1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: Newcastle United İle Nice Senelere[mc_eagle]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok iyisin baştan sona okudum ancak kafama takılan 1 soru war newcastle ın bu kadar transfer butcesi varmı bide içeride sadece 1 maç kaybetmişsin ligde kaçıncısın içeri puanında .... tebRikleR

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by faylozof View Post
    çok iyisin baştan sona okudum ancak kafama takılan 1 soru war newcastle ın bu kadar transfer butcesi varmı bide içeride sadece 1 maç kaybetmişsin ligde kaçıncısın içeri puanında .... tebRikleR
    Saol yorumun için takımın transfer bütçesi 53 MN olarak başlıyo ancak sezon başında beklentilerinde kazanan ı seçersen. Şuanda ligi iyi bir yerde bitirdiğimiz için epeyce para alıyoruz ve bu seneden artan 22 MN ile birlikte transfer döneminde iyi transferler yapmaya çalışacağız.

İç saha da 3 yüm 19 maçta 15 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile 48 puan topladım 2. Arsenal 52 puan 1. Manchester 52 puana sahip.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    carling cup güzel olmuş seneye güzel transferle uefa kupasında başarı bekliyoruz
    Seneye uefa kupasında hedefimiz final.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler ligi güzel bir yerde tamamlamışsın.Carling Cupta süper olmuş hayırlı olsun.Fa Cupta biraz şanssızlık olmuş.
    saol Yunus yorumun için FA Cup da çok şansızdık. Sorma Carling Cup ve 4. lük gerçekdende bende beklemiyordum.

Quote Originally Posted by TuTh View Post
    tebrikler ligi çok güzel yerde tamamlamışsın
    Saol yorumun için

2. Sezon için kimleri transfer edeyim sizce 1 Tane Dm almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum

Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir.

Mesaj Yetkileri