1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: [TK1L] "Kariyer Ligi Şampiyonu" Vizyonda !!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Takımı inceledim. Fazla transfere gerek yok bir iki bölgeye takviye yapacağım.

Hazırlık Dönemi

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Skorlar öyle demese de takım rayına oturdu.

Liga Pokal

Werder Bremen 1 - 2 Bayern

Rakibi adeta darmadağın ettik. Kaçırdıklarımızı atsaydık tarihi bir fark oluşabilirdi. Maç sonunda Werder kalecisini almayı düşündüm.

Liga Pokal

Stutgart 0 - 1 Bayern

Liga Pokal

Bayern 1 - 2 Nünberg

Şunu anladım ki yine yenilirsek bu şekilde yenileceğiz. Kaleye ulaşan 2 top ve 2-0 oldu. Finalde kaybetmek beni üzdü ama takımdaki oyuncuların kollektif futbol ve düzenli galibiyetlerden memnun olması ise sevindirici unsur oldu.

Transfer

Riquelme Bayern'de

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Liga Pokal

Bayern 1 - 2 Nünberg

Şunu anladım ki yine yenilirsek bu şekilde yenileceğiz. Kaleye ulaşan 2 top ve 2-0 oldu. Finalde kaybetmek beni üzdü ama takımdaki oyuncuların kollektif futbol ve düzenli galibiyetlerden memnun olması ise sevindirici unsur oldu.

Transfer

Riquelme Bayern'de

finalde kaybetmen kötü olmuş senin için. yerel kupalarda kupayı kazanırsan alacağın 10 puandan ilkini kaybettin. diğer menejerler bunu fırsat bilebilirler. bunu iyi telafi edebilmen lazım.

ayrıca riquelme iyi bi transfer olmuş. umarım başarılı olur.

Mesaj Yetkileri