-
16.Haziran.2007, 10:05
Maci kazanmanin ve bu onemli turnuvada en iyi 8 takim arasina girmenin mutlulugu elbette tarif edilemez. Bu yuzden son derece sevincli ve gururluyuz. Oncelikle bu mac icin ter doken tum oyuncularimiza sonsuz tesekkurler.
Ancak biraz gercekci olmak gerekirse istim ustunde oynadik. Mac gidebilirdi de gelebilirdi de. Nitekim sans bizim icin sahne aldi ve kazanan biz olduk. Ancak bu her seferinde boyle olmayabilir. Futbolda %70 yetenek onemli ise %30 da sans faktoru onemlidir. Bugun sahada bircok yanlis vardi. Simdi bunlari tek tek yazmamin manasi yok. Sadece bu hatalardan ders almamamiz onumuzdeki mac icin bizi oldukca sikintiya sokabilir. Milli Takim'i yoneten kisiler "Bu maci aldim gunu kurtardim onumuzdeki maci bekleyip gorelim" derse daha cok sac bas yolariz. Portekiz macindaki hatalari Isvicre macinda tekrarladik fakat 90 da golu attik ve cekirge bir sicradi. Isvicre macindaki hatalari bu gece yeniden sahneye sunduk. Petr Cech -ki kendisi dunyanin en onemli kalecilerinden biri- "Cech ordan bi ceyrek final" demese bugun burada cok farkli seyleri soyluyor olabilirdik. Sans bizimleydi ve bugun cekirge 2 sicradi. Ancak bu cekirge finale kadar sicramaz ve bir yerde patlak verir o zaman da cok canlar yanar. Milli takim yonetimimizin bu geceden itibaren oturup gerekli analizi yapip oyunculari saglikli bir bicimde ikaz etmesi gerekir. Aksi taktirde bu geceki sansin cok daha fazlasina ihtiyacimiz olabilir...
Mesaj Yetkileri