1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Popfun Tactic ( made in popfun ) Mükemmel bir taktik oldu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Arkadaşım sen bu takımla böyle sonuçlar alıyorsan taktiğin çoğu takıma uyması gerekir.Ama denediğim kadarıyla hiç işe yaramıyor.Kendine özel bir tarafı da yok.Bunun mantıklı bir açıklaması var illa ki.Böyle başarılı sonuçlar alan bir taktik benim takımıma uymuyorsa benim aklıma kötü şeyler gelir kusura bakma.Çünkü öyle böyle değil olağanüstü sonuçlar var ortada.
    arkadasım kaç takımla denedinde se uymadığına karar verdin ben birçok takımla denedim ve taktik oturdu.fenerbahçe'de muhteşem işlere imza attım.

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    arkadasım kaç takımla denedinde se uymadığına karar verdin ben birçok takımla denedim ve taktik oturdu.fenerbahçe'de muhteşem işlere imza attım.

Küçük takımlardan bahsediyorum.Mesela Yozgatspor.Bir de önce şu noktada anlaşalım.Taktik içeriğinden anlayanlar taktiği bir incelesinler.Hangi özelliği sayesinde Konyasporla man utd yi romayı yenmeyi sağlıyor Türkiye kupası ve lig şampiyonu oluyor ben çözemedim.Taktik ekranında yapılan değişiklikler var.Bu şekilde bu başarıların sağlanması imkansız.Fenerbahçe zaten uzak ara şampiyonluğun favorisi elbette başarılı olacak.Kusura bakmayın 8.0.2 olağanüstü başarılara izin vermiyor.8.0.1 se versiyon olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Küçük takımlardan bahsediyorum.Mesela Yozgatspor.Bir de önce şu noktada anlaşalım.Taktik içeriğinden anlayanlar taktiği bir incelesinler.Hangi özelliği sayesinde Konyasporla man utd yi romayı yenmeyi sağlıyor Türkiye kupası ve lig şampiyonu oluyor ben çözemedim.Taktik ekranında yapılan değişiklikler var.Bu şekilde bu başarıların sağlanması imkansız.Fenerbahçe zaten uzak ara şampiyonluğun favorisi elbette başarılı olacak.Kusura bakmayın 8.0.2 olağanüstü başarılara izin vermiyor.8.0.1 se versiyon olabilir.
    dostum senin taktiğin de saçma o zaman yozagtasporla öyle basarılara inanmıyorum o zmn. fenerbahçeyle liverpool'u diyorum 0 transfer 3-0 dan 4-3 sen yap ben senin heristdiğini ya***am.

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    dostum senin taktiğin de saçma o zaman yozagtasporla öyle basarılara inanmıyorum o zmn. fenerbahçeyle liverpool'u diyorum 0 transfer 3-0 dan 4-3 sen yap ben senin heristdiğini ya***am.

Herkes istediğine inanmakta serbest.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Defuser View Post
    arkadaşım, şu üslubuna bir son ver, yoksa çok başın yanacak demiş olayım. o kadar itici olmaya başladı ki mesajların. üstü kapalı hile iması yapıyorsun, ayıp yahu.
    Benim üslubumda bir sorun olduğunu sanmıyorum.Ortamı germeyelim lütfen.Dediğim gibi elbette mantıklı bir açıklaması vardır başarıların.Hile yapan hiç kimse de ben hile yaptım demez.Ben inanmıyorum bu taktikle bu başarıların geldiğine.İnanmamakta özgürüm cevaplar ona göre olsun lütfen.
    Last edited by yorumsuz1i : 19.Haziran.2008 at 13:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

arkadaşım, şu üslubuna bir son ver, yoksa çok başın yanacak demiş olayım. o kadar itici olmaya başladı ki mesajların. üstü kapalı hile iması yapıyorsun, ayıp yahu.

Teşekkür ederim .

Mesaj Yetkileri