fatih Terim, Nihat'ı sağ açığa koyayım Semih tek forvet oynasın falan demezse.

sanki biz kazanıcaz gibime geliyor içimden bir ses çok kuvetlice bunu diyor

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ye-ne-ce-Ğİz-!-!-!
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Buraya yazıyorum 2-0 bitecek bu maç TÜRKİYE tur atlayacak.

Sayfa 4 / 18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri