Originally Posted by
faylozof
çok iyisin baştan sona okudum ancak kafama takılan 1 soru war newcastle ın bu kadar transfer butcesi varmı bide içeride sadece 1 maç kaybetmişsin ligde kaçıncısın içeri puanında .... tebRikleR
Saol yorumun için takımın transfer bütçesi 53 MN olarak başlıyo ancak sezon başında beklentilerinde kazanan ı seçersen. Şuanda ligi iyi bir yerde bitirdiğimiz için epeyce para alıyoruz ve bu seneden artan 22 MN ile birlikte transfer döneminde iyi transferler yapmaya çalışacağız.
İç saha da 3 yüm 19 maçta 15 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet ile 48 puan topladım 2. Arsenal 52 puan 1. Manchester 52 puana sahip.

Originally Posted by
sakaryaligocmen
carling cup güzel olmuş seneye güzel transferle uefa kupasında başarı bekliyoruz
Seneye uefa kupasında hedefimiz final.

Originally Posted by
yunusgs
Tebrikler ligi güzel bir yerde tamamlamışsın.Carling Cupta süper olmuş hayırlı olsun.Fa Cupta biraz şanssızlık olmuş.
saol Yunus yorumun için FA Cup da çok şansızdık. Sorma Carling Cup ve 4. lük gerçekdende bende beklemiyordum.

Originally Posted by
TuTh
tebrikler ligi çok güzel yerde tamamlamışsın
Saol yorumun için
2. Sezon için kimleri transfer edeyim sizce 1 Tane Dm almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir.