Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 530 sonuç

Konu: EURO 08 | 3.Maç | Türkiye Cumhuriyeti - Çek Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bu adamları havadan geçemiyoruz.Mevlüt gibi hızlı adamları aradan kaçırmayı deneyebiliriz.

Millilerimize ikinci yarıda başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Umarım bu maçta 4-4-2 ye döneriz artık. Çek'lerde bizim gibi 4-3-3 düzeniyle oynuyor. Ortadan atak yapabilecek oyuncularımız var tabi o defansı geçebilirmiyiz bilemiyorum .

Hava toplarında etkisiz olduğumuzu artık tüm dünya biliyor Çekler sağlı sollu geleceklerdir. Koller 11 başlar. işimiz çok zor. Defansı geçersek kalede Dünyanın en iyi 3 kalecisinden birisi var.

İşimiz çok zor...

Yanılmayı çok isterdim ama. malesef... bu maçı kaybedeceğiz... ama bi 45 dakka daha var inşallah yanılırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Emre Güngör tercihinin ne kadar yanlış olduğu anlaşıldı ilk yarıda, ne oyun kurabildi ne de savunma yapabildi. Koller Emre Güngör'ün yanından vurdu kafayı, Emre Güngör zıplayamadı bile, hiçbir şey yapamadı. Adamı ilk kez resmi maçta oynatıyorsun, ama bu kadar kritik bir maçta da oynatılmaz ki. Emre Aşık oynamalıydı mutlaka.
    Şu sahada eleştirilemeyecek 2-3 oyuncumuzdan birini eleştirmenin mantığını fanatizmden başka hiçbir şeyle açıklayamıyorum. Ayrıca, Topal'ı çıkarırsa halimiz ne olur yahu? 1 tane atayım derken 3 tane daha yeriz.

Semih çıkınca orta yapmaya başladık

Defanslari cok saglam,havadan müthisler.Cok kontrollü oynuyorlar ve bu kontrollü oynamalari bizi zor durumda birakti ilk yarida.

Yine de 2.yariya daha iyi basladik,insAllah gol veya goller buluruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by celikhalit8 View Post
    Semih çıkınca orta yapmaya başladık
    Aynen sana katılıyorum. İlk yarı orta yapacak durumdaki oyuncular bile orta yapmamıştılar ki doğrusu orta yapmamak ama Semih çıkınca neden orta yapılır onu anlamış değilim.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Terim Topal'ı çıkardı Kazım'ı aldı. Halimiz nice olacak bakalım. Umarım Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayız diyeceğim de, evde de bulgur kalmamış ki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bittik Emre de sakatlandı .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre Güngör sakatlandı Yerine kim girecek şimdi çok merak ediyorum.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ben böyle berbat futbol görmedim, atağımız yok ilk yarıda, Portekiz maçından farksızız ve çok kötüyüz.

Emre Güngör tercihinin ne kadar yanlış olduğu anlaşıldı ilk yarıda, ne oyun kurabildi ne de savunma yapabildi. Koller Emre Güngör'ün yanından vurdu kafayı, Emre Güngör zıplayamadı bile, hiçbir şey yapamadı. Adamı ilk kez resmi maçta oynatıyorsun, ama bu kadar kritik bir maçta da oynatılmaz ki. Emre Aşık oynamalıydı mutlaka.

Bu futbolla maçı kazanmayı bırakın, beraberlik elde etmemiz de zor.
    buyrun istediğiniz oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hayırlı olsun 2. yedik. Arda da hakeme horozlanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem Allah belanı versin baskada birsey demiyorum !

Koller cok önemli bir pozisyondan yararlanamadi.
    Ardindan Plasil atti 2-0 oldu ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre Güngör, Mehmet Topal çıksın diyen arkadaşlar. Halimiz ortada. Artık bu maç bitti. Bari fark yemesek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakem 3 dk boyunca oyuncu degişikliğini yaptrmadı. Önce kollerle atak buldular, sonr golü buldular. Hakemin üstüne yürümesi bundan. Diyecek söz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

büyükpivot arkadaşım burada daha kimle neyi tartışıyorsun.Milli takımımız yeniliyor durum ortada hala yok sen böle dediydin ben böyle dediydim.Geçelim lütfen bunları...

Zaten sinirliyiz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Anliyoruz simdi Ümit Karanin,Mehmet Yildizin,Hakan Sükürün degerini ...
    Anliyoruz Mehmet Topuz gibi bir futbolcunun degerini,sag kanatta bize cok yararli olurdu ama Terimin "olmayan" sisteminde yeri olmadigi icin yok ...
    Anliyoruz Yildiray Bastürkün degerini,yerine 2 tane sakat futbolcu alipta onu gönderen Fatih Hocanin nasil zor durumda kaldigini ...

Anliyoruz simdi,bu turnuvada fazladan ümitlendigimizi,oynanan futbol olmadigi halde.
    Fatih Hocanin bu mactan sonra Milli takimdan istifasini vermesi gerekiyor,fazla zorlamamak lazim bazi seyleri.

Ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin ...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hakem senin Allah Belanı Versin. Katletdin maçı, insAllah bundan sonra maç alamazsın.

Ayrıca Koller'e Allah boy vermiş gerisi berbat.. Karşı karşıya berbat şutunu gördükten sonra boydan başka birşey olmadığını anladım bu adamda.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    büyükpivot arkadaşım burada daha kimle neyi tartışıyorsun.Milli takımımız yeniliyor durum ortada hala yok sen böle dediydin ben böyle dediydim.Geçelim lütfen bunları...

Zaten sinirliyiz...
    Sen sinirlisin ben değilim sanki. Benim kimseyle birşey tartıştığım yok. Fatih Terim bu yanlışlara düştü. Durum belli. Yapacak birşey yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jushua View Post
    Buraya yazıyorum 2-0 bitecek bu maç TÜRKİYE tur atlayacak.
    yaklaşmışsın tahmininle ama biraz ters olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

75.dakikaya kadar 1 gol atarsak son bir umudumuz olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tuncay olmuş Terimin manevi evladı. 3 mactır 1 tane olumlu hareketi yok ama 3 macta da 90 dakika. Helal olsun F.Terim !

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Allah'ım bu nasıl bir paniktir ya. Yerden simple paslar atmak varken uzun oynayım diyorsun. Dönen top direkte patlıyor.
    Bu turnuva sonunda Fatih Terim ya istifasını verir, ya da kovulur. 2010 Dünya Kupası elemelerinde daha akılcı seçimlerle, sağ beke sahip bir takımla katılırız. Yeni başarılara oralarda açılırız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu Emre Aşık hiç mi akıllanmayacak yahu? Büyük maçlarda gereksiz kartlar görmek baş yakar. Her Fenerbahçe maçında kırmızı görüyordu kontrolsüz hareketlerinden. Aynılarına burada devam ediyor. Olacak iş değil.
    Last edited by IcedEarth : 16.Haziran.2008 at 00:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ve gool arda haydi bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gooooooool! Arda attı. Son 15 dakikaya umutlu giriyoruz.

Arda da olmasa...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gooooooooooooooooool be arda be. Haydi Allahım yardım et .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    75.dakikaya kadar 1 gol atarsak son bir umudumuz olur.
    Allahın izniyle dediğim olacak.

75.dakikada golü bulduk.

88'de de gol bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arddaaaa koçum benim.

Allahım ne olur 1 gol daha ne olur Allahım

ARDA TURAN senin Allahina kurban,senin oynadigin futbola kurban.Helal olsun sana,aslansin aslaaaaan !

Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri