1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: Cevap bulamadığımız 08 olayları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Kartalspor kariyerimde (8.0.2) 1 sezonda 6 penaltı oldu.Penaltıları Yaser'e vermiştim.Adamın penaltı 12 ama penaltıları 90'a astı.Penaltısı 17-18 olan adamlar 1 sezonda 3-4 penaltı kaçırıyor.

Ayrıca Hazırlık maçlarında çok sakatlık oluyor.Azda değil ha,bazen 1 ay falan.

İnanılmaz gol oluyor.Dünyanın en iyi kalecisini al mutlaka 1 veya 2 gol yiyorsun.
    GK:P.Cech
    DC:Ferdinand
    DC:Terry
    Böyle bir kadron olsa bile abartısız her maç gol yiyorsun.

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    arkadaşlar bir oyuncuya karşı sert oynadığınıda penaltısız kurtarabildiğiniz veya kart yemediği oluyormu...

futbolda sert oyna demek git aptal gibi tekmeyi yapıştır demek değilki sert oyna demek agresif ol kolay pozisyon verme demek ama maşallah bizim FM de bi sert oyna dedinmi ya penaltı ya kırmızı kart...

sizde oluyormu
    Rakip Takım Komutlarından ben her zaman orta saha oyuncularına karşı sert oynamayı seviyorum ve öyle yapıyorum. Bir problem olmuyor bir sezonda en fazla 3 kırmızı kart görüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Ben Kartalspor kariyerimde (8.0.2) 1 sezonda 6 penaltı oldu.Penaltıları Yaser'e vermiştim.Adamın penaltı 12 ama penaltıları 90'a astı.Penaltısı 17-18 olan adamlar 1 sezonda 3-4 penaltı kaçırıyor.

Ayrıca Hazırlık maçlarında çok sakatlık oluyor.Azda değil ha,bazen 1 ay falan.

İnanılmaz gol oluyor.Dünyanın en iyi kalecisini al mutlaka 1 veya 2 gol yiyorsun.
    GK:P.Cech
    DC:Ferdinand
    DC:Terry
    Böyle bir kadron olsa bile abartısız her maç gol yiyorsun.
    Kayserispor'da Dimitar Ivankov'u sattım yerine Volkan Demirel'i aldım (Fenerden) . Dimitar'ın tüm özellikleri Volkan'dan bin kat daha iyi ama ligde 8. maçımı oynuyorum hala gol yemedim Ivankov olsa sanırım şimdiye 10 gol yediydik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by amasyali View Post
    Kayserispor'da Dimitar Ivankov'u sattım yerine Volkan Demirel'i aldım (Fenerden) . Dimitar'ın tüm özellikleri Volkan'dan bin kat daha iyi ama ligde 8. maçımı oynuyorum hala gol yemedim Ivankov olsa sanırım şimdiye 10 gol yediydik
    Ya versiyonun 8.0.1 yada editör kullanıyorsun.Yoksa o dediğin 8.0.2 de olmaz.

Mesaj Yetkileri