Bu adamları havadan geçemiyoruz.Mevlüt gibi hızlı adamları aradan kaçırmayı deneyebiliriz.
Millilerimize ikinci yarıda başarılar dilerim.
Bu adamları havadan geçemiyoruz.Mevlüt gibi hızlı adamları aradan kaçırmayı deneyebiliriz.
Millilerimize ikinci yarıda başarılar dilerim.
Semih çıkınca orta yapmaya başladık![]()
Defanslari cok saglam,havadan müthisler.Cok kontrollü oynuyorlar ve bu kontrollü oynamalari bizi zor durumda birakti ilk yarida.
Yine de 2.yariya daha iyi basladik,insAllah gol veya goller buluruz.
Terim Topal'ı çıkardı Kazım'ı aldı. Halimiz nice olacak bakalım. Umarım Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayız diyeceğim de, evde de bulgur kalmamış ki![]()
Bittik Emre de sakatlandı .
Emre Güngör sakatlandıYerine kim girecek şimdi çok merak ediyorum.
Hayırlı olsun 2. yedik. Arda da hakeme horozlanıyor.
Hakem Allah belanı versin baskada birsey demiyorum !
Koller cok önemli bir pozisyondan yararlanamadi.
Ardindan Plasil atti 2-0 oldu ..
Emre Güngör, Mehmet Topal çıksın diyen arkadaşlar. Halimiz ortada. Artık bu maç bitti. Bari fark yemesek.
Hakem 3 dk boyunca oyuncu degişikliğini yaptrmadı. Önce kollerle atak buldular, sonr golü buldular. Hakemin üstüne yürümesi bundan. Diyecek söz yok.
büyükpivot arkadaşım burada daha kimle neyi tartışıyorsun.Milli takımımız yeniliyor durum ortada hala yok sen böle dediydin ben böyle dediydim.Geçelim lütfen bunları...
Zaten sinirliyiz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Anliyoruz simdi Ümit Karanin,Mehmet Yildizin,Hakan Sükürün degerini ...
Anliyoruz Mehmet Topuz gibi bir futbolcunun degerini,sag kanatta bize cok yararli olurdu ama Terimin "olmayan" sisteminde yeri olmadigi icin yok ...
Anliyoruz Yildiray Bastürkün degerini,yerine 2 tane sakat futbolcu alipta onu gönderen Fatih Hocanin nasil zor durumda kaldigini ...
Anliyoruz simdi,bu turnuvada fazladan ümitlendigimizi,oynanan futbol olmadigi halde.
Fatih Hocanin bu mactan sonra Milli takimdan istifasini vermesi gerekiyor,fazla zorlamamak lazim bazi seyleri.
Ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin ...
Hakem senin Allah Belanı Versin. Katletdin maçı, insAllah bundan sonra maç alamazsın.
Ayrıca Koller'e Allah boy vermiş gerisi berbat.. Karşı karşıya berbat şutunu gördükten sonra boydan başka birşey olmadığını anladım bu adamda.
75.dakikaya kadar 1 gol atarsak son bir umudumuz olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tuncay olmuş Terimin manevi evladı. 3 mactır 1 tane olumlu hareketi yok ama 3 macta da 90 dakika. Helal olsun F.Terim !
Allah'ım bu nasıl bir paniktir ya. Yerden simple paslar atmak varken uzun oynayım diyorsun. Dönen top direkte patlıyor.
Bu turnuva sonunda Fatih Terim ya istifasını verir, ya da kovulur. 2010 Dünya Kupası elemelerinde daha akılcı seçimlerle, sağ beke sahip bir takımla katılırız. Yeni başarılara oralarda açılırız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Emre Aşık hiç mi akıllanmayacak yahu? Büyük maçlarda gereksiz kartlar görmek baş yakar. Her Fenerbahçe maçında kırmızı görüyordu kontrolsüz hareketlerinden. Aynılarına burada devam ediyor. Olacak iş değil.
Last edited by IcedEarth : 16.Haziran.2008 at 00:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ve gool arda haydi bakalım
Gooooooool! Arda attı. Son 15 dakikaya umutlu giriyoruz.
Arda da olmasa...
gooooooooooooooooool be arda be. Haydi Allahım yardım et .
Arddaaaa koçum benim.
Allahım ne olur 1 gol daha ne olur Allahım
ARDA TURAN senin Allahina kurban,senin oynadigin futbola kurban.Helal olsun sana,aslansin aslaaaaan !