-
18.Haziran.2007, 18:09
Kusura bakma ama taktiğini eleştirecem.
Öncelikle defansda çok açık veriyorsun. Ve forvette tek kişi olduğundan tüm yük o adama düşüyor yani hem fizik hem bitiricilik yönünden iyi bir adam olması lazım. ben boboyla denedim verim aldım ama defansa dünya çapında yıldızlar gerek fm basınının bile türkiyenin en iyi defans dediği servet,gökhan,toraman 3lüsünü değiştirerek oynattım fakat olmadı. tamam küçük takımlara karşı çok farklı galibiyetler geliyor fakat büyük takımlara geldi mi takım tökezliyor. bu arada kaleci sorunu diyenlere kalecim ustari. yani kalede de bi problem yok. emin değilim ama sanırım çeklerde bize bu taktiğin bi benzerini kullandı koller i forvette bırakıp kanatlardan korner getirmeye çalıştılar. ama görüldüğü üzere çeklerin savunması 70.dkya kadar çok topluydu. bunu fmde bu taktikle başarmak için sanırım biraz sabır gerekiyor hele bi anadolu klübüyle oynuyorsan. orta saha ve kanatlar için diyeceğim bişey yok ortalama olarak burak yılmaz ibrahim akın bile kanatları götürebiliyor. orta sahayı nuri sahin rico 2lisiyle denedim önlerinde delgado vardı. yine tam verim aldım.
Sanırım biraz uzun oldu ama diyeceğim defans sorununu halledersen en iyi taktikler arasına girecek bir taktik.
Mesaj Yetkileri