Tebrik ederim güzel gidiyorsunda Eto'o yu oynatmıyormusun ya da Messiyi?
Ligde 1.şamp ligi kupasını alır
Ligde 1. şamp lig 2.olur
Ligde 2. şamp ligde 1. olur
Ligde 2. şamp ligde 2. olur
Ligde 1. şamp lig yarı fin elenir
Ligde 2. şamp ligi yarı fin elenir
Ligde 1. şamp ligi çeyrekte elenir
ligde 2. şamp lig çeyrekte elenir
Bu sene barca batar
Tebrik ederim güzel gidiyorsunda Eto'o yu oynatmıyormusun ya da Messiyi?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kazandık mutluyuz ama bunu yanında bir de golü var ki van der vaart'ın:Kaleci aut kullandı baktım ileri doğru gitmeye başladı top van der vaart'a düştü o da hemen sahanın rtasında bizim tarafta biraz sirdi ya da hemen vurdu tam anlamadım süperr gol oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aga normalde oynatıyom zate kzıgınım eto'o ya normalde oynatıom ama inede 2 hafta önce sakatlandı ronaldinho 1 ay önce brazil hazırlık maçında sakatlandı 2 aylık 1 ayı 2 hafta filan kaldı tam bilmiyom yalan da olmasın messsi bundan önceki maç sakatlandı napcam bilmiom
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler madirid de gole boğduk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler sportinden öcümüzü aldık
![]()
Last edited by ahmet0393 : 18.Haziran.2008 at 13:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim harika bir seri yakalamışsın aynen devam.
Tebrikler özellikle Madrid'i yenmen müthiş olmuş...
Last edited by ahmet0393 : 18.Haziran.2008 at 15:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[QUOTE=ahmet0393;1154685]SAol kardeş sen bu arada sakaryalımısın
Evet SAKARYAlıyım [email protected] msn ekleyebilirsin..
Linares adındaki bir takımı 3-0 la geçtik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Betis'i de yendik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler çok korktum yenemicez die yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler rekora gidiom arkadan gelin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Osasuna'yı da 1-0 la geçtik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya gide gide racing'le berabere kaldık yaw
Napak ezdik ama kazanamadık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada şamp ligi 2. turda Beşiktaş'la eşleştik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Almeira ile de berabere kaldık noluyo bize yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaw nie yorum yazmıyonuz yawwwwww
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupa maçında iyi bir fark attık.He bu arada kupada bidahaki turda betis'le eşleştik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Noluyo yaw millet küstümü bana yorum,mesaj nie gelmiyo yaw heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Last edited by ahmet0393 : 18.Haziran.2008 at 21:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yok canım küsme falangüzel gidiyorsun 2 beraberliğe takılma olur bunlar.
Son 2 maç beraberLik normaL şeyLer takma kafana Bjk ye fazLa atma Ltf.
Bjk MaÇlarini Beklİyoruz
Maçlarını bekliyoruz Ahmet..![]()
Last edited by ahmet0393 : 20.Haziran.2008 at 12:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Maçları bugün eklersin herhalde...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bekliyoruz..![]()
Beyler anketi makaraya koymadık damoraya gerçek düşünceleri yazın yawwww:
![]()
Tam olarak en erken ne zaman başlayacak Ahmet ???
Kardeş sanırım pazargünübaşlıcam yeniden oynamaya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ahmet Ötenkaya(AÖ):Evet,sayın basın mensupları basın toplantımıza hoş geldiniz buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim.Basın toplantısı yapma gereksinimi duydum çünkü ilk yarı bitti.Transfer,hedefvbkonularda sorularınızı alıyım.
Basın Mensupları(BM):Hoşbulduk sayınAhmet Ötenkaya asıl bi zbasın toplanstısı düzenlediğiniz için teşekkür ederiz.
AÖ:Buyrun sorularınızı alayım:
BM:Lige bomba gibi girdiniz madrid'iyendiniz sadece sevilla malübiyetiniz var ligde 6-8 puan farkal ilk yarıyı bitirdiniz ikinci yarıda hedefleriniz neler?
AÖ:Evet dediğiniz gibi lige çok iyi girdik bir ara puan farkı 10 a kadar çıktı ama son haftalarda biraz yavşaladık 2. yarıda öncelikli hedefim takımı tekrar kendine getirmek ve bundan sonra ligiaçık ara farkla kazanmak.
BM:Peki şampiyonlar liginde hedefleriniz ne?Biz sizin çok koyu bir beşiktaş'lı olduğunuzu biliyoruz bu maçta acaba nolur?
AÖ:Benim elimden geldiği kadar profosyonel olacağıma kimsenin kuşkusu olmasın zaten barcelona'nın gücüyle bjk'nin gücü arasında bayağı fark var am bne hiçbirmaçı çantada keklik görmem bu sebepten dolayı takımıma her zamanki gibi bomba gibi hücüm etmeyi planlıyorum.Bu arada şunu da söylemeliyim ki Barcelonalılar herkes bilir beşiktaş'ın mazisinde bir inci gibi yatan barcelona galibiyetinin bir rövanşını alarakonları dağıtmak istiyolar.Ben de taraftar ve kulüp yönetiminin isteklerini kendi içimde kabulederek onları yapmaya çalııyorum.
BM:Nasıl bir transferpolitikası izliyeceksiniz.
AÖ:BEn çok transfer düşünmüyorum ama sizlere sezon sonunda öyle bir sürprizim olacak ki herkes şaşkına dönecek.Arkadaşlar buralara kadar gelip beni dinlediğiniziçin sağ olun teşekkür ederim.Açıklamalarım bu kadar.
BM:Bir kaç sorumuz daha vardı birazdaah sürdürseydik ahmetbey lütfen.
AÖ:Arkadaşlar benim menejeri olduğum bir takım var kusura bakamyın anterama yatişmeli ve takım hakkındaki en iyi durumları bulmalıyım......
Last edited by ahmet0393 : 20.Haziran.2008 at 13:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
süprizleri bekliyoruz
Ewt gerçekten de sürprizleri merakla bekliyoruz.Gelecek sezon için gereksiz transfer yapmayacak olman çok güzel..![]()
Sürprizler deil beyler tek sürpriz tabi şu anlık yane
Çarşı Barcelona'ya Otobüs Kaldırıyor!!!
Çarşı Barcelonaya gideceğini açıkladı.Orda Barça maçında Beşiktaşı destekleyecek olan çarşı Barça kartala karşı iyi futbol oynarsa Ahmet Ötenkaya çok büyük tepki vereceklermiş.Bjk başkanı Yıldırım Demirören bu işten vazgeçirmek için çok uğraştı ama çarşı vazgeçmiyor
![]()
Çarşı'dan asla böle bişi beklemem dicem ama diemiyom yaparlar çünkü ben takımımı süper oynatmaya çalışcam her ne olursa olsun yine de onları dağıtcaz
Çarşı Ahmet'e Karşı!!!
Çarşı fes etmedi mi kendini nasıl gidiyo?![]()
Barcelona'nın taraftarları Yani Culés yaptığı açıklamada eğer Ahmet Ötenkaya'nın bu maçta takıma yanlı yönetmesi sonucu Barcelona takımı yenilirse Ahmet'in burdan çıkışı olmıyacağını söylediler.Bunu asla olmıyacağını bildiklerini ama Çarşı'nın yaptığı açıklamaya karşı açıklama olarak yapıldığı söyleniyor.Bu arada Çarı grubunun da ispanya'ya geldiğinde eğer karşı taraftann bir taşkınlık gelmesse maçı Çarşı'yla yan yana bile izleyebilecekleriniaçıkladılar.
O maçta Nou Camp vergi müdavimleri tarafından yıkılır ve tarihin puslu mazisi içinde kaybolup gider.