Sayfa 189 / 492 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
5,641 ile 5,670 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Portsmouth Zarate’yi İstiyor

İngiliz kulübü Portsmouth Arjantin’in yükselen yıldızı Mauro Zarate’yi gelecek sezon için kiralamak istiyor.

Geçtiğimiz sezonu Birmingham City’de kiralık olarak geçiren forvet oyuncusunun çıkardığı başarılı maçların ardından kulübü Al Sadd değerini 20 milyon euroya yükseltmişti.

Oyuncunun Birmingham’da mutlu olmasına rağmen küme düşmesiyle birlikte takımdan ayrılabileceği daha önceden açıklanmıştı.

Gelecek sezon UEFA Kupası’nda mücadele edecek Portsmouth ise kadrosunu güçlendirmek için oyuncuyu almakta kararlı. Portsmouth’un ilgilendiği bir diğer oyuncusu ise Liverpool’un kule forveti Peter Crouch.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

bu da ben deyim 10 siz deyin 20.forvet ya
    pizarro drogba sheva kalou robben cresponun bonservisi de bunlarda heralde daha bilmediğimiz cok vardır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dick View Post
    Senin görüşüne göre Chelsea gibi büyük bir klubü Shevchenko gibi yıldızlar kaldırır,bu yıl gördük ne kadar kaldırdığını

Chelsea'deki oyun sistemine son derece uygun bir forvet Mccarthy,Shevchenko'yu rahat keser,hatta forvet hattı Drogba - Mccarthy yedekleri ise Pizarro olur
    senin görüşüne göre paulo ferriraya 17 milyon euro verirsin 1 sene oynatıp yedek bırakırsın bu mudur

Sheva gitsin o adam takımı bozuyo ya Didi ve Piz fena değil.Tabi Pizzarro nasıl oynar bilmiyorum McCarthy olmaz ya onun yerine al Jesus Navas'ı ya da ne biliyim orta sıralardaki bi takımın bomba forvetini Darren Bent mesela

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Adam iyice sasirdi yaw.Ne yapacagini bilmiyor.Bu kadar sacma bir transfer politikasi görmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mourinho'nun yaptıkları bana bir zamanlar fatih terim i hatırlattı .. fatih terim 2.kez gsye geldiğinde 2000 ruhunu geri getirmek için ümit davala hakan şükür hakan ünsal filan geri getirdi sonuç ne oldu HÜSRAN ! mourinhoda öle olacak eğer böle yapmaya dvm ederse

20m€ vermezlerde Al-Sadd biraz indirime gitmesi laızm...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Zarate süper golcü ama Al Sadd biraz uçmuş

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    senin görüşüne göre paulo ferriraya 17 milyon euro verirsin 1 sene oynatıp yedek bırakırsın bu mudur
    Benim görüşümle şu yorumun küresel ısınma ile Kenan Doğulu arasındaki bağlantı gibi,apayrı şeyler

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Mourinho'nun yaptıkları bana bir zamanlar fatih terim i hatırlattı .. fatih terim 2.kez gsye geldiğinde 2000 ruhunu geri getirmek için ümit davala hakan şükür hakan ünsal filan geri getirdi sonuç ne oldu HÜSRAN ! mourinhoda öle olacak eğer böle yapmaya dvm ederse
    Mourinho savunma futbolu oynatıyor,savunmada da Ferreria ve Carvalho var,eski oyuncuları,Carvalho ilk geldiği yıl Premier Lig'te yılın savunmacısı seçildi,savunmanın iskeletinde bu iki oyuncu vardı,şimdi eski takımından tanıdığı ve sistemine cuk oturacak bir forvet istiyor diye Porto ruhunu mu geri getirmeye çalışıyor,hüsrana gidiyor senin tabirinle

Bu PES ya da FM değil gerçek futbol,oyuncunun kalitesinden önce takıma yararına bakmak lazım,sisteme uyup uymayacağına bakmak lazım
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Blackburn'da lige iyi uyun sağladı.Mourinho'yu da tanıyor başarılı olma şansı var .Ayrıca Ferreira sağ bek sol bek ve stoper oynadı bu sene çok yönlü bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Aston Villa Pereira için uğraşmalı

Her ne kadar kulübü Braga bu oyuncuyu satmayı pek düşünmediklerini söylese de Braga’nın gelecek vaad eden ismi Joao Pereira Aston Villa’ya transfer olabileceğini söyledi.

Pereira hakkında konuşan Braga kulübü başkanı Antonio Salvao, “ Biz onu satmak istemiyoruz. Pereira planlarmızdaki çok önemli bir parça ve ancak çok iyi bir teklif onu bizden koparabilir. Şu anda ona biçtiğimiz fiyat ise 5 milyon avro” dedi.

Joao Perreira şu anda Portekiz’in en iyi defans oyuncuları arasında gösteriliyor ve performanslarının etkilediği takımlar arasında A.Villa ile birlikte Porto ve Napoli de bulunuyor.

Pereira’ya bu takımların kendisine olan ilgisi ve olası transferi sorulduğunda ise oyuncu, “ Şu anda geleceğim hakkında sakinim ve herşeye karşı hazırlıklıyım. Benim için önemli olan her oyuncunun da isteyeceği gibi gelişme gösterebileceğim bir yerde futbol oynamak” diyerek tüm alternatiflere açık olduğunun işaretlerini verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Liverpool Villa haberlerini yalanladı

Liverpool’dan gelen son haberlere göre İspanyol oyuncu David Villa için bir girişimde bulunulmayacak.

İspanya’nın ilk oynadığı maçtan sonra Liverpool'un Torres ile iyi bir ikili oluşturan Valencialı yıldızı almak için harekete geçtiği konuşulmuştu.

Ancak bugün yapılan açıklamada, Rafa Benitez’in Euro 2008’in en formda oyuncularından Villa ile ilgili bir planı olmadığı belirtildi.

Oyuncunun kendisi de bu iddiaları yalanladı ve “Böyle bir şeyden bahsetmedim. Kulübüm benim satılık olmadığımı söylüyor ve ben de tamamen milli takıma odaklandım” dedi.

Valencia başkanı Agustin Morera da bugün yaptığı açıklamada yıldız oyuncuyu satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi.

Villa’nın adı bir süredir Barcelona, Real Madrid, Tottenham, Manchester United, Liverpool, Chelsea ve Arsenal ile anılıyor ve bonservis bedeli olarak 40 milyon Euro konuşuluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Fulham Simunic’in peşinde

Hırvatistan’ın tecrübeli defans oyuncusu Simunic’i transfer etmek isteyen takımlar arasında Fulham ön plana çıkmış durumda

Avusturya doğumlu Hırvat olan Simunic Avrupa Şampiyonası sonunda Premier Lig’de forma giyecek gibi gözüküyor. Bu oyuncu için geçen sene Chelsea’nin teklif yapacağı konuşulmuş ancak resmi bir teklif gelmemişti.

Simunic ise bu sene Bundesliga kariyerini bitirmekte kararlı ve geçtiğimiz sezon Roy Hodgson’un mucizevi bir şekilde kümede bırakmayı başadığı Fulham, transfer olabileceği kulüplerin başında geliyor.

Simunic kısa bir zaman önce, “İstiyorum ve de umuyorum ki önümüzdeki sene Premier Lig’de oynayacağım. Nereye ve ne zaman transfer olacağımı hep birlikte göreceğiz ancak İngiltere’ye gitme şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum.” diyerek duygularını dile getirmişti.

Defansa tecrübeli bir oyuncu katmak isteyen Roy Hodgson için ise 30 yaşındaki Simunic ideal oyuncu gibi gözüküyor.

İngiliz taraftarlar Simunic’i 2006 Dünya Kupası’nda İngiliz hakem Graham Poll’dan 3 sarı kart gördükten sonra oyundan atılmasıyla hatırlayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Hull Kazım-Richards’ı istiyor

Premier Lig’in yeni takımı Hull City Fenerbahçe’den Colin Kazım-Richards’ın peşinde...

Premier Lig’e bu sezon çıkan Hull City gelen haberlere göre Fenerbahçe ve Türkiye’nin başarılı ismi Colin-Kazım Richards ile ilgileniyor. Play-off sonucu bir üst lige çıkan ‘Kaplanlar’ ünvanına sahip takım 21 yaşındaki oyuncuya 2 milyon Pound vererek kendi transfer rekorlarını kırmak istiyor. Bundan önceki rekor Wigan’dan geçen yaz transfer edilen Caleb Foran olmuştu(1 milyon Pound).

Arsenal taraftarı Kazım-Richards geçen yıl Sheffield United’dan Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli takım adına ilk gülünü de Chelsea maçında kaydetmişti.

İngiltere doğumlu oyuncu Euro 2008’deki performansı ile birçok kişiyi etkilemiş durumda. Hull patronu Phil Brown Fenerbahçe’nin bu transfere izin vermesini umarken oyuncuya haftalık 25.000 Pound vermeye hazırlanıyor.

Gelen haberlere göre Hull Plymouth’dan Peter Halmosi için de 2 milyon Pound teklif etti ancak olumsuz yanıt aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İyi para verilirse satabilir Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kazım yeri doldurulamaz bir oyuncu değil. Ancak kendisinin ayrılmak isteyeceğine imkan vermiyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kazim in yasi genc, Premier league e geri donmesi lazim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha fazla para koparmak için yapılmış bir açıklama satmaya gönlü var gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

David Villa'yı alan yaşadı Liverpool neden böyle bir açıklama yaptı anlamak mümkün dğeil Villa'yı kim istemez ki ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe oyuncularını kolay kolay bırakmaz Ayrıca Hull City dediğin nedir ki seneye yine Coca-Cola liginde mücadele ederler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Torres ve Villa... Liverpool müthiş bir iş başarır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Braga gibi kulüpte fazla kalamaz. Bu sene olmadı seneye gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Wilhelmsson iyi oyuncu. İsveç milli takımını yönetmiştim de.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Keşke karşı karşıya oynasalardı. Biri sol kanat diğeri sağ bek gibi.

Faydalı Tottenham a... Bence alsınlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence faydalı olmaz daha kaliteli birini almalılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi bir orta saha transferi yapmış Tottenham

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk defa duydum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Denilson,Justin Hoyte,Van Persie...Bunları da ilk defa duymuştuk ama şimdi Arsenal'in vazgeçilmezleri..
    (/s)

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Chelsea'da bir forvet daha var Ben Sahar diye o da İsrail'li
    Ben Sahar harikadır bak

Mesaj Yetkileri