Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
başarılar serkan abi umarım sivası gerçek hayatta olduğu gibi ilk 5 te görebiliriz özellikle ugur yıldırım çok iyi bi oyuncu onu iyi kullanırsan çok gol atarsın bence
Uğur Yıldırım'I ilk 11'de oynattığım maçlarda çok iyi kullanamadım. Skora etki eden bir oyuncu, O'ndan en iyi şekilde faydalanmak istiyorum.

Quote Originally Posted by sergioagüero View Post
Werder karşısında galibiyet gerçekten de ilerisi için umut veriyor..
Teşekkürler, gerçekten ben de umutlandım.

Quote Originally Posted by ahmet0393 View Post
abi kariyeriniltakip edeceğim bana bir kişisel mesajla msn ini yolarsan çook sevinirim çünkü sizin gibi deneyimlilerin yardımlarına çok ihtiyacım var
[email protected] eklediğinde benimle konuşurken kim olduğunu, neden eklediğini söylersen daha konuşma başında sevinirim. Ama baştan söyleyeyim msn üzerinden fm ile ilgili çok konuşmam.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
hazırlık dönemi süper devamını bekliyorum
Teşekkürler.

Quote Originally Posted by cekochan View Post
Kamp süper geçmiş abi,yeni sezonu ve maçları sabırsızlıkla bekliyoruz
Teşekkürler. Bugün ilerleme olmayabilir, hızlı olamayabileceğimi söylemiştim ama elimden geleni yaparım.

Quote Originally Posted by ahmet0393 View Post
Süper diyemem ama gelişmeler olduğu kesin inşallah bir şampişyon ol da şu türkiye'de 4 büyük dışı şampiyon çıkmaz anlayışı bitsinn!!!
Hedef olarak şampiyonluğu koymak bizi ileride sıkıntıya sokabilir. Biz en iyisini yapmak için mücadele edelim, gerisi kısmet.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Hazırlık kampı süper geçmiş abi hele hele Werder'e ne yapmışsın öyle
Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Abi başarılar dilerim kamp süper geçmiş
Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
Werder'e 4 atan Türkiye'de neler yapar bee
Teşekkürler arkadaşlar. Werder maçının tesadüf olmadığını göstermek gerekiyor.