14.Hafta

Bu maçta birkaç as oyuncumu dinlendirip,şans bulamayan oyuncularıma şans verdim.Bütün takımın her an görev verdiğimde hazır olmasını istiyorum çünkü.Sağolsunlar,mahçup etmediler beni,güzel bir oyunla kazandık.Galibiyete giden goller Stancu'dan geldi.

15.Hafta

Oyuncularımı tebrik ediyorum.Sadece yapması gerekenleri yaptılar,ve kazandık.Bursaspor artık önemli bir yere geldi.Yeter ki isteyelim,istemedikten sonra yenemeyeceğimiz rakip yok.

16.Hafta

Bir sonraki hafta Kadıköy'de oynayacağımız zorlu Fenerbahçe maçını düşünerek bu maçta ilk 11'de bazı değişikliklere gittim.Genç arkadaşlarımıza şans verdim.Sağlık olsun,kaybettik.Önümüzdeki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçından puan alarak ligi iyi kapatmak istiyoruz.

17.Hafta

Muhteşem bir maçtı.Bursaspor'un adına yakışan,harika bir futbol oynadık.Bütün oyuncularımız büyük özveri ile,eksta,adeta 2 kişilik mücadele verdi ve Kadıköy'de Fenerbahçe'yi mağlup ettik.Ligin ilk yarısını güzel kapattığımız için çok mutluyuz.

Şimdi önümüzde Türkiye Kupası maçları var.Bu maçlarda hedefimiz en az puan kaybı ile kupada çeyrek finale çıkmak.Çeyrek finale bir çıkalım,sonrasında finale kadar yürürüz..

Turkcell Süper Lig 2007/08 sezonu ilk yarısı sona erdi

Birazdan ilk yarısı sona eren lig analizleri ile karşınızda olacağım ..

Bursaspor'u izlemeye devam edin ...